To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2009 - VII Zlot Mitsumaniaków - BESKIDY 2009

Anonymous - 17-03-2009, 16:30

myślę, że zobaczymy jak będizemy na miejscu, jakie warunki, jakie łajby i generalnie... co i jak :) ważne ze jest mozliwość :)
ja planuje do Żywca zajechać w czwartek to mozna w piątek sobie skoczyc zanim się zjadą na dwie trzy godzinki pohulać :)

Uwex - 23-04-2009, 17:45

Wprawdzie nie posiadam dzieci w wieku kilku-kilkunastu lat , ale zapytać mogę co będzie dla nich ( szczególnie tych młodszych ) ? Wiem z doświadczenia z innych zlotów , że często nudzą się okropnie ! A gdyby nie dopisała ( tfu , tfu !!!!! ) pogoda , to masakra .
os12 - 24-04-2009, 08:15

Uwex napisał/a:
Wprawdzie nie posiadam dzieci w wieku kilku-kilkunastu lat , ale zapytać mogę co będzie dla nich ( szczególnie tych młodszych ) ? Wiem z doświadczenia z innych zlotów , że często nudzą się okropnie ! A gdyby nie dopisała ( tfu , tfu !!!!! ) pogoda , to masakra .

Właśnie jesteśmy na etapie negocjowania cen i całokształtu oprawy imprezy dla dzieci .
Planuje załatwienie na Zlot 3 konstrukcji dmuchanych typu zamki ,zjeżdżalnie itp
oraz zapewnienie profesjonalnej opieki do dzieci oraz animatorów do zorganizowania zabaw, turniejów i innych atrakcji dla naszych pociech.

pozdrawiam
Andrzej vel os12

Uwex - 24-04-2009, 09:15

os12 napisał/a:
Planuje załatwienie na Zlot 3 konstrukcji dmuchanych typu zamki ,zjeżdżalnie itp
oraz zapewnienie profesjonalnej opieki do dzieci oraz animatorów do zorganizowania zabaw, turniejów i innych atrakcji dla naszych pociech.

Tak to rozumie ! :)

Jassmina - 20-05-2009, 10:39

O! na taki dmuchany zamek to i ja bym reflektowała :wink: :wink: :wink:
koszmarek - 20-05-2009, 12:07

Jassmina napisał/a:
O! na taki dmuchany zamek to i ja bym reflektowała :wink: :wink: :wink:

+1 ja uwielbiam takie zamki:D

Jassmina - 20-05-2009, 22:05

No ciekawa jestem jakie miny będą mieli Trawor i Maretzky jak nas na tym zamku zobaczą :D :D :D :D
koszmarek - 20-05-2009, 22:19

Jassmina napisał/a:
No ciekawa jestem jakie miny będą mieli Trawor i Maretzky jak nas na tym zamku zobaczą :D :D :D :D

ja mam nadzieję na wspólne nasze zdjęcie w tym zamku :D That will be fine (za housem :D )

DAREX2006 - 03-07-2009, 23:28

Witam mam takie pytanie ,dodając ze jest to moje pierwsze spotkanie na takiej imprezie więc nie wiem , czy na tej imprezie bedzie można kupic gadzety mitsumaniaków bo znajac życie bedziemy słuchac ze ten chce taka koszulke tamtemu sie zas breloczek spodoba i zacznie sie marudzenie [ a czemu mi tato tego nie zamówiłes ] więc fajnie by było zroic jakies punkty gdzie można to czy tamto kupic
szamanviking - 08-07-2009, 09:28

Na miejscu są wypożyczalnie sprzetu pływajacego,zrobcie wyscig rowerami wodnymi z eliminacjami jesli zawodników bedzie zbyt wielu,z tym że chyba jedynie przed degustacją pianki. :lol:
Jassmina - 14-07-2009, 09:12

A ja sie muszę wyłamać :cry: :cry: :cry: :cry:
Dowiedziałam sie wczoraj, że mój brat ma wesele w ostatni weekend sierpnia...
Cieszę sie razem z nim, ale....ech.

Mój mąż Trawor76 wybiera się na Zlot, więc mam nadzieję, że przekaże obiecane uściski co poniektórym...

tucci - 14-07-2009, 09:40

Jassmina napisał/a:
A ja sie muszę wyłamać :cry: :cry: :cry: :cry:
Dowiedziałam sie wczoraj, że mój brat ma wesele w ostatni weekend sierpnia...
Cieszę sie razem z nim, ale....ech.

Mój mąż Trawor76 wybiera się na Zlot, więc mam nadzieję, że przekaże obiecane uściski co poniektórym...

Chwileczke czy Ja dobrze rozumiem, Ty na wesele bez meza :shock: ???

Anonymous - 14-07-2009, 09:44

No nie ma wyjścia, trzeba wesele przenieść na zlot :mrgreen:
Jassmina - 14-07-2009, 10:11

Oj chciałabym bardzo Glowix....ale to drugi koniec Polski! :cry:
Tucci, za to będzie mnóstwo ciotek, wujków, babć, kuzynek i łosoś w galarecie :D

tucci - 14-07-2009, 11:22

Jassmina napisał/a:
za to będzie mnóstwo...babc

:?: :?: :?:

Jassmina napisał/a:
łosoś w galarecie
...ale on nie tanczy lepiej od meza :?: :?: :?: :wink: