To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

Anonymous - 31-01-2008, 16:25

ogolnie mi sie podoba tylko te lusterka niezabardzo...
Anonymous - 31-01-2008, 18:29

no to wrocmy do tych mistrzow przerabiania coltow :)
tutaj gosciu naprawde jest zakochany w subaru, a stac go tylko na colta

a do tego suszarka do bielizny na tylniej klapie :)
ta fotke skomentujcie sami...

ta rowniez.. jakby co to jest wnetrze CAO :)

i jeszcze jeden.. ten mi by sie podobal jakby nie ten czarny pas z boku i napis z tylu na szybie :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
szukalem sobie coltow po agrotuningu :) i przekonalem sie ze jednak sa gdzies na rynku fajne lampy do tego auta.. bo z tego co szukalem po sklepach to tylko same oryginalne/podrobki ale chodzi ze takie same nie do tuningu :)
tutaj zdjecie auta (proton, ale takie same lapmy jak do colta oczywiscie) z fajnymi lampami, moim zdaniem nie sa one malowane :)

a tu fajne lampy do CJO
1 Wersja
2 Wersja
tylko cena ich dosc spora... ;]

Hubeeert - 31-01-2008, 19:02

sacre napisał/a:
no to wrocmy do tych mistrzow przerabiania coltow :)
tutaj gosciu naprawde jest zakochany w subaru, a stac go tylko na colta

To jest mix EVO V, Subaru Imprezy WRX (nowej) i Puga 206.

:roll:

Marcin-Krak - 31-01-2008, 19:23

Jakby w tym biało czerwonym, zamiast czerwonego dać róż - to byłoby idealne auto dla .... Dody - a jak wiadomo Miśkiem się bujała :twisted: :wink:

Hubeeert, ja myślę, że do swojego powinieneś też sobie założyć takie niebieskie coś od spodu jak jest w tym pomarańczowym - to tak rasowo wygląda :mrgreen: :mrgreen: :badgrin:

czarnuch23 - 31-01-2008, 19:34

Lampy w tym protonie to walkowane tutaj wielokrotnie "oczy aniola" czyli soczewkowe..
do CJO sa z homologacja (linki) a do CA0 niestetty nie posiadaja i tylko dlatego ich jeszce ne mam bo juz mialem zamowic ale po przetlumaczeniu maila odkolesia z niemeickiego na nasze wyszlo ze nie moge z nimi jezdzic :( )

Hugo - 31-01-2008, 19:36

Co za "wsiórskie" paskudztwa. A ten biało-czerwony środek przypomina mi kolorami domek dla Barbie.
Hubeeert napisał/a:
W skrócie "To jest brzydal" :mrgreen: .
Hubeeert - 31-01-2008, 19:40

Marcin-Krak napisał/a:
Hubeeert, ja myślę, że do swojego powinieneś też sobie założyć takie niebieskie coś od spodu jak jest w tym pomarańczowym - to tak rasowo wygląda

Nie ma sprawy - na Zlot do Grudziądza przywiozę wiadro pomarańczowej farby i kilka świetlówek. Farbą pomaluje się Twojego Colcika ;-) a świetlówki się jakoś podwiesi do wydechu :D

londolut - 31-01-2008, 19:54

Cytat:
Mitsubishi EVOLUTION 206 WRX ;)

Pomarańczowy nawet spoko gdyby nie "pole siłowe" pod spodem i kawałek boazerii na drzwiach :? Oba białasy na stos :!:
Czerwony może być, choć nie wiem jak tam tył...

szpala85 - 31-01-2008, 20:34

sacre napisał/a:
i jeszcze jeden.. ten mi by sie podobal jakby nie ten czarny pas z boku i napis z tylu na szybie :)

ten c50 nawet całkiem fajny :)

Anonymous - 31-01-2008, 21:53

czarnuch23 napisał/a:
a do CA0 niestetty nie posiadaja i tylko dlatego ich jeszce ne mam bo juz mialem zamowic ale po przetlumaczeniu maila odkolesia z niemeickiego na nasze wyszlo ze nie moge z nimi jezdzic :( )

a kto by ci tam sprawdzal czy maja homologacje :P

karolgt - 31-01-2008, 22:46

Hubeeert napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:
Hubeeert, ja myślę, że do swojego powinieneś też sobie założyć takie niebieskie coś od spodu jak jest w tym pomarańczowym - to tak rasowo wygląda

Nie ma sprawy - na Zlot do Grudziądza przywiozę wiadro pomarańczowej farby i kilka świetlówek. Farbą pomaluje się Twojego Colcika ;-) a świetlówki się jakoś podwiesi do wydechu :D

będe pierwszy do pomocy :mrgreen:

a temu "Mitsubishi EVOLUTION 206 WRX ;) " wybacze wygląd jesli ma poniżej 5sek do setki :D

londolut - 01-02-2008, 06:20

sacre napisał/a:
a kto by ci tam sprawdzal czy maja homologacje :P
Nikt, samo się ujawni jak na przeglądzie lampy będą świeciły symetrycznie i nie będzie się dało tego zmienić :twisted:
Anonymous - 01-02-2008, 16:54

londolut, raz na rok wymienic sobie reflektory chyba mozna :P przy wymianie sobie stare zostawic i na przeglady zmienic :) a za niedlugo moze wejda na rynek lampy ktore maja homologacje
oczywiscie sobie zartuje :P

londolut - 02-02-2008, 14:08

sacre napisał/a:
raz na rok wymienic sobie reflektory chyba mozna :P
Pewnie, że można ale przy smerfach raczej nie da rady wymienić jak cię przydybią. Reflektory rzucające się w oczy + brak homologacji + przegląd w dowodzie + upierdliwy gliniarz = w najlepszym wypadku mandat a w najgorszym odebranie dowodu :) powodzenia...
sacre napisał/a:
za niedlugo moze wejda na rynek lampy ktore maja homologacje
Minęło już 16 lat odkąd produkują Colciaka i jakoś ich nie widać na polskim rynku z homologacja.
Anonymous - 02-02-2008, 14:43

londolut napisał/a:
sacre napisał/a:
za niedlugo moze wejda na rynek lampy ktore maja homologacje
Minęło już 16 lat odkąd produkują Colciaka i jakoś ich nie widać na polskim rynku z homologacja.

No tak ale od 16 nie mysleli o tuningowaniu :) nvm :)