MitsuManiaki.com - Sklep internetowy mitsumaniaki.com
Firebee - 16-04-2006, 21:04
Narazie wyslalem nasze loga firmie www.helyo.pl . Po swietach bede ich gonil o projekty (na jajko dam im spokoj:))
Bezposrednio dzieki inwencji 2 innych mitsumaniakow przeprowadzamy rozmowy z dwoma jeszcze innymi firmami produkujacymi gadzety firmowe.
Mysle ze w koncu uda nam sie zrobic sklep i to z prawdziwego zdazenia.
Pozdrawiam
A autografa moge walnac, a co mi tam:)
Anonymous - 16-04-2006, 22:27
a kiedy beda takowe kurtki i w jakiej cenie Paniczu Firencjuszu?
Firebee - 17-04-2006, 07:17
do urodzin nie zdazymy... rozmowy trwaja, jak tylko bede cos wiecej wiedzial na pewno poinformujemy w kazdym razie wybor ciuchow bedzie niesamowity
Pozdro
FIrek
Anonymous - 17-04-2006, 09:01
kurcze, to mi nie pomogles sie teraz zdecydowac....
igi - 17-04-2006, 10:03
Rafal_Szczecin napisał/a: | a ja po dzisiejszym oszukaniu przez pana sprzedajacego kurtalki mitsubishi , |
To te z Allegro?? A co sie stało Rafi?? Też chciałem kupic
Firebee - 17-04-2006, 10:32
przebarwienia na kurtkach, dostalem fotki i podziekowalem.. zreszta nie spojrzalem ze koles ma tylko jeden komentarz.. a co do kurtek nie moge narazie podac Wam strony, bo nie ustalilem wszystkich faktow. dajcie czas do konca tygodnia:) podam Wam wszelkie dane.
Pozdro
Anonymous - 17-04-2006, 11:08
to na PM wyslij chociaz - chyba tez mu odmowie
Maciek - 17-04-2006, 11:46
Firebee napisał/a: | w kazdym razie wybor ciuchow bedzie niesamowity |
No moja Żonka życzy sobie stringi z logo Mitsu z tyłu
ALE BEDZIE JAZDA
Firebee - 17-04-2006, 11:59
jak stringi to niby gdzie ma byc te logo:P
Cezar - 17-04-2006, 12:04
na tylnym paseczku
Maciek - 17-04-2006, 12:06
Na łączeniu 3 tasiemek(paseczków, sznureczków) z tyłu na małe logo zawsze sie miejsce znajdzie. Firku użyj wyobraźni No tylo nie za bardzo
Rafal_Szczecin - 17-04-2006, 13:11
igi napisał/a: | To te z Allegro?? A co sie stało Rafi?? Też chciałem kupic |
dokladnie mily byc nowe itd a po kliknieciu na "kup teraz" okazalo sie ze jakies poprzebarwiane sa (gosc napisal na maila) , i sobie odpuscilem .
mam ochote pierdzielnac gosciowi negatywa. narazie sie z nim probuje dogadac, zobaczymy co z tego wyniknie , tak wiec ja czekam az beda klubowe kurtaleczki .
Firebee - 18-04-2006, 22:59
Dzieki naszemu Mitsumaniakowi - Raddexowi, ktory podal mi namiary na ta firme i przeprowadzil pierwsza rozmowe podaje co nastepuje:
www.promostars.com - oto firma zajmujace sie produkcja ubran, toreb, czapek itp.
Niestety w tej firmie ustalone sa pewne limity, znajac zycie - ciezkie do przeskoczenia: minimum zakupow produktow to w wiekszosci 50szt.
cytat:
> Dziękujemy za zainteresowanie naszą kolekcją odzieży promocyjnej
> Promostars. Również chętnie podejmiemy z Państwem współpracę. Na
> odzież czystą (bez nadruku/haftu) nie ma minimalnych wymaganych
> ilości w zamówieniu, natomiast jeżeli chodzi odzież zdobioną to
> minimalną ilością jest 50 szt na jeden projekt nadruku/haftu. Po
> otrzymaniu zamówienia wykonujemy próbę nadruku dla Państwa do
> akceptacji. Obejrzałem przesłane przez Pana projekty do nadruku - są
> jak najbardziej do wykonania natomiast nie znając nakładu oraz tego
> który dokładnie projekt miałby być realizowany nie mogę przedstawić
> precyzyjnej wyceny.
oraz dotyczący zmniejszenia jednorazowej ilosci zakupu:
>Można lecz wówczas koszt nadruku gwałtownie rośnie ponieważ drukarnie przy >mniejszych ilościach każą sobie płacić tyle samo co za 50 szt.
Produkty niektore sa wg mnie arcyciekawe i warte zainteresowania, ale czy bedziemy w stanie zebrac tyle zamowien?
Cennik podam Wam w pozniejszym terminie (mam juz takowy, ale musze uzgodnic pare spraw - sa bardzo atrakcyjne)
Pozdrawiam i koncze kolejny zapracowany dzien (6-22) z niecierpliwoscia czekajac na kolejny...
Wielkie podziekowania dla Raddexa za pomoc
Firek
Anonymous - 18-04-2006, 23:43
ja tez zrezygnowalem z kurtki... a tak sie napalilem na nia
Maciek - 19-04-2006, 08:24
Czekamy niecierpliwie na cenniczek (orientacyjny) ale patrząc jak szło z flagami to jestem pełen obaw
|
|
|