MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych
Moomin - 31-07-2010, 21:54
To jakiś automat się pojawił?:)
macia - 31-07-2010, 22:19
Jackie napisał/a: | kawę z tzw. dodatkami w skład których zazwyczaj wchodzi ubiegłotygodniowy piasek zbierany z serwisu |
Ufff, już myślałem, że z kuwety...
bastek - 23-08-2010, 14:35
no to i ja mogę się w wątku dopisać
byłem, obejrzałem, złamałem przepisy żeby wjechać (podwójna ciągła, bo remont drogi).
wrażenia - hm... nie napiszę, bo zaraz się zmylismy z rodzinką, na tzw. miasto
propozycja kawy była
prosiłem o zarezerwowanie ASXa dla Mojej Drugiej Połowy, ale ta zrezygnowała....
p. Sylwia (jesli moge tak pisać) szybciutko papierologię zrobiła, rabacik policzyła, i nas zwolniła na zwiedzanie
samochód czyściutki, pachnący (a był mocno w środku zapaćkany - całe wakacje z dwójką dzieci jeżdżone - paluszki, zabawki - a czasu na porządki nie mam....
cena - na plus. zapłaciłem za przegląd+czyszczenie klimy+nabijanie 670zł (I-szy przegląd w lublinie było 600 zł bez klimy
ps Jackie, Ty masz w podpisie "skąd - supraśl"
mieszkasz tam? to Ci zazdroszczę. już ustaliliśmy że w nast. roku jedziemy na kilka dni do Suprasla, potem kilka białowieża - tylko myslimy kiedy (wiosna czy jesień)
w niedzielę jeszcze trafilismy na mszę trydencką, po łacinie. normalnie poezja posłuchać tego......
Jackie - 23-08-2010, 14:44
bastek1 napisał/a: | mieszkasz tam? |
Yeap I też się cieszę, że tam mieszkam Po 18 latach w tzw "mieście" siedzę sobie cichutko "na wsi" (choć prawa miejskie mieliśmy jak jeszcze w Białymstoku przeganiano bydło pod Pałacem Branickiego ) i nie wyobrażam sobie powrotu do "wielkomiejskiego" zgiełku.
bastek1 napisał/a: | już ustaliliśmy że w nast. roku jedziemy na kilka dni do Suprasla |
Już Ci kaca współczuję Koniecznie daj znać wcześniej - pokażę Wam kilka ciekawych miejsc poza utartym szlakiem turystycznym.
Cieszę się, że masz pozytywne odczucia. Będziemy się dalej starać
Pozdrawiam
bastek - 23-08-2010, 14:51
hihi.. a która rezydencja Twoja ?
a, i zrób coś z tą podwójną ciągłą przed salonem
Jackie - 23-08-2010, 15:59
bastek1 napisał/a: | hihi.. a która rezydencja Twoja ? |
Życzyłbym sobie tego Mam mały domek za to fajną działkę i oczywiście zapraszam
Pozdrawiam
bastek - 25-08-2010, 13:53
hm... odrobinę dziegdziu do miodu dorzucę ...
nie był sprawdzony poziom płynu do spryskiwacza (wczoraj się skończył)
zawiasy drzwi nadal nie smarowane - od nowości .... trochę skrzypią
trzy - pytałem czy się da usatwić otwieranie szyb z kluczyka - nie wiem czy było zlecenie przekazane do warszatatu, nie jest ustwione, nie wiem czy się nie da, czy się zapomniało...
ogólnie drobiażdżki.
Jackie - 25-08-2010, 16:03
bastek1 napisał/a: | nie był sprawdzony poziom płynu do spryskiwacza (wczoraj się skończył)
zawiasy drzwi nadal nie smarowane - od nowości .... trochę skrzypią
trzy - pytałem czy się da usatwić otwieranie szyb z kluczyka - nie wiem czy było zlecenie przekazane do warszatatu, nie jest ustwione, nie wiem czy się nie da, czy się zapomniało...
|
Się pogada z chłopakami, się pogada. Przy następnym serwisie powetuję Ci to Za wpadkę przepraszam.
Pozdrawiam
pkwiat - 25-08-2010, 19:58
bastek1 napisał/a: | nie był sprawdzony poziom płynu do spryskiwacza (wczoraj się skończył) |
Z tym płynem to jednak przesadziłeś.
To tak jak byś miał pretensję do serwisu, że dzień po przeglądzie skończyło Ci się paliwo bo nie zostałeś poinformowany przez mechaników, że masz już tylko np. 1/3 baku.
Jackie - 25-08-2010, 22:06
pkwiat napisał/a: | Z tym płynem to jednak przesadziłeś. |
Chyba niestety nie....Powinni dolać na maxa a raczej tego nie zrobili (ciężko wypsikać 4l w suchą pogodę). Na swoją obronę mam tylko fakt, że cały czas się uczymy (i robimy postępy ) a za każdą uwagę - dziękuję. To pokazuje jak działać
Pozdrawiam
bastek - 25-08-2010, 22:28
eee, drobiażdżki, jak pisałem. już o nich się zapomina....
igi - 09-09-2010, 23:05
Jackie napisał/a: | Po 18 latach w tzw "mieście" siedzę sobie cichutko "na wsi" (choć prawa miejskie mieliśmy jak jeszcze w Białymstoku przeganiano bydło pod Pałacem Branickiego ) i |
Echh te kompleksy powtarzanie jak to było kiedyś. Jedni się rozwijają a inni siedzą w tym jak było dawno dawno temu i powtarzają jacy to kiedyś "byliśmy wielcy"
No i znów odwiedziłem tą firmę i tak:
Ubezpieczenie samochodu na plus - szybko i miło (nawet to że nie miałem czym zapłacić przeszło)
Wizyta w serwisie - na zdecydowany plus - Zgłoszenie dziwnych dźwięków które wydobywają się z tyłu samochodu (z moją wiedzą o motoryzacji tylko tyle potrafiłem powiedzieć) - jaceksu25, zasiadł ze mną do samochodu i po 20 metrach powiedział zawracaj bo wiem co to i naprawimy (zobaczymy ). P.S. Jacek miło było poznać a i przy okazji pozdrawiam Panią Sylwię
Wracając do salonu - na moją prośbę - KAWYYYYYYYYYY - admin tego forum coby go nie wymieniać z nicka (żartowałem to był sam Jackie) odpowiedział - BUJAJ SIĘ - to już oceńcie sami - jak dla mnie na minus
Serwis polecam (ale Jackiego omijać z daleka - Jacek nikt Ci tak nie wsadzi noża w plecy jak ja )
Juiceman - 09-09-2010, 23:13
igi napisał/a: |
Wizyta w serwisie - na zdecydowany plus - Zgłoszenie dziwnych dźwięków które wydobywają się z tyłu samochodu (z moją wiedzą o motoryzacji tylko tyle potrafiłem powiedzieć) - jaceksu25, zasiadł ze mną do samochodu i po 20 metrach powiedział zawracaj bo wiem co to i naprawimy (zobaczymy ). |
Kurde niech otworzą drugi serwis na Dolnym Śląsku obojętnie w którym mieście.
igi napisał/a: |
[...] to był sam Jackie) odpowiedział - BUJAJ SIĘ - to już oceńcie sami - jak dla mnie na minus
Serwis polecam (ale Jackiego omijać z daleka - Jacek nikt Ci tak nie wsadzi noża w plecy jak ja ) |
Heheh bo do Jacka trzeba z niebieskim pojechać , wtedy kawa murowana
Hubeeert - 09-09-2010, 23:18
Juiceman napisał/a: | do Jacka trzeba z niebieskim pojechać | Wystarczy prosząc o kawe dać w ucho - zawsze działa
bastek - 10-09-2010, 06:03
eee, patrzcie, a m kawę nawet 2 proponowali, ale podziękowałem
jak ktoś jedzie następny, to powie, żeby moją mu dali, tylko niech podgrzeją
|
|
|