To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee

stary alfer - 21-09-2007, 07:33

Seventy7 napisał/a:
Masz fajną nową nalepę na aucie :D :D ale niech to będzie nasza słodka tajemnica :lol:

Cichosza.... ;)

[ Dodano: 21-09-2007, 18:58 ]
Krissss, około 18 - tej jadący Jagiellońską i do tego z telefonem przy uchu :D
W końcu zobaczyłem tę zieloną bestię. Z balkonu na 2 piętrze prezentuje się groźnie ;)
Pozdrawiam Krissss

Anonymous - 21-09-2007, 23:37

hehe, ciekawe czy mogą wlepić mandat np. za rozmowe przez komóre z donosu :wink: alfer rozumiem że to rewanż za wcześniejsze wypatrzenie :) pozdroffki
stary alfer napisał/a:
i do tego z telefonem przy uchu

ciekawe jak wypatrzyłeś z góry,że gadam przez telefon :D może też słyszałeś rozmowę? :wink:

stary alfer - 22-09-2007, 07:57

Krissss napisał/a:
hehe, ciekawe czy mogą wlepić mandat np. za rozmowe przez komóre z donosu :wink:

można ;)

Krissss napisał/a:
alfer rozumiem że to rewanż za wcześniejsze wypatrzenie :) pozdroffki

no ba, specjalnie się tam ulokowałem na dwa tygodnie, aby spokojnie móc obserwować :D

Krissss napisał/a:
ciekawe jak wypatrzyłeś z góry,że gadam przez telefon :D może też słyszałeś rozmowę? :wink:

słyszeć nie słyszałem, ja czytam z ruchu warg :D

Pozdrawiam Krissss

Rafal_Szczecin - 22-09-2007, 15:03

dzis kolo 10:45 rejon mickiewicza / zolnierska upolowana granatowa carisma po face liftingu, oraz pozdrowiena dla kierownika jadacego z przeciwka, kierownik rowniez odpowiedzial na pozdrowienie :)

oraz jakims dziwnym trafem upolowany dzis Marcin ( stary alfer ) o godzinie 11 przy weglobudzie ;) , po czym upolowany Grzesiu ( sewenty sewen :D ) u siebie w pracy, wypita herbatka i zjedzony paczek :) bardzo mile spedzone dwie godzinki :)
przejazdzka Lancerem 07' oraz Lancerem 97' :)

stary alfer - 22-09-2007, 17:12

Rafal_Szczecin napisał/a:
oraz jakims dziwnym trafem upolowany dzis Marcin ( stary alfer ) o godzinie 11 przy weglobudzie ;) , po czym upolowany Grzesiu ( sewenty sewen :D ) u siebie w pracy, wypita herbatka i zjedzony paczek :) bardzo mile spedzone dwie godzinki :)
przejazdzka Lancerem 07' oraz Lancerem 97'

A ja pojeździłem Rafałową Cari oraz Lancem Grześka. Zabawa przednia, dziękuję za miłe przedpołudnie oraz dawkę kofeiny ;)

arekp - 22-09-2007, 18:25

Co prawda dawałem już fotkę w dziale spotowym, ale dziś próbowałem nie stracić z pola widzenia Sebastiana, pomykającego ślicznym Evo:

phot - 22-09-2007, 19:30

Dzisiaj rano widzialem chyba seventy7 na golisza ale tylko mi smignal:)

Widzialem juz to evo ktore arekp wrzucil powyzej kolo piatku przy mojej pracy na Wojska Polskiego.. O ile mnie pamiec nie mylic kiedys ktos o nazwisku Stec scigal sie dosc ostro.. Ale nie wiem czy czegos nie pomylilem:D
Pozdrawiam

Anonymous - 23-09-2007, 23:30

phot napisał/a:
Dzisiaj rano widzialem chyba seventy7 na golisza ale tylko mi smignal:)

Sorki ale to nie byłem ja, to ktoś inny śmigał :) Ja w tym czasie bajerowałem się z Rafałem i Marcinem na Zielonogórskiej :lol:

Anonymous - 24-09-2007, 18:07

arekp widziany na Piastów dziś 13.08 :)
arekp - 24-09-2007, 18:24

MAJK napisał/a:
arekp widziany na Piastów dziś 13.08 :)

Oo ... faktycznie ;) A Ty gdzie byłeś? Tzn. z której strony?

Anonymous - 24-09-2007, 18:41

dzisiaj około 15:30 leciałem w strone parkowej i w okolicach domu marynarza rzuciła mi się w oko czarna eklipa-z zacną kierowniczką o pseudonimie HEXA
Anonymous - 24-09-2007, 22:12

Tak, tak -byłam tam :-) Słońce mnie oślepiało, dlatego Cię pewnie nie zauważyłam. :twisted:
Rafal_Szczecin - 24-09-2007, 22:17

nie zauwazyc takiego kolosa jak Pajero Sporrrrt :D mhm :P hehe sorki ale nie moglem sie oprzec zeby nic nie napisac :P
Anonymous - 24-09-2007, 22:23

Oj Rafał , Rafał, podpadziocho. :twisted: :wink:

P.s Pajero Sport nie widziałam, ale za to widziałam Galanta srebrnego na fajnych felgach, ul. Wilcza (krzyżówka koło stacji Shell) po godz. 15:00.

Rafal_Szczecin - 24-09-2007, 23:01

HEXA napisał/a:
Oj Rafał , Rafał, podpadziocho

przepraszam ... :P juz nie bede :D :* :P