Nasze Miśki - GALANT'e
Owczar - 05-01-2010, 11:27
Niestety oni tam mają troszkę bałagan. Jak rozmawiałem z nim przez telefon to twierdził że mają. U nich są 3 osoby, każda robi co innego i jakby kontaktu ze sobą nie mieli i odsyłają jeden do drugiego...
Anonymous - 26-01-2010, 20:36
strut bar kupiony...juz dluzej czekac nie moglem (bo ktos kto mi obiecywal i zapewnial ze zalatwi i ze nawet juz ma dla mnie tylko nie ma czasu wyslac a na zlocie ze mi go przywiezie osobiscie nabral wody w usta )... teraz miesiac oczekiwania az znajomi przywioza to bedzie dluuuugi miesiac
tresorex - 26-01-2010, 22:42
cuuube napisał/a: | strut bar |
a co to?
fj_mike - 26-01-2010, 22:54
Rozpórka
cuuube, gdzie to dostałeś? Ori z VR4?
Anonymous - 26-01-2010, 23:09
narazie ori made ebay
ale kupie chyba jeszcze takiego
i zobacze ktory lepszy
Owczar - 27-01-2010, 11:08
cuuube, jeśli chodzi o wytrzymałość i sztywnośc to na pewno 1.
Anonymous - 27-01-2010, 20:24
Owczar napisał/a: | jeśli chodzi o wytrzymałość i sztywnośc to na pewno 1. | tego nie wiesz i nikt nie wie bo nikt takiego nie ma na aucie w europie a patrzac na to co firma Motorex oferuje to raczej tez gorna polka a nie badziew jaki jest na allegro
Anonymous - 10-02-2010, 00:53
niewytrzymalem i kupilem rowniez Aluteca
znalazlem opis dotyczacy Aluteca
"Alutec strut bars help enhance vehicle stability & handling capability. Available in aerospace grade aluminum & carbon fiber for selected models. Aluminum series are constructed from grade 6061 (main tower bar) aerospace aluminum with the strut bar mountings using grade 7005 aerospace aluminum – supplied mainly by Alcoa USA, the same company supplying to Boeing for construction of aeroplanes! Alutec breaks tradition by manufacturing an entire strut bar piece from aerospace aluminum, even the strut mounts. Most other brands use cheaper metals such as steel for strut mounts to keep manufacturing costs low. As Alutec’s parent company is a major global raw aluminum materials supplier, Alutec is able to manufacture all its strut bars entirely using aerospace aluminum, yet priced them competitively against brands made from inferior materials. This unique construction is hardly adopted in the market today and has 2 main advantages – Aerospace aluminum has superior tensile strength (Alutec strut bar tensile strength are certified between 29.5kg/mm2 to 42kg/mm2 ) & it’s also super lightweight. All Alutec strut bars come anodized & CNC-machined and weigh just 1.5kg (with the exception of special edition models)!! Alutec strut bars enhance a vehicle’s stability during cornering, reducing suspension tower flex effectively. "
a to kilka fotek z targow na jakich firma sie wystawiala m.in. SEMA (fotki sie powiekszaja po kliknieciu )
SEMA http://www.semashow.com/m...HOWcom/HomePage
AMPA http://www.taipeiampa.com.tw/
wiec tymbardziej szczerze watpie ze to badziew
tylko mam obawy czy na 100% bedzie pasowal mimo zapewnien sprzedawcy ze TAK
.
Juiceman - 10-02-2010, 01:10
Jak będzie pasować Twoje nowe cudo to prosze zatrzymaj dla mnie to cudo od vr'a ; )
Juiceman
robertdg - 10-02-2010, 09:05
cuuube, ile taka przyjemność wraz z przesyłką do kraju zmieści sie w 300$
pawela - 10-02-2010, 18:54
cuuube, kolejny dobry zakup
Anonymous - 10-02-2010, 19:44
robertdg napisał/a: | ile taka przyjemność wraz z przesyłką do kraju |
wklejalem linka do tematu w dziale EA... ale powtorze http://www.heeltoeauto.co...productid=64641
215$ + przesylka srednio 60-70$ + stawka celna 2,70zl + VAT + kwota naleznosci przywozowych 19zl w urzedzie celnym czyli jakies 180-200zl. jako pierwszy klient z Europy dostalem znizke i niegocjuje znizke na zakup kolejnej lub nawet kolejnych
dzis dostalem info ze za okolo tydzien nawet powinna byc
Anonymous - 10-02-2010, 19:45
Juiceman napisał/a: | zatrzymaj dla mnie to cudo od vr'a ; ) | pomysle
Anonymous - 12-02-2010, 23:45
rozporka Aluteca o 20:14 byla lotnisku w Warszawie
cytat z innego tematu- o rozrzadzie
Bartek napisał/a: | Napinacz poszedł się kochać. Do wymiany jak najszybciej - po 50 000 km razem z paskiem | a tak niewiele zabraklo do planowanej wymiany jednak i tak jest dobrze bo to pierwsza naprawa pomijajac wymiany eksploatacyjne czy bajery do auta (ale totalnie nie w pore bo sie splukalem na te rozporki )
RoBSoN_97 - 15-02-2010, 19:45
cuuube,
bardzo ładny Galancik,
taki elegancik
Fajny kolor ma, taki niespotykany, wymiana przedniego zderzaka na tuningowy wyszła mu na dobre, z przodu zyskał jeszcze bardziej na wyglądzie i nakładka tylnego zderzaka też fajna, teraz wydech by się przydał, bo standardowy całkowicie znikł
|
|
|