MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!
Grześku - 15-05-2006, 09:24
Już sobie kliknąłem na "pewniaka"
Kolega z biura - posiadacz Toyoty - jest pełen podziwu i zazdrość go zżera że mamy klub, znaczki i taką fajną zgraną ekipę.
Kurcze, dumny z nas jestem
tomusn - 15-05-2006, 09:58
Grześku napisał/a: | Kolega z biura - posiadacz Toyoty - jest pełen podziwu i zazdrość go zżera że mamy klub |
toyota nie ma klubu?
link 1
link 2
link 3
Grześku - 15-05-2006, 11:55
A gdzie im do nas...., popierdówka
Anonymous - 15-05-2006, 12:05
dobra, wiem ze mialem projekt wrzucic ale zachlalem troche w weekend i mi sie pen tabletu nie trzymal , dzisiaj cos wymysle ale wieczorkiem , co do miejsca umieszczenia, to czy bedzie na lusterku czy na szybkie to juz chyba az tak nie robi?
tomusn - 15-05-2006, 12:08
nippo napisał/a: | to czy bedzie na lusterku czy na szybkie to juz chyba az tak nie robi? |
właściwie nie, tylko żeby było widoczne z przeciwka
Cezar - 15-05-2006, 12:34
Mi by odpowiadaly czerwone diamenty (srebrne auto) na lusterku od strony kierowcy
Anonymous - 15-05-2006, 15:01
Witam:)
wg mnie to musi byc cos wyjatkowego, nie za duze, ale tez nie calkiem niewidoczne.
akbi - 15-05-2006, 15:16
Tak czytam i czytam i wydaje mi się że jednak naklejka na lusterku będzie najbardziej widoczna, trzeba wziąść pod uwagę, że jak się jedzie powiedzmy ok 100km/h (poza miastem oczywiście ) i drugi mitsu z nad przeciwka też jedzie z podobną prędkością, to czas na dostrzeżenie naklejki, a nastęnie na krótki sygnał z pozdrowieniem i jeszcze dostrzeżenie sygnału zwrotnego będzie niestety niewielki.
Dlatego uważam że oznaczenie na lusterku od strony kierowcy będzie najbardziej widoczne
Anonymous - 15-05-2006, 17:22
akbi, to Ty chyba o fladze myslisz
zresztą Ty juz masz widze jedna
narazie coś takiego, jak mi przyjda pomysly to cos dorobie, dzisiaj juz padam:
te dwa ostatnie to dla Jackiego
PS. te fora Toyoty to smiechoteka od razu widać ze mitsubishi jest tworzone i uzytkowane przez ludzi z miloscia i pasja
a to moja propozycja umiejscowienia znaku:
akbi - 16-05-2006, 08:19
Ja jestem za projektem nr 7, tylko proponuję zamiast białego tła, - tło przeźroczyste.
Co do proponowanego przez Ciebie umiejscowienia nippo, to dla mnie pasuje.
Grześku - 16-05-2006, 09:20
Z wyborem projektu proponuje poczekać do końca trwania ankiety.
Potem zajemiemy się wyborem znaczka. Może to trochę biurokratyczne ale IMHO rozsądne.
Anonymous - 16-05-2006, 12:20
arek 69 napisał/a: | za długo juz ta debata na temat nalepki trwa, prawie jak w naszym sejmie.konkret - logo mitsumaniaków i 3 diamenty. obrazek z misiem sympatyczny ale trochę infantylny podobnie laseczka znaleziona przeze mnie troche dziecinna..
Obrazek |
ten obrazek mi jakos najbardziej pasuje na logo...ale co sobie przylepi kobieta ktora nalezy do klubu Mitsumaniaków?Skaczącego faceta?
A na rozbite mitsubishi proponuje przyklejac takie naklejki jak w moim podpisie...roztrzaskany miś..hehehe
Tak powaznie to najbardziej pasuja mi trzy diamenty na szybie od strony kierowcy.Na lusterku to moze sie zedrzec w myjni:)
Anonymous - 16-05-2006, 12:44
Popieram w całej rozzzzzzzzciągłości , jestem za diamentami na lusterku.
tomusn - 16-05-2006, 13:32
tak czy siak, weźcie udział w ankiecie
Anonymous - 21-05-2006, 12:50
ja już złożyłem swój głos w ankiecie, myślę że niedługo się wyjaśni wszystko w sprawie loga,jadąc ulicą widząc miśka z naprzeciwka mrugam światełkami a tu wielkie zaskoczenie kierowca patrzy na mnie jak na idiotę okazuje że większość myśli że stoją mundurowi
|
|
|