Sport - Inne - a tutaj cos o naszych reprezentantach PILKARZACH
sruba - 12-09-2007, 23:48
83' Portugal 1-1 (1-0) Serbia
i oby tak do konca
harpagan - 12-09-2007, 23:50
Cytat: | 83' Portugal 1-1 (1-0) Serbia |
[ Dodano: 12-09-2007, 23:54 ]
No i konieeeeeeec
Piekna sprawa
Nie dosc ze praktycznie awans mamy w kieszeni to jeszcze na chwile obecna jest duze prawdopodobienstwo wygrania tej grupy
Podoba mi sie
Cezar - 12-09-2007, 23:54
Same remisy w naszej grupie
Robson86 - 13-09-2007, 06:04
no to piekna sprawa
ale zeby Portugalia z ...Serbia ...remis
...zreszta nie wazne Portugalia stracila wazne punkty to jest wazne
pozdroo
Anonymous - 13-09-2007, 07:45
a Scolariego poniosło z deka
kary kary jak nic
Anonymous - 13-09-2007, 08:53
Scolari
Myślę ze pojadą z nim ostro za to...........
akbi - 13-09-2007, 09:26
Wczoraj polscy kibice na widok Kaczyńskiego tak krzyczeli:
"...Gdzie są stadiony?? Kaczyński gdzie są stadiony..."
Dzisiaj w radiu ZET puszczali te okrzyki ze stadionu ... bo podobno telewizja w tym momencie włączała ... "mute"
Cezar - 19-09-2007, 14:54
Polska awansowała na 16. miejsce rankingu Międzynarodowej Federacji Piłkarskiej (FIFA). To najwyższa lokata Polaków w historii.
Wiecej info pod TYM linkiem
sruba - 17-10-2007, 19:01
awansu "po środzie" nie bedzie...
FT Kazakhstan 1-2 (0-0) Portugal
HT Azerbaijan 1-4 (1-4) Serbia
McDoune - 17-10-2007, 20:24
ija ija Hungarija
a Azerbejdżan - Serbia 1:6
akbi - 24-10-2007, 09:56
Cytat: | Alarm w reprezentacji Polski! Nasza drużyna narodowa może wkrótce stracić Leo Beenhakkera! Jak dowiedział się "Fakt", Holender jest jednym z kandydatów na nowego selekcjonera angielskiej drużyny narodowej, z którą lada chwila pożegna się w niesławie Steve McClaren.
Murowanym faworytem do objęcia schedy po nim był jeszcze do niedawna Jose Mourinho, ale negocjacje z Portugalczykiem zakończyły się fiaskiem. W związku z tym angielska federacja "poluje" dalej, a jednym z celów stał się Beenhakker.
Po ostatniej porażce z Rosją, Anglia ma już tylko iluzoryczne szanse na awans do przyszłorocznych finałów mistrzostw Europy w Austrii i Szwajcarii. To oznacza, że los McClarena jest przesądzony, a działacze z Londynu już rozglądają się za nowym szkoleniowcem, który mógłby przywrócić blask ich reprezentacji. |
hehe ... ciekawe co to będzie ... ale mam nadzieję, że Leo zostanie w Polsce.
McDoune - 20-01-2008, 02:05
Jakby nie patrzeć to też reprezentant
Cytat: | Piotr Włodarczyk Czerwonym Diabłem?
Sobota, 2008-01-18 14:24
Były piłkarz Legii Warszawa Piotr Włodarczyk ma propozycję z drugiej Bundesligi. Napastnika Zagłębia Lubin chce zatrudnić FC Kaiserslautern. "Czerwone Diabły" po rundzie jesiennej zajmują dopiero szesnaste miejsce, które jest równoznaczne ze spadkiem do trzeciej ligi. Norweski trener Kjetil Andre Rekdal rozpaczliwie szuka napastnika, bo jego zespół w dotychczasowych 17 meczach tego sezonu strzelił zaledwie 17 goli.
W klubie nie będą blokować transferu Polaka, pod warunkiem, że Niemcy podejmą ostateczną decyzję do 23 stycznia, kiedy to Zagłębie wyjedzie na obóz do Turcji. Wcześniej do klubu wpłynęła oferta z Turcji dla Michała Golińskiego.
dodał: Mariusz Ostrowski
źródło: Przegląd Sportowy |
no i komentarze pod artykułem na legia.net , ubawiły mnie bardzo
Anonymous - 01-03-2008, 15:37
Krzynówek dziś od początku w Wolfsburgu...zobaczymy jak zagra:)
McDoune - 15-03-2008, 10:45
Hej a co sądzicie o tym pomyśle z powołaniem Roberta Acquafresca ? Jakoś przypomina mi się sprawa z pewnym snajperem Crystal Palace, którego agent podkręcił atmosferę by jego podopieczny dostał powołanie do angielskiej kadry...
akbi - 17-03-2008, 10:31
McDoune napisał/a: | co sądzicie o tym pomyśle z powołaniem Roberta Acquafresca ? |
jeśli jest taki dobry jak o nim piszą, to jestem za ... tylko wkurzają mnie takie o to wypowiedzi:
Cytat: | Boniek: Acquafresca? Żaden Polak z kadry Leo nie może się z nim równać |
z całym szacunkiem do Bońka... ale tutaj wg mnie obraził obecnych reprezentantów Polski
|
|
|