Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
mkm - 27-05-2013, 12:27
Taki właśnie jest plan
Dlatego proszę, żebyście robili rezerwacje.
Im więcej będziemy mieli danych "co, kto, kiedy i na ile" tym więcej damy radę dla Was zrobić.
sniegu - 27-05-2013, 13:40
mkm napisał/a: | żebyś prawka nie wydmuchał po drodze - bo na komunikację zbiorową nie masz co liczyć a |
dzięki za troskę, ale moja pani w 90% nie pije więc kierowca jest zawsze...
Tomek - 27-05-2013, 13:45
dobra !!!
koniec głupich przepychanek, bo to jest tak jak tomusn napisał/a: |
jak to było "o wyższości świąt..." |
jednemu pasuje mieszkać "na zlocie", drugiemu co innego - jego wybór
póki co wypowiedziała się tylko jedna osoba, która nie zamierza mieszkać na terenie zlotu (ja jestem drugi, ale ja z innego powodu), więc nie ma o czym dyskutować
sniegu - 27-05-2013, 14:01
cii...
więc wróćmy do tematu mobilizacji
jeżeli wysyłacie masówki i jest lipa, znikoma liczba ludzi się rejestruje to tak jak napisałem wcześniej można by bezpośrednio słać PW albo e-mail i wtedy zweryfikujecie sobie listę
Tomek - 27-05-2013, 14:30
sniegu napisał/a: |
Jeżeli chcecie to mogę zrobić to za was bo czasu dzisiaj sporo |
sniegu napisał/a: | jak napisałem wcześniej można by bezpośrednio słać PW |
działaj
zbierz potem wyniki/odpowiedzi i podaj mi na PW
Jaro1974 - 27-05-2013, 16:11
No to moje parę groszy. Ja na razie nie podawałem się bo nie byłem pewny na 100% co do mojego wyjazdu na Zlot. Oczywiście było to niezależne ode mnie. Po pierwsze zmiana terminu - wiedząc że zloty odbywają się w ostatni weekend sierpnia zaplanowałem sobie urlop właśnie w tym terminie. Okazało się że jednak będzie wcześniej. I praktycznie do ubiegłego tygodnia nie byłem na 100% pewny że uda mi się coś w tym temacie załatwić ale zaświeciło się światełko w tunelu. Po drugie - mój syn ma 2 sierpnia urodziny i zwyczajem u mnie jest że w tym czasiet organizujemy mu te urodziny z udziałem całej rodziny. No tutaj akuratnie mogę to przełożyć na następny weekend choć też mi to nie jest na rękę. A po trzecie względy finansowe. Ale to już ogarnąłem i kasa się znalazła i wpłaty dokonam po 1 czerwca. Stąd to opóźnienie w moim przypadku. Ale temat nadrobiony.
sniegu - 27-05-2013, 16:35
tomek84 napisał/a: | sniegu napisał/a: |
Jeżeli chcecie to mogę zrobić to za was bo czasu dzisiaj sporo |
sniegu napisał/a: | jak napisałem wcześniej można by bezpośrednio słać PW |
działaj
zbierz potem wyniki/odpowiedzi i podaj mi na PW |
załatwione już odpowiedzi spływają, ale powiem tak radzę nie patrzeć na listę w ciągu 5 minut odpadła 5 a i są nie pewni
piszę o noclegach...
Morfi - 27-05-2013, 17:01
Na zlocie będę, ale nie wiem czy będą nocował okresliłem to dawno.
SHARK1979 - 28-05-2013, 12:42
Też pojawię się na zlocie na 95% i postaram się określić co do spania. Bardzo ciekawy jestem ile osób z tych 120 na liście naprawdę się pojawi po łódzkim widzę że sporo od nas nie dojedzie, wręcz będę się czuć samotny
[ Dodano: 28-05-2013, 12:51 ]
Aha a najbardziej podoba mi się to że na facebooku Mitsumaniaki lubi kole 1200 ludzików z których spora część pewno posiada Misia a na zlot ledwo parę dziesiątek się deklaruje
b2vos - 28-05-2013, 13:13
SHARK1979 napisał/a: | [ Dodano: 28-05-2013, 12:51 ]
Aha a najbardziej podoba mi się to że na facebooku Mitsumaniaki lubi kole 1200 ludzików z których spora część pewno posiada Misia a na zlot ledwo parę dziesiątek się deklaruje |
Myślę, że liczba nie przekroczy nawet końcówki - 200
vendetta - 28-05-2013, 13:16
A ja myślę, że za mało jest reklamy zlotu. Na fejsie to chyba nie ma o nim nic. Nie ma też nic na portalach internetowych.
SHARK1979 - 28-05-2013, 13:29
vendetta napisał/a: | za mało jest reklamy zlotu. Na fejsie to chyba nie ma o nim nic. Nie ma też nic na portalach internetowych. |
A to w tych czasach największa moc
Jaro1974 - 28-05-2013, 15:15
SHARK1979 napisał/a: | A to w tych czasach największa moc |
No dokładnie jak piszesz. A czasu coraz mniej.
JCH - 28-05-2013, 17:45
vendetta napisał/a: | A ja myślę, że za mało jest reklamy zlotu. Na fejsie to chyba nie ma o nim nic. Nie ma też nic na portalach internetowych. |
SHARK1979 napisał/a: | A to w tych czasach największa moc |
Jaro1974 napisał/a: | No dokładnie jak piszesz. | Czy ja wiem czy to właściwy kierunek....
Zlot jako taki (w sensie uczestnictwa) jest dla Mitsumaniaków, członków Klubu, Forowiczów. Jakoś dziwny wydawałby mi się kierunek działań, że pojawia się reklama zlotu, dajmy na to, na onecie i nagle mieliby się pojawić jacyś "zlotowicze" z onet.pl
Nie czuje tego
Owszem, jakaś informacja w lokalnych mediach by się przydała ale jako informacja, że takie wydarzenie będzie miało miejsce w Krakowie.
Co innego reklama Klubu, reklama Forum jako społeczności - kto chce ten przystąpi i na pewno znajdzie wątek o Zlocie.
Frekwencję na Zlocie powinni zapewnić Klubowicze w ilości +/- deklarowanej w tym temacie a nie jacyś przypadkowi ludzi. Wszelkie wymówki o braku masówki, braku informacji o terminie czy o warunkach są wzięte raczej z kosmosu, bo przecież od ponad pół roku wiadomo co, gdzie i jak. To przecież dla Was, deklarujących swój udział Krakusi podjęli się organizacji Zlotu. I tak im to jeszcze "bokiem wyjdzie" tak, jak wszystkim poprzednim organizatorom. Cóż, taki life
vendetta - 28-05-2013, 18:04
JCH napisał/a: | Czy ja wiem czy to właściwy kierunek....
Zlot jako taki (w sensie uczestnictwa) jest dla Mitsumaniaków, członków Klubu, Forowiczów. Jakoś dziwny wydawałby mi się kierunek działań, że pojawia się reklama zlotu, dajmy na to, na onecie i nagle mieliby się pojawić jacyś "zlotowicze" z onet.pl
Nie czuje tego
Owszem, jakaś informacja w lokalnych mediach by się przydała ale jako informacja, że takie wydarzenie będzie miało miejsce w Krakowie. |
Dokładnie tak jak piszesz, żadnych dzieci onetu ani neostrady
Nie zrozumieliśmy się. Mówię o tym jak było w zeszłych latach, bo tak robiliśmy a chyba obcych nie było?? Trzeba po prostu przypominać i tyle. To normalne, że jak się zapiszą to nie wpłacają, nie odzywają się itd. Zaufajcie mi zajmowałam się noclegami dwa lata pod rząd
Reszta część mojego postu skasowana...
|
|
|