To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Niebieska Korweta C4 :)

Bizi78 - 01-05-2020, 13:49

Proszę nie zaśmiecać Wojtkowi tematu :P .

empi, nie czaj się, tylko zakładaj temat w: Naszych nie miśkach. i pochwal się stajenką 8) .
Oczywiście zdjęcia z renowacji rarytasów też mile widziane :D .

Wojciech Bogacz - 12-05-2020, 11:43

Bizi78 napisał/a:
Proszę nie zaśmiecać Wojtkowi tematu :P .

Dzięki Bizi za pilnowanie tematu :)

Niebieska wróciła z lakierni (zakurzone trochę niestety już) - zostało jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ale już nie za wiele :)
Na pierwszy ogień koła - trzeba odnowićfelgi bo nie przystają kompletnie do reszty...

Trochę było rzeżby z anteną (bo inaczej jest sterowana) i jak kupiłem nową to trzeba było pominąć taki śmieszny przekaźniczek żeby działała. Na szczęście operacja prosta. Uchwyty do anteny częściowo dorobili mi w sklepie, żeby pasowała i wyglądała jak oryginał a resztę u lakiernika. Generalnie jakby ktośz KRK potrzebował lakierować cośto mogę polecić bo bardzo zgodny facet :) Pozwolił mi w woim warsztacie grzebać przy aucie bez nadzoru. Pełne zaufanie :)

Koszt naprawy anteny wyniósł praktycznie 300 zeta. Nie tanio ale jakoś mnie to raziło...

Wojciech Bogacz - 09-09-2020, 22:16

Mały update - troszkęzaniedbałem temat :)

Felgi poszły do renowacji - a konkretnie polerka + malowanie proszkowe + wosk ceramiczny

A tak to wygląda na aucie:

Przyszła pora na emblematy - wyrób własny :)

A tak wyglądają już po malowaniu

Żonka w akcji:

Tutaj już po "złożeniu"

A tu dla porównania jak wyglądały przed heh. Taki mały spojler.

Bzyk_R1 - 10-09-2020, 10:06

No to teraz Wojtku czekamy na odcinek o C4 na ZacharOFF. Masz blisko, pokaż ją światu.
Wojciech Bogacz - 10-09-2020, 12:24

Bzyk_R1 napisał/a:
No to teraz Wojtku czekamy na odcinek o C4 na ZacharOFF. Masz blisko, pokaż ją światu.

Zobaczymy :) Temat jest w toku generalnie heh. Generalnie C4 jest obecnie taką niedocenianą wersją (jeszcze się nie postarzała tak bardzo). Za to kilka dni temu piękna C3 była pokazana. Tak więc przekrój niezły jest :badgrin:

Tomek - 11-09-2020, 10:52

Cytat:

tylko czemu żeś je założył na odwrót? (tzn. 2 sztuki)

Wojciech Bogacz - 11-09-2020, 13:17

Tomek napisał/a:
Cytat:

tylko czemu żeś je założył na odwrót? (tzn. 2 sztuki)

Zaaferowany bylem i chialem zobaczyc jak to na aucie bedzie wygladac :finga:

abdul - 28-09-2020, 22:06

Za długo się nie nacieszyłeś tą Vette że już sprzedajesz :lol:
Wojciech Bogacz - 29-09-2020, 09:46

abdul napisał/a:
Za długo się nie nacieszyłeś tą Vette że już sprzedajesz :lol:

Ostatnio uświadomiłem sobie, że troszkęzboczyłem z motoryzacyjnej ścieżki, którąwcześniej obrałem.

Fajne to doświadczenie i może będę je kontynuował ale na razie Korwetom mówię "pa pa" :rolleyes:

Jest w Krakowie za to jedno Mitsu, za które bez wahania bym się zamienił :PPP Ale najpierw muszę obejrzeć bo rodzyn to ponad wszelkie rodzynki :) I nie mówię tutaj o Sapporo, które oglądałem :mrgreen:

abdul - 29-09-2020, 11:28

Chyba wiem który :wink: VR4 869/1000? :mrgreen:
Wojciech Bogacz - 29-09-2020, 12:07

abdul napisał/a:

Nie inny heh. Można powiedzieć nawet, że to lokata kapitału :)

Juiceman - 29-09-2020, 12:17

abdul napisał/a:

Z ceną to koleś zaszalał... : )

Połowe tańszy i numerek 29:

VR4 29/1000

Krzyzak - 30-09-2020, 06:52

Juiceman napisał/a:
Połowe tańszy i numerek 29
i dużo ładniejszy, że już o kierownicy nie wspomnę...
niedawno był też zwykły GTI z 4WD z rozwaloną głowicą i nie wiadomo co jeszcze, startował od 17k a potem tylko spadało
ktoś z niego wymontował podgrzewane fotele na dodatek...
i klimy nie było
właściwie to jedyne co tam było sensowne to zawieszenie gwint z regulacją kątów... więc za te 2-3k można było go wziąć
wszystkie one to niestety manualne skrzynie, bo gdyby automat to pewnie bym się próbował targować

Wojciech Bogacz - 30-09-2020, 14:31

Dobrze, że podrzuclliście link bo bym się pewnie jarał jaki to piękny ten Gal :mrgreen:

Generalnie auta za wielką wodą tańze są i z tych 7500 USD zrobiłó by się 11k pod dom jak nic. Podatki bolą heh.

Tomek - 05-10-2020, 09:08

sprzedana?
jeśli nie, to podrzuć link do ogłoszenia