MitsuManiaki.com - Plastikowe Karty Klubowe
siudii - 10-03-2009, 13:06
Ja przesłałem swój ostatni projekt do Kiziora jak będzie mógł to na pewno napisze co i jak, ale trzeba się wreszcie zdecydować oficjalnie gdzie to zrobimy. Przydało by się jeszcze kilka projektów takich bardziej finezyjnych z przejściami tonalnymi (takich jak zrobił Akbi) jako propozycje w przypadku zlecenia produkcji kart jakiejś profesjonalnej firmie. Może jakaś ankieta w tej sprawie?
Uwex - 10-03-2009, 14:29
siudii - ankieta to chyba tylko sprawę opóźni i skomplikuje . Ale może się mylę ?
Paweł_BB - 11-04-2009, 08:15
Ja też bylbym chętny na kartę plastikową
akbi - 13-04-2009, 13:01
no dobra ... koniec ciszy w temacie.
Pomimo, że nic nie pisałem, to w międzyczasie znalazłem dobrego producenta kart plastikowych, który też mi przygotował poniższą próbkę, wykonaną wg zaproponowanego przeze mnie wzoru.
/w rzeczywistości napisy są wyraźne ... na fotkach obijało się światło stąd takie rozmycie/
Czytając wasze wypowiedzi stwierdziłem, że wzór ten się spodobał i można go przyjąć, lecz jeśli są sprzeciwy, to oczywiście możemy wymyślić coś innego.
Koszt karty pozostaje taki sam jak podałem w pierwszym poście - 10 pln
Dystrybucja kart będzie identyczna jak dotychczas - czyli przez Raddexa
Proszę więc o zagłosowanie w ankiecie.
20 kwietnia ruszamy dalej z tematem.
akbi - 14-04-2009, 09:04
No dobra ... jeszcze jedna sprawa, bo widzę, że plastiki będą na pewno (kwestia tylko czy same czy z kartami laminowanymi).
Jaki wzór???
Proszę, aby do czasu zakończenia obecnej ankiety (do 19 kwietnia włącznie), jeśli komuś nie podoba się zaprezentowany wzór karty plastikowej (lub ma lepszy pomysł) o zaprezentowanie własnego wzoru.
Po zakończeniu obecnej ankiety zrobimy wówczas jeszcze jedne szybkie głosowanie.
Juiceman - 14-04-2009, 11:35
A takie pytanko czy numer oraz nick + imię i nazwisko może być wybijane czy tylko drukowanie
Osobiście jestem za tym aby na początku były plastiki i laminaty, aby w miarę czasu bezproblemowo wyzbywać się laminatów - proces pewnie długi ale w ciągu 6-8 miesięcy osoby zainteresowane powinny spokojnie wymienią laminaty na plastiki....
akbi - 14-04-2009, 12:40
Juiceman napisał/a: | A takie pytanko czy numer oraz nick + imię i nazwisko może być wybijane czy tylko drukowanie |
niestety nie mogą być wybijane, gdyż tą techniką są wstawiane tylko litery i cyfry, a wiadomo, że niektórzy z nas mają w nickach również jakieś znaki, drugi problem to taki, że imię, nazwisko i nick musiałby być cały z dużych lub cały z małych liter ... a tutaj też wiadomo, że niektóry z nas identyfikują się również wg wielkości liter
Juiceman napisał/a: | Osobiście jestem za tym aby na początku były plastiki i laminaty |
pytanie w ankiecie nie jest o tym, czy po wprowadzeniu kart plastikowych, stare "laminaty" mają nadal obowiązywać (bo żecz jasną że będą obowiązywać), ale czy nowi klubowicze nadal będą mogli zamawiać laminaty ... czy tylko plastiki.
Anonymous - 14-04-2009, 13:25
Widzę, że za dużo osób głosu nie oddało. Ja jestem za plastikami zdecydowanie.
OLO_OLO8 - 14-04-2009, 14:55
Ja też za plastikiem
mlodzianinwawa - 14-04-2009, 15:00
Ja wolę plastik - ale niekoniecznie każdego trzeba zmuszać do plastiku.
Sam zamówię plastikową - ale myślę, że oprócz, troszkę więcej zachodu akbi-ego nic nie kosztuje wydawanie i tych i tych.
wzór - raczej średni - zastanawia mnie tło - bo na tym zdjęciu nie za bardzo widać. i nie wiem za bardzo co ma prezentować rewers - to jest reflektor?
akbi - 14-04-2009, 15:11
mlodzianinwawa napisał/a: | nie wiem za bardzo co ma prezentować rewers - to jest reflektor? |
tak ... skorzystałem z czyjegoś projektu ...chyba Boreckiego
mlodzianinwawa napisał/a: | zastanawia mnie tło - bo na tym zdjęciu nie za bardzo widać |
nie wiem czemu tak fotki wyszły ... może dlatego, że odbijało się światło ... generalnie tło karty nie jest ciemno szare, a czarne (lub bardzo ciemne)
mlodzianinwawa napisał/a: | troszkę więcej zachodu akbi-ego nic nie kosztuje wydawanie i tych i tych |
pracy w tym więcej nie ma .... pytanie tylko czy jest sens
Kris1980_147 - 14-04-2009, 16:39
Ja zamówiłem już laminowaną, ale jak już będzie możliwość zamówienia plasiku to i tak zamówię. A laminowaną zostawię sobie jako zapasową
Gdybym nie miał laminowanej, a byla by możliwość zamówienia takiej i takiej to bez wahania zamówiłbym plastik. Myślę że wiele osób podziela moje zdanie.
Juiceman - 14-04-2009, 17:14
Co do kart to zdaje się, że to tak powinno wyglądać Akbi?:
islandka - 14-04-2009, 17:18
plastik jest ok
akbi - 14-04-2009, 17:49
Juiceman napisał/a: | Co do kart to zdaje się, że to tak powinno wyglądać Akbi?: |
dokładnie tak ...dzięki PRzemek.
Kartę parę minut temu widział Raddex ... mam nadzieję że napiszę paręsłów od siebie.
|
|
|