Forum ogólne - Motostat.pl
akbi - 22-07-2009, 08:59
wizard, bardzo proszę jeszcze raz o podesłanie do mnie odpowiednich informacji. Najlepiej na maila od razu z Waszym banerem akbi[wytnij to]@akbi.pl
Jako, że coraz więcej Mitsumaniaków jest zalogowanych na motostat.pl, to jestem za ... "wymianą banerów"
ZUB3R - 01-08-2009, 20:01
No troche smutnawo że jeszcze nie ma naszego klubu, gdy o wiele mniejsze kluby zaistniały na motostat.pl
Jak z tą wymianą banerów???
akbi - 01-08-2009, 22:25
Cytat: | Jak z tą wymianą banerów??? |
no niestety do chwili obecnej nie otrzymalem maila z banerem od kolegi Wizard'a
akbi - 07-08-2009, 10:02
szybkie pytanie ... nie wiem czy było
dlaczego bardzo często po kliknięciu na link "statystyki" lub po dokonaniu zapisu nowego tankowania wyskakuje komunikat:
Cytat: | 500 Internal Error
The server encountered an internal error and could not complete your request. |
wizard - 27-08-2009, 15:59
Witam, koledzy
możecie dołączać do klubu na motostat.pl, z góry przepraszam za to, że to tak długo trwało ale teraz ja wybyłem na urlop, i jakimś cudem nie dostałem powiadomienia na maila o odpowiedzi w wątku, tak czy inaczej jesteście już dodani i zachęcam do dopisywania się. Na maila zostały wysłane bannery jeśli byli byście skłonni jakiś umieścić
PS.
Cytat: | szybkie pytanie ... nie wiem czy było
dlaczego bardzo często po kliknięciu na link "statystyki" lub po dokonaniu zapisu nowego tankowania wyskakuje komunikat:
Cytat:
500 Internal Error
The server encountered an internal error and could not complete your request. |
u nas taki problem nie występuje i nikt poza tobą go nie zgłaszał wiec możliwe, że problem leży w twoim łączu lub przeglądarce lub komputerze, tak czy inaczej zobaczymy czy przypadkiem to nie jest u nas.
sruba - 28-08-2009, 07:23
wizard, ponawiam pytanie dot. mozliwosci przesuwania (pozycjonowania) wlasnych samochodow "gora-dol" - bedzie taka mozliwosc ?
Morfi - 01-09-2009, 21:42
Panowie dopisywać się do klubu mitsumaniaków na motostacie
lipa40 - 02-09-2009, 21:36
Morfi napisał/a: | dopisywać się |
dopisane troszkę z bólem bo musiałem wybierać Colt czy Runner
|
|
|