[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Dostawa nowych Lancerów 2009
Navynov - 22-05-2009, 10:55
Zerro - mówią, ze biały od tego roku to taki trendy kolorek, gratuluję wyboru autka. Ja swojego odebrałem 15 maja - jest OK
Anonymous - 28-05-2009, 23:10
No też czytałem, że biały w tym sezonie jest glamour fotki na razie bez progów, dlatego też tylko przód i słabej jakości...
filippoz - 29-05-2009, 09:16
Zerro, bardzo ładny bardzo. Trochę żałuję że nie poczekałem na białego ale było kilka Kzł różnicy w styczniu między rocznikami 2008/09. Z drugiej strony żałuję że kupiłem auto a nie choppera ale to inna historia.
Piękny ten biały gratulacje
michaello - 29-05-2009, 09:46
Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?
Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!.
Anonymous - 29-05-2009, 23:55
michaello napisał/a: | Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?
Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!. | Dodatek, też się zastanawiałem nad czarną sportową, ale stwierdziłem że tak jak jest to bardziej dostojnie wygląda
filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra
mazin - 31-05-2009, 23:23
Zerro napisał/a: |
filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra |
To zapodaj proszę zdjęcia tej tapicerki (deska, fotele, a także drzwi) - bardzo jestem ciekaw, jak to wygląda.
Pawcho - 01-06-2009, 15:15
no wreszcie jutro jadę obejrzeć swojego miśka, pojutrze rejestracja i do końca tygodnia w garażu .Czerwony Intense sportback i cholery dostanę jak się potwierdzą Wasze słowa odnośnie lakieru ale w sumie co tam samochodem się jeździ a dopiero później patrzy/chociaż w przypadku miśka - patrzeć też warto/.
|
|
|