To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!

Grześku - 15-05-2006, 09:24

Już sobie kliknąłem na "pewniaka" :D
Kolega z biura - posiadacz Toyoty - jest pełen podziwu i zazdrość go zżera że mamy klub, znaczki i taką fajną zgraną ekipę.
Kurcze, dumny z nas jestem :!:

tomusn - 15-05-2006, 09:58

Grześku napisał/a:
Kolega z biura - posiadacz Toyoty - jest pełen podziwu i zazdrość go zżera że mamy klub

toyota nie ma klubu?
link 1
link 2
link 3

Grześku - 15-05-2006, 11:55

A gdzie im do nas...., popierdówka :mrgreen:
Anonymous - 15-05-2006, 12:05

dobra, wiem ze mialem projekt wrzucic ale zachlalem troche w weekend i mi sie pen tabletu nie trzymal :) , dzisiaj cos wymysle ale wieczorkiem :) , co do miejsca umieszczenia, to czy bedzie na lusterku czy na szybkie to juz chyba az tak nie robi?
tomusn - 15-05-2006, 12:08

nippo napisał/a:
to czy bedzie na lusterku czy na szybkie to juz chyba az tak nie robi?

właściwie nie, tylko żeby było widoczne z przeciwka

Cezar - 15-05-2006, 12:34

Mi by odpowiadaly czerwone diamenty (srebrne auto) na lusterku od strony kierowcy :P
Anonymous - 15-05-2006, 15:01

Witam:)
wg mnie to musi byc cos wyjatkowego, nie za duze, ale tez nie calkiem niewidoczne.

akbi - 15-05-2006, 15:16

Tak czytam i czytam i wydaje mi się że jednak naklejka na lusterku będzie najbardziej widoczna, trzeba wziąść pod uwagę, że jak się jedzie powiedzmy ok 100km/h (poza miastem oczywiście :P ) i drugi mitsu z nad przeciwka też jedzie z podobną prędkością, to czas na dostrzeżenie naklejki, a nastęnie na krótki sygnał z pozdrowieniem i jeszcze dostrzeżenie sygnału zwrotnego będzie niestety niewielki.
Dlatego uważam że oznaczenie na lusterku od strony kierowcy będzie najbardziej widoczne

Anonymous - 15-05-2006, 17:22

akbi, to Ty chyba o fladze myslisz :wink:

zresztą Ty juz masz widze jedna :)

narazie coś takiego, jak mi przyjda pomysly to cos dorobie, dzisiaj juz padam:

te dwa ostatnie to dla Jackiego :D

PS. te fora Toyoty to smiechoteka :) od razu widać ze mitsubishi jest tworzone i uzytkowane przez ludzi z miloscia i pasja :)

a to moja propozycja umiejscowienia znaku:

akbi - 16-05-2006, 08:19

Ja jestem za projektem nr 7, tylko proponuję zamiast białego tła, - tło przeźroczyste.
Co do proponowanego przez Ciebie umiejscowienia nippo, to dla mnie pasuje.

Grześku - 16-05-2006, 09:20

Z wyborem projektu proponuje poczekać do końca trwania ankiety.
Potem zajemiemy się wyborem znaczka. Może to trochę biurokratyczne ale IMHO rozsądne.

Anonymous - 16-05-2006, 12:20

arek 69 napisał/a:
za długo juz ta debata na temat nalepki trwa, prawie jak w naszym sejmie.konkret - logo mitsumaniaków i 3 diamenty. obrazek z misiem sympatyczny ale trochę infantylny podobnie laseczka znaleziona przeze mnie troche dziecinna..

Obrazek

ten obrazek mi jakos najbardziej pasuje na logo...ale co sobie przylepi kobieta ktora nalezy do klubu Mitsumaniaków?Skaczącego faceta?

A na rozbite mitsubishi proponuje przyklejac takie naklejki jak w moim podpisie...roztrzaskany miś..hehehe
Tak powaznie to najbardziej pasuja mi trzy diamenty na szybie od strony kierowcy.Na lusterku to moze sie zedrzec w myjni:)

Anonymous - 16-05-2006, 12:44

Popieram w całej rozzzzzzzzciągłości , jestem za diamentami na lusterku. :D
tomusn - 16-05-2006, 13:32

tak czy siak, weźcie udział w ankiecie
Anonymous - 21-05-2006, 12:50

ja już złożyłem swój głos w ankiecie, :lol: myślę że niedługo się wyjaśni wszystko w sprawie loga,jadąc ulicą widząc miśka z naprzeciwka mrugam światełkami a tu wielkie zaskoczenie kierowca patrzy na mnie jak na idiotę :oops: okazuje że większość myśli że stoją mundurowi :lol: