To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

mkm - 27-05-2013, 12:27

Taki właśnie jest plan :D
Dlatego proszę, żebyście robili rezerwacje.
Im więcej będziemy mieli danych "co, kto, kiedy i na ile" tym więcej damy radę dla Was zrobić.

sniegu - 27-05-2013, 13:40

mkm napisał/a:
żebyś prawka nie wydmuchał po drodze - bo na komunikację zbiorową nie masz co liczyć a

dzięki za troskę, ale moja pani w 90% nie pije więc kierowca jest zawsze...

Tomek - 27-05-2013, 13:45

dobra !!!
koniec głupich przepychanek, bo to jest tak jak
tomusn napisał/a:

jak to było "o wyższości świąt..."

jednemu pasuje mieszkać "na zlocie", drugiemu co innego - jego wybór

póki co wypowiedziała się tylko jedna osoba, która nie zamierza mieszkać na terenie zlotu (ja jestem drugi, ale ja z innego powodu), więc nie ma o czym dyskutować

sniegu - 27-05-2013, 14:01

cii...
więc wróćmy do tematu mobilizacji
jeżeli wysyłacie masówki i jest lipa, znikoma liczba ludzi się rejestruje to tak jak napisałem wcześniej można by bezpośrednio słać PW albo e-mail i wtedy zweryfikujecie sobie listę

Tomek - 27-05-2013, 14:30

sniegu napisał/a:

Jeżeli chcecie to mogę zrobić to za was bo czasu dzisiaj sporo

sniegu napisał/a:
jak napisałem wcześniej można by bezpośrednio słać PW

działaj
zbierz potem wyniki/odpowiedzi i podaj mi na PW

Jaro1974 - 27-05-2013, 16:11

No to moje parę groszy. Ja na razie nie podawałem się bo nie byłem pewny na 100% co do mojego wyjazdu na Zlot. Oczywiście było to niezależne ode mnie. Po pierwsze zmiana terminu - wiedząc że zloty odbywają się w ostatni weekend sierpnia zaplanowałem sobie urlop właśnie w tym terminie. Okazało się że jednak będzie wcześniej. I praktycznie do ubiegłego tygodnia nie byłem na 100% pewny że uda mi się coś w tym temacie załatwić ale zaświeciło się światełko w tunelu. Po drugie - mój syn ma 2 sierpnia urodziny i zwyczajem u mnie jest że w tym czasiet organizujemy mu te urodziny z udziałem całej rodziny. No tutaj akuratnie mogę to przełożyć na następny weekend choć też mi to nie jest na rękę. A po trzecie względy finansowe. Ale to już ogarnąłem i kasa się znalazła i wpłaty dokonam po 1 czerwca. Stąd to opóźnienie w moim przypadku. Ale temat nadrobiony.
sniegu - 27-05-2013, 16:35

tomek84 napisał/a:
sniegu napisał/a:

Jeżeli chcecie to mogę zrobić to za was bo czasu dzisiaj sporo

sniegu napisał/a:
jak napisałem wcześniej można by bezpośrednio słać PW

działaj
zbierz potem wyniki/odpowiedzi i podaj mi na PW

załatwione już odpowiedzi spływają, ale powiem tak radzę nie patrzeć na listę w ciągu 5 minut odpadła 5 a i są nie pewni
piszę o noclegach...

Morfi - 27-05-2013, 17:01

Na zlocie będę, ale nie wiem czy będą nocował okresliłem to dawno.
SHARK1979 - 28-05-2013, 12:42

Też pojawię się na zlocie na 95% i postaram się określić co do spania. Bardzo ciekawy jestem ile osób z tych 120 na liście naprawdę się pojawi :?: :roll: po łódzkim widzę że sporo od nas nie dojedzie, wręcz będę się czuć samotny :mrgreen:

[ Dodano: 28-05-2013, 12:51 ]
Aha a najbardziej podoba mi się to że na facebooku Mitsumaniaki lubi kole 1200 ludzików z których spora część pewno posiada Misia a na zlot ledwo parę dziesiątek się deklaruje :mrgreen:

b2vos - 28-05-2013, 13:13

SHARK1979 napisał/a:
[ Dodano: 28-05-2013, 12:51 ]
Aha a najbardziej podoba mi się to że na facebooku Mitsumaniaki lubi kole 1200 ludzików z których spora część pewno posiada Misia a na zlot ledwo parę dziesiątek się deklaruje :mrgreen:

Myślę, że liczba nie przekroczy nawet końcówki - 200

vendetta - 28-05-2013, 13:16

A ja myślę, że za mało jest reklamy zlotu. Na fejsie to chyba nie ma o nim nic. Nie ma też nic na portalach internetowych.
SHARK1979 - 28-05-2013, 13:29

vendetta napisał/a:
za mało jest reklamy zlotu. Na fejsie to chyba nie ma o nim nic. Nie ma też nic na portalach internetowych.

A to w tych czasach największa moc :twisted:

Jaro1974 - 28-05-2013, 15:15

SHARK1979 napisał/a:
A to w tych czasach największa moc :twisted:

No dokładnie jak piszesz. A czasu coraz mniej.

JCH - 28-05-2013, 17:45

vendetta napisał/a:
A ja myślę, że za mało jest reklamy zlotu. Na fejsie to chyba nie ma o nim nic. Nie ma też nic na portalach internetowych.
SHARK1979 napisał/a:
A to w tych czasach największa moc
Jaro1974 napisał/a:
No dokładnie jak piszesz.
Czy ja wiem czy to właściwy kierunek.... :roll: :?:
Zlot jako taki (w sensie uczestnictwa) jest dla Mitsumaniaków, członków Klubu, Forowiczów. Jakoś dziwny wydawałby mi się kierunek działań, że pojawia się reklama zlotu, dajmy na to, na onecie i nagle mieliby się pojawić jacyś "zlotowicze" z onet.pl :?: :shock:
Nie czuje tego :roll:
Owszem, jakaś informacja w lokalnych mediach by się przydała ale jako informacja, że takie wydarzenie będzie miało miejsce w Krakowie.

Co innego reklama Klubu, reklama Forum jako społeczności - kto chce ten przystąpi i na pewno znajdzie wątek o Zlocie.

Frekwencję na Zlocie powinni zapewnić Klubowicze w ilości +/- deklarowanej w tym temacie a nie jacyś przypadkowi ludzi. Wszelkie wymówki o braku masówki, braku informacji o terminie czy o warunkach są wzięte raczej z kosmosu, bo przecież od ponad pół roku wiadomo co, gdzie i jak. To przecież dla Was, deklarujących swój udział Krakusi podjęli się organizacji Zlotu. I tak im to jeszcze "bokiem wyjdzie" ;) tak, jak wszystkim poprzednim organizatorom. Cóż, taki life ;) :? 8)

vendetta - 28-05-2013, 18:04

JCH napisał/a:
Czy ja wiem czy to właściwy kierunek.... :roll: :?:
Zlot jako taki (w sensie uczestnictwa) jest dla Mitsumaniaków, członków Klubu, Forowiczów. Jakoś dziwny wydawałby mi się kierunek działań, że pojawia się reklama zlotu, dajmy na to, na onecie i nagle mieliby się pojawić jacyś "zlotowicze" z onet.pl :?: :shock:
Nie czuje tego :roll:
Owszem, jakaś informacja w lokalnych mediach by się przydała ale jako informacja, że takie wydarzenie będzie miało miejsce w Krakowie.

Dokładnie tak jak piszesz, żadnych dzieci onetu ani neostrady :)
Nie zrozumieliśmy się. Mówię o tym jak było w zeszłych latach, bo tak robiliśmy a chyba obcych nie było?? Trzeba po prostu przypominać i tyle. To normalne, że jak się zapiszą to nie wpłacają, nie odzywają się itd. Zaufajcie mi zajmowałam się noclegami dwa lata pod rząd :)

Reszta część mojego postu skasowana... :)