To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - kobieta - kierowca i kobieta - pasażer

Cezar - 20-04-2008, 20:28

czarna napisał/a:
ale mam nadzieje już niedługo (prawda Cezar :P ) zacząć prowadzić autko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No na to wychodzi :)
Co(L)ciak jest juz 'zamowiony' :twisted:

koszmarek - 20-04-2008, 21:56

ja jako kierowca też nie miałam przyjemności na drodze występować, natomiast niektóre kobitki jeżdżą strasznie okropnie.

A jeśli chodzi o mnie jako pasażera to lubię podziamdziać i robię za niezłą GPS:P z mapą na kolanach jeśli potrzeba:) uwielbiam jeździć jako pasażer. Szczególnie Maretzky'ego ale i mojego taty np tez:) chociaż ostatnio tata zamienił mnie na nawigację- Marzenkę :doubt:

Marcin-Krak - 20-04-2008, 22:49

Cezar napisał/a:
Co(L)ciak jest juz 'zamowiony' :twisted:

Coś Ci pisałem na ten temat - konkretnie tego Co<l>ciaka :P

koszmarek napisał/a:
kobitki jeżdżą strasznie okropnie.

:twisted: :mrgreen: :badgrin:
Zgadza się to jest trafne ujęcie ;)

koszmarek - 21-04-2008, 07:25

Marcin nie przekręcaj. NIEKTÓRE kobitki.. nie wszystkie bo znam takie, co jeżdżą lepiej niż niejeden facet ;)
Juiceman - 21-04-2008, 09:12

koszmarek napisał/a:
Marcin nie przekręcaj. NIEKTÓRE kobitki.. nie wszystkie bo znam takie, co jeżdżą lepiej niż niejeden facet ;)

Na całą populacje może 0,8% ? Jeździ tak dobrze, że większość by się zachwycała ;) .
Ale parę lat temu jak miałem przyjemność zrobić prawko i widziałem, że cud kobitki w mini zdają, mimo błędów na placu i jadą na miasto to ..... :?

To się nie ma co dziwić ; ) :wink:

Student - 21-04-2008, 14:16

Ja z całą odpowiedzialnością mogę wskazać jedną , zawsze jest po mojej prawicy:
-Jest ładna
-Miła
-Dobrze jeździ (lepiej niż niejeden facet)
-Potrafi przycisnąć w pedał gazu jak zachodzi potrzeba
-Dając Jej samochód nigdy się nie bałem że coś się stanie
-Zawsze z prawej tylko dla tego że jest wygodna i wie, że Ja strasznie lubię jeździć naszym MITSU.

Ale generalnie baby to do garów i większość facetów też :cry: .

misjonarz. - 21-04-2008, 21:52

aż się boje co będzie jak moja kobietka wsiądzie do 2.5 V6. dopiero co opanowała 2.0 a już przesiadka na mocniejsze :doubt: chyba trzeba będzie na te chwile w roli pasażera zapodać jakiś nerwosan %%%%% czy cuś :?:
hmm tak :!: dużo nerwosanu będzie w schowku :D

czarna - 23-04-2008, 17:12

a ja sądzę że takie stwierdzenia mogą zniechęcić nowych kierowców do samodzielnej jazdy :)
Jassmina - 24-04-2008, 10:22

Może kobiety nie są lepszymi kierowcami niz faceci (MOŻE!!!!) ale za ta jeżdżą czystszymi autami :P
arekp - 24-04-2008, 10:44

Jassmina napisał/a:
Może kobiety nie są lepszymi kierowcami niz faceci (MOŻE!!!!) ale za ta jeżdżą czystszymi autami :P

Jestem pewien (stwierdzone kilka razy osobiscie), ze NIEKTORE kobiety jezdza duzo lepiej (dynamiczniej i bezpieczniej) od wiekszosci facetow ... ale NA PEWNO nie powiem, ze kobiety jezdza czystszymi samochodami po tym jak kolega zawozil do mycia i sprzatania samochod swojej zony - bo ona sie wstydzila.

Mialem to nieszczescie, ze spotkalem sie z kolega pod myjnia.

Student - 24-04-2008, 10:46

Na pewno nie mają czystszego od mojej Cari.
Ja swoją potrafię o 22.00 pod domem myć :lol: , tylko trochę dziwnie sąsiedzi patrzą :wink:

misjonarz. - 24-04-2008, 19:55

Jassmina napisał/a:
ale za ta jeżdżą czystszymi autami

pod warunkiem że zagonią mężów do mycia i sprzątania autka :badgrin:

Maretzky85 - 24-04-2008, 22:15

koszmarek napisał/a:
A jeśli chodzi o mnie jako pasażera to lubię podziamdziać i robię za niezłą GPS:P z mapą na kolanach jeśli potrzeba:)

Uwielbiam patrzeć jak odwracasz mapę do góry nogami i mówisz, że w lewo a gdy zaczynam zmieniać pas to jednak okazuje się, że nie to lewo :D
Na szczęście coraz rzadziej Ci się to zdarza, w sumie to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio, więc to dobry znak :D

koszmarek - 24-04-2008, 22:19

a skubany obiecywał, że nie będzie sie wypowiadać, bo on nie baba.. phi.

Większość kobiet odwraca mapę.

Maretzky85 - 24-04-2008, 22:22

Przeczytałem cały temat z ciekawości i z rozpędu napisałem :P Ale już nie będę ;) Znaczy postaram się ;)