Nasze Miśki - EA:20016A13A69AT
Fragu - 07-04-2015, 21:27
Dziekuje Wam...każde pojedyncze miłe słowo znaczy bardzo dużo. Wiem, że czas wyleczy to wszystko, zawsze tak jest...ale to jak grom z jasnego nieba, całe zycie sie wywraca, wszystkie plany znikaja, wszystko.
Jestem w takim szoku, że od wczoraj się trzęse jak by mi alko brakowalo.
WreX - 07-04-2015, 21:35
https://www.youtube.com/watch?v=SDGkorJKDuc
robertdg - 07-04-2015, 21:37
Nawet minusy mają swoje plusy, trzymaj się
McCoy - 07-04-2015, 22:58
Fragu.Domyslam sie ze zonka wydymala Cie w rogi...ale do rzeczy.Przeorbilem tego scierwa juz tony.nie kilorgramy o malo sie o jedna dziurke nie zapielm.robote stracielm motor sprzedalem masakra jakas ale wytrwalem.Nie uzalaj sie nad soba.Pamietam w Twoim watku topiku czy jak sie sie to zwie kiedy razem kupowaliscie avance w czaplach brrrr.kiedy to wakacje jakies tam byly-chorwacja i inne cieple kraje.Wez sie w garsc edit!!!Nie pisz tutaj o takich sprawach bo to jest publiczne i nie sprzedwaj galanata o babe. Licze ze sie dogadacie ale tylko pod jednym warunkiem............ze sie nie puscila z jakims cwokiem.Reszte mozna jakos dogadac.Tak mysle. P.s.pewnie juz mnie z forum wywalą ale licze sie z tym.Generalnie nie placz publicznie!!!!!
Fragu - 07-04-2015, 23:07
McCoy, dzieki. Wiem, że sie mażę, ale to spadlo na mnie zbyt nagle i nieprzewidywalnie. Nie chce sie zarzekać, że nie wybacze...bo tego nie wiem...chociaz w tej chwili szans nie widze.
Nie myślę o sprzedaży Gala z sentymentu czy przez babę...to kwestia tylko kalkulacji.
W garść się wezmę szybko, obiecuję.
Fajny kubeł zimnej wody McCoy
deejay - 07-04-2015, 23:11
Fragu Głowa do Góry
McCoy - 07-04-2015, 23:12
Jak sie puscila przyjacielu to nie ma wybacznia....Pamietaj moje slowa.Gala zostaw...samo to ze ona wyszla z domu jest na Twoja korzysc.Z tego co widze jestes pasjonatem i trzymaj swoja pasje do samwgo konca...najlepiej jej.Jezeli nie bylo tak jak pisze to zapewne sie pogodzicie i oby tak bylo...obym sie mylil z tym moim durnym mysleniem.
WreX - 07-04-2015, 23:15
Podpisuje sie pod McCoy,
Cezar - 07-04-2015, 23:21
Fragu, trzymaj sie chlopie!
KsiadzRobak - 08-04-2015, 07:43
tresorex napisał/a: | Witaj w klubie
Za kilka lat będziesz się z tego śmiał i cieszył. Nie była pewnie Ciebie warta i tyle Głowa do góry! | Mogę napisać dokładnie to samo. Mnie pierwsza żona co prawda nie zdradzała, rozstaliśmy się z innych powodów, ale z perspektywy czasu: nic lepszego mnie spotkać nie mogło.
Minie parę lat i zobaczysz, że doświadczeni koledzy mieli rację.
Pamiętaj - żadnych krzyków, żadnych łez, żadnych emocji.
mjsystem - 08-04-2015, 08:56
Fragu, głowa do góry. Jesteśmy z Tobą. Za jakiś czas spojrzysz na to z innej perspektywy i zauważysz jakieś plusy. Tak po ludzku - współczuję Ci.
mkm - 08-04-2015, 12:32
Fragu, ochłoń - w telenowelach zawsze są zwroty akcji
Wszyscy jesteśmy z Fragu, co nie znaczy, że musimy czytać wulgary!
Ty Fragu, też sobie pisz posty najpierw w "brudnopisie", a po 15minutach czytaj na głos i decyduj czy wysyłać - na gorąco człowiek nie myśli jasno i przejrzyście, więc pilnuj się, żebyś nie napisał czegoś co będziesz potem żałował
Fragu - 08-04-2015, 12:40
mkm, już ochłonąłem, możesz dać RB, należy się
mkm napisał/a: | zwroty akcji |
..i wykrakałeś, dzisiaj dostałem nową robote
Marcino - 08-04-2015, 13:09
Fragu napisał/a: | ..i wykrakałeś, dzisiaj dostałem nową robote |
Trzeba szukać pozytywów.... we wszytkim.
Dziwię sie dlaczego od razu decyzja o sprzedazy wymarzonego na obecną chwilę samochodu.
Trzymaj sie, głowa do góry, słońce swieci również dla ciebie.
Pozdrawiam
Bizi78 - 08-04-2015, 13:12
Fragu napisał/a: | ..i wykrakałeś, dzisiaj dostałem nową robote |
No to gratulacje i do przodu .
|
|
|