Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
koszmarek - 08-05-2014, 16:07
że wróciłam ze Szczecina i okolic
mjsystem - 08-05-2014, 17:01
Yoshiko napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
... że dziś obudziło nas trzęsące się łóżko. Tak wyraźnego tąpnięcia to nie czułem jeszcze
czy to na pewno było tąpnięcie |
http://www.tvs.pl/49538,a...yslowicach.html
fergul11 napisał/a: | ..to by napisał że towarzyszył temu zapach siarki . |
...raczej sushi
tomek84 napisał/a: | terminów w tym roku nie ma, a zapisy na przyszły rok będą w czerwcu |
Kocham ten kraj. coraz bardziej.
koszmarek napisał/a: | że wróciłam ze Szczecina i okolic |
Pociągiem
Bizi78 - 08-05-2014, 17:34
koszmarek napisał/a: | że wróciłam ze Szczecina i okolic |
a paprykarz przywiozłaś
fergul11 - 08-05-2014, 18:13
Bizi78 napisał/a: | a paprykarz przywiozłaś |
"Szczeciński" to on jest tylko z nazwy ,coś mi się o uszy obiło że mają go opatentować ? mjsystem napisał/a: | .raczej sushi | odniosłem wrażenie że koledze chodziło o zjawisko zwane "Podkołdernik smrodliwy" zapach silnie siarko-wodorowy ,bardziej intensywny jest jedynie "bulgotnik wanienny" ale on w łóżku nie występuje
mjsystem - 08-05-2014, 19:02
Cytat: | odniosłem wrażenie że koledze chodziło o zjawisko zwane "Podkołdernik smrodliwy" zapach silnie siarko-wodorowy ,bardziej intensywny jest jedynie "bulgotnik wanienny" ale on w łóżku nie występuje |
Powiem krótko - unikam
fergul11 - 08-05-2014, 19:07
mjsystem napisał/a: | unikam | ...ale lepiej
gdy dwoje wąchać miało
niż jednego rozerwało
To Wy tam na Śląsku "fajnie" macie , brakuje tylko jadowitych pająków i węży
Bartek - 08-05-2014, 19:17
[quote="fergul11"] Bizi78 napisał/a: | a paprykarz przywiozłaś |
"Szczeciński" to on jest tylko z nazwy ,coś mi się o uszy obiło że mają go opatentować ?
Jak moje starsze dziecko spytało "tato a co to jest" odparłem ze stoickim spokojem, że to ryba zmielona razem z kutrem rybackim
fergul11 - 08-05-2014, 19:44
Bartek napisał/a: | że to ryba zmielona razem z kutrem rybackim |
To bardziej przypomina kuter rybacki zmielony z ryżem
[ Dodano: 08-05-2014, 18:46 ]
Ale przyznam Wam się że taka mnie ochota naszła .....na paprykarz ,że pojechałem specjalnie do sklepu i kupiłem i ....zjadłem z bułką .
z 10 lat nie jadłem tego i powiem smakowało mi
mjsystem - 08-05-2014, 20:55
Cytat: | To Wy tam na Śląsku "fajnie" macie , brakuje tylko jadowitych pająków i węży |
U nas nie ma Śląska. U nas Zagłębie. To wieeeeelka różnica
fergul11 - 08-05-2014, 22:07
No dobra Wy tam macie te swoje zaszłości z podziałami na hanysy i gorole
To jak pół trybun na Chorzowie ...nie ma co wnikać .
Wiecie czemu ksiądz się kąpie w majtkach ?
Bo mu wstyd że skazał "go " na bezrobocie .
mkm - 08-05-2014, 23:26
fergul11 napisał/a: |
Wiecie czemu ksiądz się kąpie w majtkach ?
Bo mu wstyd że skazał "go " na bezrobocie . |
Antyklerykalnej nagonce mówimy zdecydowane DOŚĆ!
fergul11 - 08-05-2014, 23:32
mkm napisał/a: | Antyklerykalnej nagonce mówimy zdecydowane DOŚĆ! |
Żebyś wiedział kto mi ten żarcik opowiedział
Ksiądz misjonarz z Rwandy i jeszcze kilka innych anegdot "resortowych" ale skoro "cywilów" to obraża .....
mkm - 08-05-2014, 23:38
a niech będzie nawet ze Srandy.
Nie obraża - tylko niestety jakbyś był w kraju to byś wiedział, że dzień bez pojechania po klerze to dzień stracony .
Wystarczy, że już nie mogę patrzeć na ministrantów, bo w każdym widzę biedne wykorzystywane seksualnie dziecko...
fergul11 - 08-05-2014, 23:52
mkm napisał/a: | a niech będzie nawet ze Srandy. | mkm napisał/a: | dzień bez pojechania po klerze to dzień stracony |
mkm napisał/a: | już nie mogę patrzeć na ministrantów | ...w takim przypadku najlepiej jest nabrać dystansu do tematu i nie angażować się tak bardzo
mkm - 09-05-2014, 00:01
Czasem sie nie da... a tematem zastępczym pt. "Kler" już rzygam...
Nie ma dnia, żebys nie obejrzał reportażu o księdzu pedofilu, proboszczu co sie sprzeciwił biskupowi, siostrze zakonnej która maltretowała dzieci, księdzu który bije wiernych... wszystko okraszone przekręconymi lub zmyślonymi cytatami Papieża Franciszka, które mają sprawić, że pomyślisz, że to twój kumpel spod budki z piwem a na zakończenie oczywiście zagadnienia w stylu "katecheza czy wychowanie seksualne" "ile z budżetu poszło na Świątynię Opatrzności" lub "ile kosztuja katechezy w szkole i ile przedszkoli możnaby za to wybudować"... Rzyg!
|
|
|