Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Chęc kupić galanta ;)
Frost - 14-01-2009, 12:30
Marcino napisał/a: | Dla mnie operacja niewykonalna z handlarzem. |
i tu masz racje, mało kto pozwoli na dłubanie w aucie przed zakupem, potem powie że było wszystko dobrze, a kupujący i mechanik coś spierdzielili i teraz będzie chciał kasy lub zakupu auta, zabawy od cholery
MacFly - 17-01-2009, 16:55
Więc Galant kupiony :]
Dokładniej mówią ten http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7275345
Pierwsze wrażenie, k***** jak to się zbiera szok
Auto zadbane, choć swoje lata ma, szyba pasażera była wymieniana, bo znalazłem szkiełko w środku i to mnie zaciekawiło, ale wszystkie inne wyglądają na oryginalne. Jedna felga ma mały uszczerbek, opony z tyłu prawie slicki . i ogólnie buda jest ok. Ale są małe mankamenty, sprzęgło chodzi mega dziwnie tzn. wduszę pedał i jak puszczam to powoli odskakuję i pod sam koniec już odskakuję normalnie, i jak jadę na pół sprzęgle to nie mogę później wdusić sprzęgła, tak jakby coś ten pedał blokowało i muszę na tym pół sprzęgle wybić bieg i puścić sprzęgło aby znów funkcjonowało dobrze ( coś bardzo podobnego jak u kolegi ze Szczecina, który kupił tego czarnego Galanta ). Silnika ma min. oleju i kij wie co było lane wcześniej, choć jest jakaś tam naklejka 5w/40 ( podejrzewam syntetyk ), zegarek raz działa, raz nie, ale z tego co wiem to zimny lut jest I nie działają z przodu oby dwie krańcówki. I hamulce jakoś dziwnie działają
Ale ogólnie z auta jestem zadowolony, choć dopiero przejechałem ok. 35-40km
No i teraz czeka mnie najgorsze, latanie i załatwianie po urzędach
A i zapomniałem chciałbym Wszystkim podziękować za pomoc w zakupie tego Galanta
pawliku - 17-01-2009, 17:01
MacFly napisał/a: | I hamulce jakoś dziwnie działają | te przed liftem tak mają kiepsko hamują
MacFly - 17-01-2009, 17:03
U mnie się wydaję mi że są jakby zapowietrzone, muszę dość mocno jest wciskać aby załapały dobrze.
I zapomniałem w czasie jazdy zapaliła mi się na chwilę kontrolka SRS, i po kilku sekundach zgasła o co jej chodziło ??
|
|
|