To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Flagi MitsuManiakow

Anonymous - 22-02-2006, 15:59

siemka ma ktoś kontak z BobekM ? bo nie odpisuje na moje PM a ostanio na forum logował sie 11 lutego ?

wysłałem PM do Metha i napisałem do Zachara na gg.

czekam na odpoiwiedźi

Anonymous - 24-02-2006, 09:31

tagi jak wygląda sprawa flag. :mrgreen:
Cezar - 25-02-2006, 14:01

TAGi jak tam idzie zbiorka kasy?
Jezeli sa problemy ze zbiorka to moze daj jakis termin do ktorego czekasz i juz?

Anonymous - 25-02-2006, 14:13

jest tak że do dziś nie wpłyneły pieniążki od:

Meth,
BobekM,
Zachar,

nie mogę dać im terminu bo oni muszą wpłacić bo inaczej koszt flagi podrożeje także nie mogą sie już wycofać bo wtedy też my przez nich będziemy płacili więcej flagę.

Tak jak pisałem wcześniej nie mam żadnego kontaktu z BobekM jeżeli ktoś ma do niego jakiś kontakt to proszę mu przekazać żeby sprawdził PM,

Zarchar cały czas mówi że nie ma teraz kaski,

Meth napisał mi na PM że już wpłaca było to w Czwartek 23.02.06r.

Sam juz jestem nieźle wkur...ny tym wszystkim i wątpie, że będe bawił sie w to drugi raz, chyba że wtedy przed wpisaniem na listę trzeba będzie dokonać wpłaty. Wiem, że Wy też jesteście tym wszytkim już zdenerwowani bo co niektórzy wysłali pieniążki już dawno temu a flagi jeszcze nie widać, ale zapewnim że zaraz po zaksięgowaniu ostatniej wpłaty, dzwonie do manego od flag i składam zamówienie.

pozdrawiam

Anonymous - 25-02-2006, 15:16

coś mi sie zdaję że flage zobaczymy tylko na obrazku

specjalne pozdrowienia dla bobka M,zachara i metha

Cezar - 25-02-2006, 18:33

TAGi napisał/a:
Sam juz jestem nieźle wkur...ny tym wszystkim

TAGi spoko luzik, nie denerwuj sie chlopie :wink: :mrgreen:
Poprostu jezeli wyjdzie tak ze wplacilo juz 20 osob z listy, a reszta nie, no to mowi im sie sorry :P . Ty zwyczajnie idziesz i zamawiasz flagi dla tych co wplacili i po krzyku 8)
Bo po co masz kogos prosic zeby laskawie kase wplacil, jak nie chce to nie, a Ty sie tylko denerwujesz.
Wydaje mi sie za jak Meth wplacil to bedzie juz 20 osob. Zgadza sie to?
No a Zacharem to sie jakos chyba dogadacie :wink: - raty jakies czy cus :mrgreen:
Pozdrawiam :D

Maciek - 25-02-2006, 18:48

No to może ja bym kupił 2-gą z dużym napisem SZCZECIN jak by brakowało 1 osoby do kompletu daj TAGi, znać na PW to wpłace te pare zeta i już. Miałem nadzieje że na spocik w niedziele wpadne z flagą a tu przez maruderów nici :) . Z drugiej strony Zachar stracił robote więc nie ma sie co dziwić ze nie ma kasiory na flagie. Z czegoś trza ŻYĆ
Pozdro dla Wszystkich.

Anonymous - 25-02-2006, 23:58

hallo, ja też chce flage z dużym napisem WROCŁAW, sorki że tak pózno ale mam odwieczny problem z netem, a flage chciałbym mieć myśle że godnie bym ja reprezentował i reklamował nasz klub bedac na wielu zlotach jak i rajdach pozdro czekam na priva :lol:
Maciek - 26-02-2006, 20:31

martinez dał zielone swiatło ze chciałby flage nie może sam zamówić bo rozjechała Mu sie poczta i nie moze aktywować konta. Moze Ktoś kto jest na MKP też zalogowany wyśle martinezowi co będzie na fladze i co moze sobie na niej dopisać.
Pozdro dla Wszystkich

Rafal_Szczecin - 26-02-2006, 20:35

ok pogadam z martinezem , bo na mkp tez jestem :)

aha wolf tez sie pisze :) , bo juz z nim rozmawialem, jeszcze tylko siem dowiem czy Sebastian sie pisze, jezeli tak to , chyba nie bedziemy czekac na tych co nie wplacili, bo bedziemy mieli juz te potrzebne 20 osob.
pozdro
rafi

[ Dodano: Nie Lut 26, 2006 8:40 pm ]
wyslalem juz pw do Martineza, tera czekam na odp :)

aha Maciek moze sie zdecydujmy , jakie flagi bedzie miala ekipa ze szczecina ???
czy same nicki, czy nicki+szczecin, czy samo szczecin, a moze puste ??

pozdrowka !

Anonymous - 26-02-2006, 21:53

samo miasto
Maciek - 27-02-2006, 08:21

nick + miasto bym proponował czy / na miasto tak jak było ustalone o ile dobrze pamietam.
Rafal_Szczecin - 27-02-2006, 12:09

Rozmawialem z Martinezem, i mowil ze najlepiej by bylo gdyby bylo same miasto
Martinez kase wplaci po 10.03.06 poniewaz wtedy ma wyplate, tak wiec wydaje mi sie ze poczekamy na niego, do tego czasu , i an innych, a gdy wplaci poprostu lecimy z koksem , co Wy na to ? :)

Cezar - 27-02-2006, 17:35

a nie moze ktos za niego tej kasy zalozyc i w tym tygodniu zalatwic sprawe?
bo z tego wynika ze chyba w kwietniu te flagi zobaczymy :|
pozdrawiam :wink:

Rafal_Szczecin - 27-02-2006, 20:18

UWAGA

ustalilismy OSTATECZNY TERMIN WPLAT !!!!

do dnia 12.03.2006* czekamy na wplaty .

13.03.2006 wysylamy gosciowi kase na konto .

* jest tak poniewaz 10 wyplate ma Martinez, i musze skontaktowac sie jeszcez z Sebastianem (Diamante) poniewaz wczoraj na zlocie tez mowil, ze chce flage.
teraz czekamy na

-wolfa
-martineza
-sebastiana

sa to 3 osoby ktore raczej bankowo wplaca kase, do tego 12 .
jezeli tak sie stanie, osoby ktore nie wplacily (Zachar,Bobekm,oraz Meth sa "wypchniete" (zastapione) przez te 3 osoby podane wyzej i mamy komplet 20 masek czyli koszta sie nie zwiekszaja ) . czekamy na te osoby, tylko i wylacznie po to by koszta byly takie jakie sa podane(cena przy 20 osobach),a nie wieksze .

pozdrowka