Inne modele Mitsubishi - [S] Starion do sprzedania
truespinmice - 15-09-2007, 18:57
kscman, ale chyba nie jesteś na czasie
ja swojego Stariona rozbiłem, sprzedałem i teraz śmigam już czymś innym.....i to było już pare miesięcy temu
właśnie do tego odnosi się stwierdzenie, że "..szkoda itd..."
Hubeeert - 15-09-2007, 19:30
To zapytaj na PW albo GG.
Forum to nie czat.
LEWY - 05-10-2007, 09:48
no i nastepna piękna maszyna
ale dlugo w rękach jednego wlasciciela (bo ma stare blachy
ciekawe czemu chce ja sprzedac)
starion 2,6 turbo
TommiCrazy - 05-10-2007, 09:58
ta rejestracja jakas taka wyexponowana ze czarna ze stara.....ale za to jak sie blyszczy w porowanniu z resztá zdiecia
a dziadek jak podstawiony jeszcze w dresie zeby bylo w nim widac ducha mlodosci.
jakos do konca w to nie wierze, to juz drugi starion jakiego widze z felgami w czerwonym kolorze
LEWY - 05-10-2007, 10:21
wiem byl gdzies opstatnio starion stasznie zapuszczony i tez mial czerwone srodki felg
ale ten wyglada ladnie.
Tylko ze dziadek pewnie pozuje do zdjecia za to cena chyba nie duża??
truespinmice - 05-10-2007, 20:38
hehhe, to jerry , jerry babsi (czy jakoś tak).
kiedyś zarejestrował się na forum MKP.
próbował sprzedać swojego Stariona już ze dwa lata temu....ale bez efektu.
Środek auta (niektóre elementy) są pomalowane na czerowno (chamsko......:) ), kiera "sportowa" etc.
Ogólnie mi się nie podoba
Cena....poniżej 5tys zejdzie i może bedzie git. Niewiem w jakim teraz jest stanie.
TommiCrazy - 05-10-2007, 21:02
starion tak czy siak to autko zadkie i warto je kupic jak ktos jest milosnikiem staroci, to dobra cena za auto sprawne technicznie, tak czy siak kazdy taki samochod bedzie wymagac sporego wkladu technicznego i czulej opieki.
takie detale jak pomalowane plastiki sa malo znaczne w porownaniu z faktem dobrego stanu technicznego, latwo jej zmienic czy przemalowac, wkoncu to tylko kosmetyka, i jakiego bysmy stariona nie kupili, zawsze go zmienimy po siebie.
jesli ten byl nie bity i niema powaznych problemow blacharsko technicznych to kupil bym go drugi raz.
ps. na mojego w krakowie byl klient za 12 tys ( taka oferte dostal moj kolega ktory nim jezdzi) hehe, i tak bym go nie sprzedal, nawet za wiecej
truespinmice - 06-11-2007, 20:18
kolejne dwie aukcje:
1) już znan , stara aukcja ładnego...złoma niestety:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=265649427
Nie ma co się rozpisywać, bo był omawiany już. Dość dokładnie
2) coś świeżego:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3758769
Kod: |
Cena:
2 500 PLN / 686 EUR (do negocjacji)
Typ:
Sportowy / Coupe
Informacje:
Rok produkcji: 1985, 160 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 180 KM (132 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, czarny, Liczba drzwi: 2/3,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, klimatyzacja, alufelgi, kontrola trakcji, centralny zamek, autoalarm, radio / CD, wspomaganie kierownicy, welurowa tapicerka
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy, garażowany, zarejestrowany w Polsce
Opis pojazdu:
Witam mam do sprzedania Mitsubishi Starion 2000cm TURBO,do malych poprawek lakierniczych,klima nie dziala poza tym w pelni sprawny zarejestrowany uzytkowany na codzien.Tel. 664-733-200
|
Nie licząc jego stanu "zużycia" to po tych kiepskich fotkach jest nawet nawet....jakby stargować jeszcze troche , to dobra baza do odbudowy.
Ciekawe jak w środku i jak mechanicznie....!?
TommiCrazy - 06-11-2007, 20:39
ja bym z chéciá tá maske z wlotem wziol do swojego ..ale jak widac jest pogiéta..... nie chce sie bawic w zaden zlom
Hubeeert - 06-11-2007, 23:13
Ten drugi ma fajne felgi.
Anonymous - 08-11-2007, 23:41
kolejny starion
http://www.allegro.pl/ite...a_konesera.html
jak widac dosc znajomy starion nie jest to czasami ,ten pierwszy starion omawiany w tym temacie ,tylko tak jakby zmienił własciciela .ktos sie nie zle nadział
truespinmice - 09-11-2007, 19:49
damianrally napisał/a: | kolejny starion
http://www.allegro.pl/ite...a_konesera.html
jak widac dosc znajomy starion nie jest to czasami ,ten pierwszy starion omawiany w tym temacie ,tylko tak jakby zmienił własciciela .ktos sie nie zle nadział |
oj chyba nie zmienił właściciela. ciągle ten sam numer i ciągle ten sam sprzedający.
A także te same fotki i te same blachy
.....złooooom....
Anonymous - 02-12-2007, 21:43
Wiam wszystkih na foum, jesem od niedawna nowym i szczęśliwym właścicielem Stariona opisywanego tu na forum jako ''złom'' to prawda auto nie jest w najepszej kondycji ale zamierzam odbudować tego Stariona. Chiałbym nawiązać kontakt z osobami które mogły by mi w tym pomóc, chodzi mi o pomoc w zdobyciu wszystkih brakującyh części. Z gury dzieki. Jestem na forum nowy ale i ja bardzo chętnie jeśli tylko będe mógł to pomoge jastem od 8 lat mechanikiem w aso Mitsubishi, prywatnie posiadałem już COLTA 93r i 97r , GALANTA 86r , ECLIPSA 93r , obecnie jeżdże SPACE RUNNEREM 98r.
TommiCrazy - 03-12-2007, 10:01
I bardzo dobrze, to oznacza uratowane kolejne istnienie, jak wiadomo niema starych aut niewymagajácych wkladu finansowego, 100 procent radosci extra jak ktos moze to naprawic sam :>
Jak dobrze znasz sie na mechanice i uporasz sie ze swoim to byc moze zyskasz na tym w przyszlosci klientow na serwisowanie :>
jak juz sie obédziesz z autem to opisz co sié zgadzalo a co nie w kwestii opisu tego auta na internecie
truespinmice - 03-12-2007, 10:26
Witaj!
rozumiem, że kupiłeś tego czerwonego widebody?
Na wstępie gratulacje za zakup, po drugie życzę ci dużo wytrwałości i szczęścia - bo też się przyda.
Co do części to możesz się pytać chłopaków z klubu, albo odrazu zacząć szukać na innych kontynentach
Jakby co to służe pomocą w zakresie kupna części i wszelkiej innej pomocy
PS. zapraszam do klubu Stariona jako nowego klubowicza!
|
|
|