Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)
TommiCrazy - 21-07-2006, 19:33
Krzyzak napisał/a: | ale cale poludnie Polski ma tak daleko, ze na 99.9% nie przyjedzie. |
eh Darku Darku.....znowu myslisz omnie zaledwie jestem promilem poludnia
Anonymous - 21-07-2006, 23:25
TommiCrazy ja tez z polodnia i calkiem niedaleko od Skawiny ale niestety tez mnie nie bedzie bo tydzien wczesniej wracam do Irlandi!!! mam nadzieje ze w 2007 roku bede mial wiecej czasu dla milosnikow 3 diamentow!! pozdrawiam
Anonymous - 24-07-2006, 01:22
A ja se nie odpuszcze Białego na zlocie MKP nie dałem rady to na ten napewno pojade. Jeszcze nie wiem czym ale bede
Zresztą sądze że im dalej trzeba jechać tym lepiej - ta przejechana droga to takie namaszczenie/preludium to dobrej zabawy im więcej sił i środków poświeci się na dojazd tym bardziej się chce tego zlotu a to mobilizuje do dobrej zabawy.
Juiceman - 02-08-2006, 21:01
Odnosnie miejscowosci Borki www.peugeot405club.pl bedzie tam robil swojego spota
Anonymous - 02-08-2006, 22:40
No własnie ta odległość a jedzie ktoś z Wrocławia, coś ciemne chmury widze nad wyjazdem ale, ale nic nie jest przesadzone
Anonymous - 14-08-2006, 22:06
Jestem jak najbardziej ZA, co się dzielić na kluby skoro wszyscy jesteśmy MITSUmAniaki po za tym z doświadczenia wiem, że sporo osób z MKP należy do Mitsumaniaki...... a wieć Mitsumaniacy wszystkich narodów! Łączmy się
Robson86 - 21-08-2006, 09:01
Siemaniano!!!
...Wspólny zlocior to jest gicior pomysł!!
Tylko, jestem za umiejscowieniem Go gdzieś w centrum Polskai
Anonymous - 01-09-2006, 13:54
jestem za
Anonymous - 04-09-2006, 17:02
Generelnie pod piotrkowem Trybunalskim jest dobrze bo to duży węzeł komunikacyjny w sercu kraju, z drugiej strony np. Malbork jest atrakcyjną lokalizacją z dobrze rozwiniętą infrastrukturą turystyczną, zdolną pomieścić kilkadziesiąt, kilkaset klubowiczów, a nie każdy będzie spał w swoim miśku lub w namiocie.
Wobec czego proponuję, swoim skromnym głosem przemawiam, aby kilka osób zdolnych do organizacjitego dużego przedsięwzięcia ogłosiło na forum konkretne propozycje, ze stosowną argumentacją, a następnie nasza społeczność większością głosów (głosów rozsądku?) zdecyduje. Ot taki plebiscyt.
Krzyzak - 04-09-2006, 19:20
Malbork powiadasz - no cóż - już raz się tam spocik odbył i chyba nikt nie narzekał.
Jakby co, to jako rodowity Krzyżak mogę się podjąć zadania, ale chyba dla większości będzie lepiej zorganizować coś w centrum Polski. Do Malborka pewnie mało kto z południa przyjedzie...
Anonymous - 06-09-2006, 16:53
Malbork to tylko luźna propozycja.
Osobiście uważam, że jeżeli to mitsubishi mają być w centrum uwagi, to Piotrków, albo Łódź będą się nadawać najlepiej, tylko pozostaje kwestia przebudowy głównych arterii Łodzi, któa nie wiadomo kiedy się skończy. No i spanie. Łódź to taka średnia lokalizacja. Ale nad zalewem Sulejowskim, tam może byc miło i sensownie. No i z każdego krańca Polski tak samo w ch.. daleko. Czyli max 450 km.
Robson86 - 06-09-2006, 23:22
Borki nad jez. Sulejowskim sa dobra propozycja, z kazdego "kata' Polski jest taki sam dystans do pokonania(...no prawie taki sam ). Owszem Grudziądz, Malbork są przepięknymi miastami (malownicze krajobrazy i te sprawy...),ale poludniowo-zachodnia czesc Polski napewno nie stawi sie w takim skladzie jak w np. Borkach
pozdro4All
Adaho_krak - 07-09-2006, 00:12
Mam takie nietypowe pytanie ponieważ jestem od wczoraj na forum a wpisując w pilota Borki wyskakuje kilkanaście miejsc niech ktoś poda dokłądną lokalizację chociaż koło jakiej krajówki i w jakim województwie. Dzięki.
Anonymous - 07-09-2006, 00:27
adaho_krak, Borki to nie jest miejscowosc tylko osrodek wypoczynkowy
Robson86 napisał/a: | Borki nad jez. Sulejowskim |
A jeden post wyzej miales odpowiedz.
Adaho_krak - 07-09-2006, 12:33
W końcu chyba znalazłem to jest okolica Tomaszowa Mazowieckiego ??
Jeśli tak to mi pasi i w sumie chyba większości bo to centrum polski.
Podpisuje się czterema łapami pod tą lokalizacją i jak tylko czas pozwoli to się napewno pojawie.
|
|
|