Carisma - Ogólne - TUNING
Chooper - 20-02-2009, 00:45
promocji ?? za kawałek laminatu, który na 100% nie pasuje bez przycinek, przycierek etc?
przy takiej jakości takiej są te laminatowe dokładki to max 35 PLN powinno kosztować
SHARK1979 - 14-03-2009, 17:25
Właśnie posadziłem autko na -40 super wygląda oraz troszke zmieniłem lampy
Jaro1974 - 14-05-2009, 23:40
A ja mam takie pytanie dotyczące tuningu: czy ktoś tu z obecnych który posiada Cari 1.9 td próbował coś zrobić z podniesieniem mocy w tym autku. Chodzi mi np. o wymianę turbiny na większą ( jeśli tak to z czego ona była) , wtrysków i paru jeszcze rzeczy które mogłyby mieć wpływ na zwiększenie mocy w tym aucie. Mój kolega w swoim seacie zamierza właśnie w ten sposób podnieść moc z fabrycznych 110 na około 190 koni. Ciekawi mnie czy w cari można by ten sam patent zastosować w celu podniesienia mocy. Z góry dzięki.
Anonymous - 15-05-2009, 05:14
pomyslal bym raczej o czipie na poczatek i pompo wtryskiwaczach
LEWY - 15-05-2009, 19:33
to jak wyglądała po zakupie
a to jak wygląda teraz
z dalszych planów to:
1. Ori. halogeny
2. climatronic
3. koniecznie webasto
4. skóra z s40
5. poprawić troche audio
Chooper - 15-05-2009, 21:44
LEWY, gdzie hokeja znalazłeś??
Jaro1974 - 15-05-2009, 23:32
Grabsio można by się na to skusić ale ile to mi da przyrostu mocy ?
Kolo u mnie w golfie zapodał sobie właśnie taką modyfikację i śmiga jak złoto.
LEWY - 16-05-2009, 11:10
Chooper
Udało się na allegro,
co dziennie przeglądałem nowe aukcje z częściami
i trafiła się w dziale ze zderzakami 150zł + moje malowanie.
W tych pieniądziach to można kupic jakąś z hondy ale to pewnie dłubanie jeszcze zostaje
Anonymous - 16-05-2009, 11:11
wtryski ok 5% czip to juz wiecej w zaleznosci jak bedziesz chcial od 5 do 20%
handwich - 27-05-2009, 16:20
Sympatyczni Koledzy czy możecie polecić mi firmę/osobę prywatną/kogokolwiek ze śląska (lub nie dalekiej okolicy) kto zajmuje się "tuningiem" chociaż nie lubię za bardzo tego słowa, bo trochę się oklepało. Chodzi mi w pierwszej kolejności o jakieś ciekawe poprawienie wyglądu samochodu. Nie mam czasu a przede wszystkim umiejętności żeby zacząć działać samemu i stąd moje zapytanie. Odpowiedź tutaj, ewentualnie priv.
Morfi - 28-05-2009, 09:31
handwich, Jest bardzo mało pakietów dla Carism.
Była wersja dynamics, która miała troszke spilerów w serii.
Może cos na allegro bedzie.
Pozdrawiam
handwich - 28-05-2009, 11:16
No zdaję sobie sprawę że ciężko coś znaleźć, dlatego właśnie zamieszczam tutaj to pytanie, a poza tym tak jak wspomniałem wcześniej- sam sobie i tak nie zamontuję, bo nie ma gdzie, czym i wiedzy w tym temacie Najchętniej to bym chciał tak, żeby zrobić jakiś "kompleksowy" projekt, a później zamienić to na rzeczywistość Szczególnie że chciałbym trochę zainwestować w autko żeby się nim nacieszyć ...najpierw oczy... a później to się okaże
SHARK1979 - 28-05-2009, 11:29
Morfi napisał/a: | Była wersja dynamics, która miała troszke spilerów w serii. |
Jeśli dobrze myśle to u mnie w City kumpel ma taką Cari ZARAZA, tylko nie wiem czy ma galerie,pozdro
Morfi - 28-05-2009, 12:14
http://www.bmbtuning.vel.pl/
do niedawna szukali:
Mamy dla Państwa propozycję. Poszukujemy ludzi, którzy są w stanie udostępnić nam swój samochód, abyśmy mogli odbić formę i zrobić do tego modelu nowe już ztuningowane zderzaki. Klient podejmujący z nami w współpracę otrzyma od nas w zamian komplet ospojlerowania do swojego samochodu (zderzak przedni, zderzak tylni, progi boczne). Oczywiście będą to już zderzaki po tuningu.
Interesuje nas współpraca z ludźmi z woj. śląskiego i okolic.
Poszukujemy samochodów w rocznikach 1996-2005 następujących marek:
-Mazda
-Honda
-Mitsubishi
-Hyundai
-Toyota
Prosimy o kontakt wyłącznie telefoniczny pod numerem:
509-592-930 (od poniedziałku do piątku) 502-645-715(jeśli pierwszy nie odpowiada)
Serdecznie Pozdrawiam
Bolesław Żegleń
BMB TUNING POLSKA
zadzwon do nich
handwich - 28-05-2009, 12:53
Morfi gigadzięki 4U
Zadzwoniłem- porozmawiałem- wstępnie coś tam ustaliłem. Jak będę w PL za jakiś tydzień-dwa to podjadę, jednak mają trochę problem z czasem bo najbliższe 2 miesiące "obłożone" ale może coś się wykombinuje Szkoda że nie zajmują się wszystkim kompleksowo, no ale i tak jestem zadowolony
A tak przy okazji bo to już nie u nich ale dowiedziałem się że lakierowanie na nowy kolor całego samochodu to koszt ok. 5000PLN jakieś komentarze?
|
|
|