Carisma - Ogólne - [Cari 1.8 GDI] Carisma w TVN Turbo "Na każdą kieszeń&qu
Robert - 05-05-2008, 18:19
Student napisał/a: | co do sprężyn, Mi żadna nie pękła ale nie zatrzymuję się pod lasem na Panienki |
Robson86 napisał/a: | Co do pekajacych sprezyn...pierwsze slysze |
ja to samo, pierwsze słysze
pzdr.
Koton - 05-05-2008, 20:20
Obejrzałem specjalnie ten program i musze przyznać ,że jesteście CarismoMANIAKAMI bo wcale aż tak okropnie nie ocenił Carismy
Prowadzący nie należy do sympatycznych. Jakiś taki wyniosły, nadęty nonszalancki, nie wiem jak to określić. Kreuje się na gościa z klasą i poczuciem gustu("jest gwiazda jest jazda", motyw z zamykaniem drzwi, wygnieciony fotel) ale swoimi nieco tanimi zagrywkami słownymi i mimicznymi sprawia że jest odpychający. Komentowanie testowanych samochodów w trakcie jazdy nie wychodzi mu. Mówi nieskładnie, niepoprawnie i najważniejsze nieciekawie. A może za dużo się top gear`a naoglądałem???
Co do oceny to ma racje: stare Mercedesy czy też Volva(dobrze utrzymane a o to trudno!!!) mają coś w sobie zaś japońskie limuzyny tego czaru nie mają
Tak czy inaczej nieposiadanie telewizora RULEZ
Robson86 - 05-05-2008, 20:32
Koton napisał/a: | Obejrzałem specjalnie ten program i musze przyznać ,że jesteście CarismoMANIAKAMI bo wcale aż tak okropnie nie ocenił Carismy |
no napewno, ale i tak drażni jednostronność badz co badz dziennikarza-a tego nie powinno byc w tym zawodzie
Koton napisał/a: | stare Mercedesy |
ok ale jesli chodzi o "beczke", W124 czy tez "190tke" czy stara s-klase ...na pewno tego nie mozna powiedziec o pierwszej C klasie...
Pozdroo
Anonymous - 05-05-2008, 20:34
ja uwielbiam swoją Cari i w życiu bym nie zamienił na merola
Koton - 05-05-2008, 21:06
Robson86 napisał/a: | ok ale jesli chodzi o "beczke", W124 czy tez "190tke" czy stara s-klase ...na pewno tego nie mozna powiedziec o pierwszej C klasie...
Pozdroo |
Poczekaj kilka, kilkanaście lat
Robson86 - 05-05-2008, 21:29
Koton napisał/a: | Poczekaj kilka, kilkanaście lat |
nie musze Wiele osob mowi ze prawdziwe mecedesy sie skonczyly na w124 i 190tce...pozniej bylo juz coraz gorzej i gorzej...wystarczy popatrzec na korozje ktora atakuje wlasnie nastepcow tych samochodow (w124 i 190) a prekursorow nie atakowala Druga sprawa ze silniki tych nowszych generacji duzo czesciej odmawiaja posluszenstwa niz beczki, 190 czy popularnego baleronu ktore przejezdzaly spokojnie 1 000 000 km
Dzisiejsze Mecedesy nie roznia sie niczym od Mitsubishi, Toyoty, Hondy itp...poza prestizem ofcorz
Wtedy wszystko bylo na najwyzszym poziomie wrecz pancerne..nie to co dzisiaj
Jest dokladnie tak samo jak z firmami takimi jak Nike, Adidas, Reebok itd
kiedys placiles za jakosc i firme (jak kupowales Adika to produkcja byla tylko w Niemczech, Anglii a teraz placisz za firme a dostajesz produkt z....Chin )
To samo tyczy sie Merca placisz za firme i prestiz...
pozdroo
Anonymous - 05-05-2008, 22:00
Jak mitsumaniacy są zawiedzeni to co ja mam powiedzieć...
Miao być przedstawienie rzadkiego na naszym rynku modelu a wyszła krytyka.
Nic TVN Turbo schodzi na psy. Nie ma dobrych już programów puszczają tandetne "Amrykańskie" Monster "dżem" , policyjne taśmy, czy "Swłoty"
Teraz wzorem jest i zarazem ulubionym od lat "pasjonaci" To są ludzie co robili program z pasją. Aż się miło ogląda.
"Automaniak" też nie był taki zły...
A na TVN co warto ??
może operacje "Tjuning" którą prowadzi blachara Kasia i nie znający się na autach Tede pede.
Robson86 - 05-05-2008, 22:15
Marcin Mcari napisał/a: | Miao być przedstawienie rzadkiego na naszym rynku modelu a wyszła krytyka. |
ten mlody koles w sumie wypowiadal sie niezle o Carismie, cos pamietam ze mowil o pozycji za kierownica, ze sportowa jest
Ale panu Wojnie bym podziekowal, w ogole zamienilbym go na kogos innego np na tego "łysego" pana z automaniaka-wg mnie bardzo w porzadku facet (jak na nasze realia )
pozdroo
Hubeeert - 05-05-2008, 23:10
Robson86 napisał/a: | Co do pekajacych sprezyn...pierwsze slysze |
Jak się nie waży 70 kg i ma się więcej niż 1.80 wzrostu to potem ma się problemy z pękającymi sprężynami w Cari. I w Maluchu
Robson86 - 05-05-2008, 23:13
Hubeeert napisał/a: | Jak się nie waży 70 kg i ma się więcej niż 1.80 wzrostu to potem ma się problemy z pękającymi sprężynami w Cari |
eeetam ...siakos malo jest przypadkow owych pekajacych sprezyn wsrod chocby Mitsumaniakow a szczerze watpie zeby wszyscy wazyli po 50kg
Pozdroo
Hubeeert - 05-05-2008, 23:24
Nie widziałeś chyba Artura ani mnie na żywo.
Robson86 - 05-05-2008, 23:26
Hubeeert napisał/a: | Nie widziałeś chyba Artura ani mnie na żywo. |
niestety nie mialem tej przyjemnosci, ale mam nadzieje ze w koncu kiedys uda mi sie Was zobaczyc
Pozdroo
Anonymous - 05-05-2008, 23:38
197cm - 126kg
mam kompletna tapicerke z cari i zaraz pstrykne jak wyglada fotel od spodu, wiekszosc z was pewnie sobie nawet z tego sprawy nie zdaje
Robson86 - 05-05-2008, 23:44
arturro napisał/a: | 197cm - 126kg |
o-oo
pozdroo
Hubeeert - 05-05-2008, 23:50
203 cm 112 kg
|
|
|