To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

Anonymous - 26-09-2007, 17:04

akbi napisał/a:
Całkiem przyjemna propozycja, ale wówczas trzeba by się umówić w jakimś ciekawym miejscu, tak aby posiedzieć 4/5 godzinek

STARE MIASTO w Elblągu.
akbi napisał/a:
Najprawdopodobniej jednak ja nie mógłbym skorzystać z tego zaproszenia, gdyż dzisiaj, może jutro, a może jeszcze za parę dni syn mi się urodzi

Wpadaj z nim. W końcu też mitsumaniak. :p

Kibloo - 26-09-2007, 21:21

jakby co to mojego koma macie. w weekend jestem znowu we fromborku, a więc w Elblągu też moge sie zjawić.

Pozdro- Pomorski ŁĄcznik- Wasz wój Mat z Podróży

[ Dodano: 06-10-2007, 12:45 ]
Cytat:
Całkiem przyjemna propozycja, ale wówczas trzeba by się umówić w jakimś ciekawym miejscu, tak aby posiedzieć 4/5 godzinek ... bo to w końcu dla niektórych droga przeszło 100km.
Najprawdopodobniej jednak ja nie mógłbym skorzystać z tego zaproszenia, gdyż dzisiaj, może jutro, a może jeszcze za parę dni syn mi się urodzi :D

Akbi
no i...???!!! urodził się czy nie co tak cicho siedzisz???

no wrzuć kilka fotek, no podziel się radością, chyba, ze już wrzuciłeś tylko ja jak zwykle nic nie wiem...

pozdro

akbi - 11-10-2007, 13:48

Chcę przypomnieć o zbliżającym się w poniedziałek naszym kolejnym spocie, a także co bardzo istotne:
SPOTY POCZĄWSZY OD DNIA 15 PAŹDZIERNIKA ODBYWAĆ SIĘ BĘDĄ NA PARKINGU PRZED REALEM - CENTRUM OSOWA

Cytat:
Akbi
no i...???!!! urodził się czy nie co tak cicho siedzisz???

No jasne ,że się urodził :D
...o czym tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=16738

Anonymous - 11-10-2007, 13:50

Kibloo pobudka :D :D
Kibloo - 11-10-2007, 13:58

Dm17, jak widziałeś moje pytanie padło dokładnie 6.10 czyli było trafione 100%, pozdro

P.S. co do spotu jeszcze nie wiem czy będę mógł być, bo chyba w poniedziałek rano wyjeżdżam na Pd polski na 3 dni, ale obiecuję, że postaram sie być

pozdro

Anonymous - 11-10-2007, 14:00

Wpadnij wpadnij jak dasz rade, znaczy przyjedz :D :wink:
Kibloo - 12-10-2007, 10:23

No i skucha... w poniedziałek o 5.00 wypadam w trasę ale nic nie jest przesądzone, bo do Bydgoszczy muszę dojechać na 8.30 rano, a potem 1h roboty i w tym momencie decyzja: Zabrze albo Gdańsk (warunek części musza być u klienta w poniedziałek) dam znać przez tel do Akbiego albo Śruby (tzn. jak nie przyjadę, to zadzwonię, żeby przynajmniej duchowo być z Wami).
Poza tym trzymajcie kciuki, żebym wrócił w jednym kawałku i w najgorszym razie do zobaczyska na spocie w listopadzie...

pozdro

akbi - 12-10-2007, 10:36

Kibloo napisał/a:
Poza tym trzymajcie kciuki, żebym wrócił w jednym kawałku

już trzymamy :) ...szerokiej drogi

Anonymous - 12-10-2007, 12:10

Szerokości i przyczepności - zobaczymy sie na następnym :!:
Krzyzak - 12-10-2007, 15:08

a ja w poniedzialek mam podlaczanie kotla w domu i znow do pracy na 2 zmiane ide...
wiec jak byscie zostali do 22.15, to wpadne :)

a tak - udanego spota zycze :(

Anonymous - 12-10-2007, 20:34

Krzyzak napisał/a:
a ja w poniedzialek mam podlaczanie kotla w domu i znow do pracy na 2 zmiane ide...
wiec jak byscie zostali do 22.15, to wpadne :)

a tak - udanego spota zycze :(

:D powiedz tylko słowo a kocioł może być podłączony we wtorek albo środe :D no problem

Krzyzak - 12-10-2007, 21:09

i tak ide do pracy na 2 zmiane - zreszta zimno jest i wolalbym, zeby go podlaczyc szybciej niz pozniej...
Anonymous - 12-10-2007, 21:27

Kibloo napisał/a:
Poza tym trzymajcie kciuki, żebym wrócił w jednym kawałku

My też trzymamy. SZEROKOŚCI KOLEGO!!!! 8)

Anonymous - 13-10-2007, 19:11

ja tym razem również nie będę, no ale na szczęście to nie jest ostatni spot w tym roku także pewnie damy radę. I wtedy (do listopadowego spotu) może już moja córa - --- jak syn Akbiego---- wyjdzie pooglądać nasz świat
Anonymous - 14-10-2007, 18:27

To na którą jutro ten spocik?:)