Nasze nieMiśki ;-) - BMW 320d Touring
robertdg - 26-04-2010, 22:06
ktos ci zrobił Tani bajer i zmostkował kontrolki
Anonymous - 26-04-2010, 22:08
robertdg napisał/a: | ktos ci zrobił Tani bajer i zmostkował kontrolki |
to nie mitsubishi gdzie robia takie druciarstwo
albo abs jest taki do kitu ze lepiej wylaczyc;]
robertdg - 26-04-2010, 22:12
deenbe napisał/a: | to nie mitsubishi gdzie robia takie druciarstwo
| a Ty myślisz ze ktos by się grzebał aby w Mitsu robic druciarstwo, druciarstwo jest spotykane w najbardziej popularnych autach, takich które sie szybko sprzedają.
Anonymous - 26-04-2010, 22:19
po pierwsze:
- jakby zostalo zmostkowane to od zakupu auta nie dzialalo by mi esp
po drugie:
- walilo by bledami, a a ostatnio podlaczalem lapka i czysciutko i zadnych bledow
po trzecie:
- druciarstwo jest spotykane w autach malo zaawansowanych technicznie bo tam latwo to ukryc... i taki byl np moj byly colt.
robertdg - 26-04-2010, 22:37
deenbe, kurcze ja chciałem pożartować, a Ty nie wiem ale chyba zbyt do siebie to wziąłeś, deenbe napisał/a: | druciarstwo jest spotykane w autach malo zaawansowanych technicznie bo tam latwo to ukryc | oj zdziwiłbys się i to bardzo jakbym Ci pokazał druciarstwo w autach za naprawde nie małe pieniądze i zaawansowane technologicznie, to nie jest reguła, ale takie jest Twoje zdanie i ja to szanuje, ja wiem co widziałem i nikomu nie muszę tego udowadniać.
Anonymous - 26-04-2010, 22:39
druciarstwo w autach w ktorych mozna sprawdzic prawie wszystko za pomoca kompa szybko wychodzi na jaw
robertdg - 26-04-2010, 23:31
ja to doskonale rozumiem, a najlepsze w tym wszystkim jest to ze ludzie przy kupnie malo kiedy mysla o podpieciu pod kompa, tylko w momencie kiedy sie cos stanie nagle jest zonk i wielkie
j-rules - 27-04-2010, 00:27
phi tam prowokacja, zarcik mial byc, ale dales sie wypuscic
Wszyc - 27-04-2010, 01:48
Wiesz a propo druciarstwa to wież nie wszystko wykryjesz u jednego z dilerów vw w najnowszych passatach automatach jak się popsują tryby pan Henio ostrzy je kątówką ( i żeby nie było jaj sobie nie robię niestety ) no ale deenbe koledzy tylko chcieli Cie z prowokować
Lipa - 27-04-2010, 21:05
Wszyc napisał/a: | Wiesz a propo druciarstwa to wież nie wszystko wykryjesz u jednego z dilerów vw w najnowszych passatach automatach jak się popsują tryby pan Henio ostrzy je kątówką |
??? rozwiń temat...
Wszyc - 27-04-2010, 21:46
temat zakończony nie mam co tu rozwijać a to nie miejsce zresztą na dyskusje odnośnie tego co się robi w serwisach innych firm dałem przykład tego że nie wszystko da się wykryć przetaczając jedną z sytuacji jakie znam nawet w autach z zaawansowaną elektroniką nie mam zamiaru rozwijać offtopa w tym kierunku
marexi - 29-04-2010, 10:57
deenbe napisał/a: | druciarstwo w autach w ktorych mozna sprawdzic prawie wszystko za pomoca kompa szybko wychodzi na jaw |
Jezeli zdaze to jeszcze dzis, jak nie dzis to po weekendzie zrobie CI fotke warsztatu mojego przyjaciela- blacharz lakiernik, mechanika - gdybys widzial co robia z A6 nowymi, Phaetonami , Passatami to bys sie za glowe zlapal i zaczal przegladac swoje autko czy na pewno wszystko masz ori i tak jak powinno byc a na kompie nie wykryjesz duzo roznych rzeczy naprawde duzo.
Wiem z doswiadczenia co pisze i uwierz mi ze handlarzom juz nie chce sie bawic w wykrecanie zarowek w starych golfach itp juz maja to gleboko, bo zarobic na tym nie idzie, za to na nowszych to sie bawia i popatrz na przyklady,ze ludzie kupuja atuka nowe z salonu i potem okazuje sie ze byl bity, malowany etc i na kompie nic nie wychodzi....
Anonymous - 29-04-2010, 11:41
marexi, ja nie mowie o blacharce.
marexi napisał/a: | zaczal przegladac swoje autko czy na pewno wszystko masz ori i tak jak powinno |
spokojnie, juz to dawno zrobilem:)
w bmw zeby cofnac przebieg dobrze musi zmienic to w 7 miejscach i zostaje mu i tak jeszcze kluczyk, malo kto sie bawi w tak dokladne zmiany
marexi napisał/a: | popatrz na przyklady,ze ludzie kupuja atuka nowe z salonu i potem okazuje sie ze byl bity, malowany etc i na kompie nic nie wychodzi.... |
powiedz mi jak sobie wyobrazasz zeby na kompie wykazalo ze byl malowany?
Anonymous - 19-05-2010, 10:04
Przyszly amorki, z polskimi drogami i zima nic nie wygra...
Uploaded with ImageShack.us
Anonymous - 21-05-2010, 13:40
Przy wymianie amortyzatorow wyszlo ze trzeba wymienic laczniki stabilizatora i tarcze (na szczescie mialem juz tarcze zimmerman sport, wiec doszly tylko klocki ate).
Po wymianie amorkow autko poszlo troche do gory ale nie ma tragedii.
|
|
|