Nasze nieMiśki ;-) - Niebieska Korweta C4 :)
Bizi78 - 01-05-2020, 13:49
Proszę nie zaśmiecać Wojtkowi tematu .
empi, nie czaj się, tylko zakładaj temat w: Naszych nie miśkach. i pochwal się stajenką .
Oczywiście zdjęcia z renowacji rarytasów też mile widziane .
Wojciech Bogacz - 12-05-2020, 11:43
Bizi78 napisał/a: | Proszę nie zaśmiecać Wojtkowi tematu . |
Dzięki Bizi za pilnowanie tematu
Niebieska wróciła z lakierni (zakurzone trochę niestety już) - zostało jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ale już nie za wiele
Na pierwszy ogień koła - trzeba odnowićfelgi bo nie przystają kompletnie do reszty...
Trochę było rzeżby z anteną (bo inaczej jest sterowana) i jak kupiłem nową to trzeba było pominąć taki śmieszny przekaźniczek żeby działała. Na szczęście operacja prosta. Uchwyty do anteny częściowo dorobili mi w sklepie, żeby pasowała i wyglądała jak oryginał a resztę u lakiernika. Generalnie jakby ktośz KRK potrzebował lakierować cośto mogę polecić bo bardzo zgodny facet Pozwolił mi w woim warsztacie grzebać przy aucie bez nadzoru. Pełne zaufanie
Koszt naprawy anteny wyniósł praktycznie 300 zeta. Nie tanio ale jakoś mnie to raziło...
Wojciech Bogacz - 09-09-2020, 22:16
Mały update - troszkęzaniedbałem temat
Felgi poszły do renowacji - a konkretnie polerka + malowanie proszkowe + wosk ceramiczny
A tak to wygląda na aucie:
Przyszła pora na emblematy - wyrób własny
A tak wyglądają już po malowaniu
Żonka w akcji:
Tutaj już po "złożeniu"
A tu dla porównania jak wyglądały przed heh. Taki mały spojler.
Bzyk_R1 - 10-09-2020, 10:06
No to teraz Wojtku czekamy na odcinek o C4 na ZacharOFF. Masz blisko, pokaż ją światu.
Wojciech Bogacz - 10-09-2020, 12:24
Bzyk_R1 napisał/a: | No to teraz Wojtku czekamy na odcinek o C4 na ZacharOFF. Masz blisko, pokaż ją światu. |
Zobaczymy Temat jest w toku generalnie heh. Generalnie C4 jest obecnie taką niedocenianą wersją (jeszcze się nie postarzała tak bardzo). Za to kilka dni temu piękna C3 była pokazana. Tak więc przekrój niezły jest
Tomek - 11-09-2020, 10:52
Cytat: | A tak to wygląda na aucie: |
tylko czemu żeś je założył na odwrót? (tzn. 2 sztuki)
Wojciech Bogacz - 11-09-2020, 13:17
Tomek napisał/a: | Cytat: | A tak to wygląda na aucie: |
tylko czemu żeś je założył na odwrót? (tzn. 2 sztuki) |
Zaaferowany bylem i chialem zobaczyc jak to na aucie bedzie wygladac
abdul - 28-09-2020, 22:06
Za długo się nie nacieszyłeś tą Vette że już sprzedajesz
Wojciech Bogacz - 29-09-2020, 09:46
abdul napisał/a: | Za długo się nie nacieszyłeś tą Vette że już sprzedajesz |
Ostatnio uświadomiłem sobie, że troszkęzboczyłem z motoryzacyjnej ścieżki, którąwcześniej obrałem.
Fajne to doświadczenie i może będę je kontynuował ale na razie Korwetom mówię "pa pa"
Jest w Krakowie za to jedno Mitsu, za które bez wahania bym się zamienił :PPP Ale najpierw muszę obejrzeć bo rodzyn to ponad wszelkie rodzynki I nie mówię tutaj o Sapporo, które oglądałem
abdul - 29-09-2020, 11:28
Chyba wiem który VR4 869/1000?
Wojciech Bogacz - 29-09-2020, 12:07
abdul napisał/a: | Chyba wiem który VR4 869/1000? |
Nie inny heh. Można powiedzieć nawet, że to lokata kapitału
Juiceman - 29-09-2020, 12:17
abdul napisał/a: | Chyba wiem który VR4 869/1000? |
Z ceną to koleś zaszalał... : )
Połowe tańszy i numerek 29:
VR4 29/1000
Krzyzak - 30-09-2020, 06:52
Juiceman napisał/a: | Połowe tańszy i numerek 29 | i dużo ładniejszy, że już o kierownicy nie wspomnę...
niedawno był też zwykły GTI z 4WD z rozwaloną głowicą i nie wiadomo co jeszcze, startował od 17k a potem tylko spadało
ktoś z niego wymontował podgrzewane fotele na dodatek...
i klimy nie było
właściwie to jedyne co tam było sensowne to zawieszenie gwint z regulacją kątów... więc za te 2-3k można było go wziąć
wszystkie one to niestety manualne skrzynie, bo gdyby automat to pewnie bym się próbował targować
Wojciech Bogacz - 30-09-2020, 14:31
Dobrze, że podrzuclliście link bo bym się pewnie jarał jaki to piękny ten Gal
Generalnie auta za wielką wodą tańze są i z tych 7500 USD zrobiłó by się 11k pod dom jak nic. Podatki bolą heh.
Tomek - 05-10-2020, 09:08
sprzedana?
jeśli nie, to podrzuć link do ogłoszenia
|
|
|