To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik rubieżny MITSUMANIAKÓW

Anonymous - 10-08-2005, 20:36

No jaha ;)
Grześku - 11-08-2005, 07:49

Spotkalem się wczoraj z kumplem z dawnych lat i wzięło nas na wspomnienia, przypomniało nam sie jak podczas wakacyjnego dorabiania do kieszonkowego na budowie trafił się koleś co to wszystkie możliwe (i te niemozliwe) pozycje przerobił, o co by się nie zapytać zawsze mówił, no jasne, stary, tak to już dwie panienki zaliczyłem.
Nie wytrzymał w końcu tego nasz kierownik i pyta go:
- Mariusz, a Ty na żółwia ruch...eś?
- Kierowniku, no jasne, to moja ulubiona pozycja, już dwie panienki...
(w tym momencie kierownik mu przerwał i zapytał) - a kto Ci wannę na plecy założył ?? :mrgreen:

Znacie jakieś inne pozycje nie do wykonania ale zabawne w opisie ?

Moominek - 11-08-2005, 08:00

Na żabę: ona lezy, jemu leży, ona się rechoce ;)
Matejko - 11-08-2005, 09:46

na rodeo :D
to dla kobiet:
tak jak na jezdzca tylko pani mowi kolesiowi pod soba ze ma hiv i probuje sie jak najdluzej utrzymac

Chooper - 11-08-2005, 10:46

Matejko napisał/a:
na rodeo :D
to dla kobiet:
tak jak na jezdzca tylko pani mowi kolesiowi pod soba ze ma hiv i probuje sie jak najdluzej utrzymac

powaliłeś mnie na kolana :mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ROTFL

Matejko - 11-08-2005, 12:04

Chooper napisał/a:

powaliłeś mnie na kolana :mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ROTFL

i co ty chcesz robic na tych kolanach :mrgreen:

Grześku - 11-08-2005, 12:08

Trenuje na zlot, będzie mu łatwiej pochylać się po mydło albo po chiquite :mrgreen:
Hubeeert - 11-08-2005, 12:39

na lisa - całą noc się czai a rano ucieka. :wink:
TNT - 15-08-2005, 10:31

No prosze jak te zwierzeta inspiruja jest jeszcze na jaskolke ale to trzeba pokazac bo opisac to sie nie da.
Krzyzak - 16-08-2005, 08:05

na pająka: zaczepiasz szelki o żyrandol (lub coś wytrzymalszego) i góra-dół....
na wilka: wkładasz wacka między drzwi a framugę, zamykasz drzwi i auuuuuuuuuuu

a co do żółwia - to w oryginale chodziło o miskę, taką dużą - miednicę

TNT - 15-11-2005, 21:14

I co koniec pomyslow? Czyzby temat umarl tak jak to sie dzieje na szczeblach wladzy gdzie ten temat jest nietykalny?
misia27 - 16-11-2005, 09:13

wlasnie jakos tak temat przycichl....niekorzystnie
Hubeeert - 16-11-2005, 09:49

No to opowiedz nam jakąś pikantną historię (niekoniecznie prawdziwą :wink: ) ale niech nam monitory się zaczerwienią :lol:
Anonymous - 16-11-2005, 10:07

to ja powiem wam ostatnio stoje na swiatlach z ojcem i przed nami babka w pandzie a przednia jesze jakis gosciu aznowu zanami policja
wpewnym momencie jeszcze palilo sie czerwnme swiatlo pani w pandzie prubuj ustawic jedynke ale nie wciska do konca sprzegla i auto jej zaczyna szarpac
wiec panowie w radiowozie przez megoawon zeby wcisnegla sprzeglo do konca lewraek przesunela w lewo i na makxa do przodu tak tez zrobila i puscila sprzeglow wiec zatrzymala sie na gsciu ktory stal przednia i policjant chyba zapomniala zema wlonczony megafon i powiedzial tak do swego kolegi " Mowilem Tobie Ze ta K.u.r.w.a. Przypierdo-li w tego durnia z przodu" jak ja to uslyszalem z mojim tatuskiem to mielismy taka zwale ze smiechu ze niamam wolge do tego pytan

Anonymous - 17-11-2005, 07:10

Moominek napisał/a:
Na żabę: ona lezy, jemu leży, ona się rechoce ;)

A w wersji dla kobiet: ON leży, ONA leży, jemu stoi - ONA nie kuma