To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colt CA4A by tresorex

tresorex - 12-03-2010, 21:24

tutaj

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=943453646

cena zabójcza 19 PLN :D

Co najważniejsze jest szyty na miarę czyli wszystko pasuje idealnie nawet wycięcia do ramki na której się montuje mieszek.

Żeby zmienić mieszek wystarczy rozkręcić tunel, odkręcić ramkę z mieszkiem, odlepić stary, wyjąć pierścień z góry i zamontować tak samo jak oryginalny na trytytkę, przykleić mieszek do ramki na taśmę dwustronną i wszystko zmontować do kupy :)

Skóra jest naprawdę bardzo dobra i na dodatek prawdziwa a nie jak oryginalna ;)

mkm - 19-03-2010, 00:31

tresorex, co sie podzialo z blotnikiem?
tresorex - 19-03-2010, 09:22

jesienią miałem kraksę, naprawiłem metodą chałupniczą ( ;) ) i ostatnio mi inny kierowca poprawił ten sam błotnik tak że nie nadaj się już do naprawy i trzeba by wymienić ;)
Zielik - 23-03-2010, 14:09

tresorex napisał/a:
kierunki malowane na czarno również + wywalona bańka + żarówka chrom :)

Uprzejmie donoszę że colt po bitym miesiącu znów śmiga jak należy :)

Dziś uporałem się z linkami biegów... gimnastyki było co nie miara i po 3 godzinach biegi już wchodziły :) teraz wchodzą o wiele lepiej niż wcześniej :)

tutaj popsuta linka
Obrazek

Na wiosnę będę musiał to nieco poprawić bo nie dało rady wymienić jednej tulejki przy skrzyni

a powiedz mi mistrzu jak rozklejales kierunki? bo one sa plastikowe i nie chce ich zniszyc:/ normalnie grzales opalarka? bo lampy to rozklejalem kiedys juz ale tych kierunkow troche sie boje...

tresorex - 23-03-2010, 19:01

tak samo jak lampy ;) szuszarką :D

musisz tylko wyciągnąć 2 bolce od góry które trzymają klosz

Zielik - 23-03-2010, 19:04

hmmm dwa bolce... nie widzialem zadnych bolcow...:/ luz poszukam jak bede rozklejal. i oczywiscie ta srubke z tylu no nie? a moze sie orientujesz czy zarowki chromy dostane w motoryzacyjnym? czy tylko allegro wchodzi w gre? bo tak to dzis bym zamowil i w weekend rozklejal lampy i kierunki...
tresorex - 23-03-2010, 19:28

Żarówek szukałem w sklepach ale nie znalazłem i kupowałem na allegro. Bolce masz od góry migacza, najlepiej jest je podgrzać i wyjąć + wykręcenie śrubki
Zielik - 23-03-2010, 19:29

luzik dzieki za pomoc a ja zaraz zamawiam na allegro i nie bede szukal po sklepach-strata czasu. po weekendzie jak mi sie uda wrzuce foty jak mi wyszlo:)
tresorex - 25-03-2010, 20:40

też macie dosyć tych obskórnych przełączników od migaczy i wycieraczek z gołym drutem i wielkimi dziurami????

Ja miałem i coś z tym w końcu zrobiłem :D :D:D

i jak? :mrgreen:

Zielik - 25-03-2010, 20:43

spoko:) z czego wrzuciles???:)
tresorex - 25-03-2010, 20:46

opel corsa/astra/vectra Pasują prawie idealnie, trzeba tylko nieco powiększyć otwory w obudowie. Trzymają się same z siebie bez taśm dwustronnych itp :)
Zielik - 25-03-2010, 20:49

aha:) mi w sumie tak nie przeszkadza ale moze kiedys jak nie bede mial co robic:)
Mario - 25-03-2010, 21:05

Efekt ciekawy :) Na pewno teraz to ładniej wygląda.
pozdrawiam

tresorex - 22-04-2010, 22:32

Fotki na sezon letni 2010 8-) :mrgreen:

i jak? :mrgreen:

londolut - 22-04-2010, 22:38

Spoko foty :) Fajnie się prezentuje na lato Colcina :) Jedna mała rada - na następnej sesji schowaj antenę ;)