Świętokrzyskie - Spotkania na drodze 

Psikus - 19-06-2010, 18:27

czy to ktoś z Was stał pod polibudą tym oto dieslem? No i znowu na tym samym parkingu czarny gal SE z tablicami TOS
												 drtymf - 20-06-2010, 10:18
  Ktoś z naszych jeździ po Ostrowcu ciemnogranatowo-szarawym Galem kombi? Często widzę go ostatnio na mieście.

A tak na marginesie Space Starów narobiło się jak mrówków ostatnimi czasy :>
												 GALANCIK2000 - 22-06-2010, 15:53
  Zorganizował by ktoś jakiś spot.  
												 Psikus - 23-06-2010, 22:16
  drtymf, czy ten którego widujesz to wersja SE po lifcie? ja takiego widuję pod polibudą w kielcach
												 drtymf - 24-06-2010, 20:21
  Psikus, zdaje się że tak chociaż ja tam się na Galach nie znam    ale wygląda podobnie z przodu do tego na górze na zdjęciu tyle że na TOSach. Może ktoś na zajęcia jeździ  
												 Psikus - 29-06-2010, 17:31

| drtymf napisał/a: | 	 		  Może ktoś na zajęcia jeździ    | 	   nie ulega wątpliwości. zastanawiałem się tylko czy to jakiś cichy mitsumaniak  
												 Spox_2 - 31-07-2010, 11:30
  Witam wszystkich szczęśliwych użytkowników Misiów z rejonu świętokrzyskiego   

Od 3 miesięcy stałem się posiadaczem Galanta E54A. Być może już mnie ktoś widział na trasie...odróżniam się tym że posiadam blachy LTM... a nie TK a dlatego że w regionie Lubelskim jestem zameldowany a w CK studiuję.

Na dzień dobry wrzucam fotkę Misia którego wczoraj spotkałem przy ulicy Karczówkowskiej 

(niedaleko Biedronki przy ul. Żytniej), auto stało cały dzień w tym samym miejscu, czy kojarzycie tego Gala i jego użytkownika      

Pozdrawiam
												 marsen - 02-08-2010, 12:42

| Spox_2 napisał/a: | 	 		  | odróżniam się tym że posiadam blachy LTM... | 	  o jakiś ziomek - ja posiadam blachy LZ      i też wylądowałem w świętokrzyskim   

chociaż ostatnimi czasy mój spejsik w lubelskim a ja tutaj śmigam czym innym...    takie życie  
												 Spox_2 - 21-11-2010, 13:21
  Jakiś czas temu spotkałem kolejnego Gala, tym razem w kolejce do myjni przy Shellu na ul. Grunwaldzkiej.

Buźka odrazu się uśmiechnęła jak zobaczyłem brata bliźniaka dla mojego Gala, jedyna różnica to nadwozie w wersji Sedan.

Ofkoz nie obyło się bez rozmowy i wymiany paru zdań na temat naszych ukochanych autek.

Jakiś czas temu auto zostało okradzione z emblematu trzech diamentów     

Ktoś sporo się natrudził aby go oderwać...

Fotko pokazuje co i jak. Jednym słowem : żal...

Pan XYZ (nie pamiętam imienia) nie jest użytkownikiem forum, ba, nawet nie wiedział że takowe istnieje     

Gala oddaje w ręce kolegi jeżeli nachodzi potrzeba wymiany/naprawy jakiegoś podzespołu.

Poniżej fotki tego E54A :

(W tle widać mojego Miśka    )

Lewa strona :

Eh     :

Do zobaczenia albo usłyszenia na drodze   

Pozdr!
												 sveno - 10-05-2012, 11:37

Uploaded with ImageShack.us

Pozdro dla kolegi widzianego w Krakowie na os. Żabiniec  
												 Bizi78 - 12-06-2012, 13:23
  Dziś po świętych ulicach śmigała czarna Eva na włoszczowskich blachach bez znaków klubowych czy to ktoś z forum    

meydey000 - 13-06-2012, 04:54
  raczej nie
												 Sir_Futur - 24-08-2012, 07:34
  Ja czasem widzę kolegę z deskami TST w okolicach McDonald's na al. Solidarności.

Ma takie jakieś diody pod lampami... Ochyda...

Jak "przypalę" znów zapodam foto.  
												 odius - 26-08-2012, 18:08
  Sir_Futur, Też go widziałem
												 Sir_Futur - 29-08-2012, 07:53
  Nie jestem gołosłowny... Napisz jeszcze że diody były paskudne.  

| 

|  

|