To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Dostawa nowych Lancerów 2009

Navynov - 22-05-2009, 10:55

Zerro - mówią, ze biały od tego roku to taki trendy kolorek, gratuluję wyboru autka. Ja swojego odebrałem 15 maja - jest OK
Anonymous - 28-05-2009, 23:10

No też czytałem, że biały w tym sezonie jest glamour :lol: fotki na razie bez progów, dlatego też tylko przód i słabej jakości...

filippoz - 29-05-2009, 09:16

Zerro, bardzo ładny :D bardzo. Trochę żałuję że nie poczekałem na białego ale było kilka Kzł różnicy w styczniu między rocznikami 2008/09. Z drugiej strony żałuję że kupiłem auto a nie choppera :D ale to inna historia.

Piękny ten biały :) gratulacje ;)

michaello - 29-05-2009, 09:46

Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?

Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!.

Anonymous - 29-05-2009, 23:55

michaello napisał/a:
Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?

Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!.
Dodatek, też się zastanawiałem nad czarną sportową, ale stwierdziłem że tak jak jest to bardziej dostojnie wygląda :)

filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ;) ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra :P

mazin - 31-05-2009, 23:23

Zerro napisał/a:

filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ;) ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra :P

To zapodaj proszę zdjęcia tej tapicerki (deska, fotele, a także drzwi) - bardzo jestem ciekaw, jak to wygląda.

Pawcho - 01-06-2009, 15:15

no wreszcie jutro jadę obejrzeć swojego miśka, pojutrze rejestracja i do końca tygodnia w garażu :mrgreen: .Czerwony Intense sportback i cholery dostanę jak się potwierdzą Wasze słowa odnośnie lakieru :wink: ale w sumie co tam samochodem się jeździ a dopiero później patrzy/chociaż w przypadku miśka - patrzeć też warto/.