Zachodniopomorskie - Spotkania na drodzee
stary alfer - 21-09-2007, 07:33
Seventy7 napisał/a: | Masz fajną nową nalepę na aucie ale niech to będzie nasza słodka tajemnica |
Cichosza....
[ Dodano: 21-09-2007, 18:58 ]
Krissss, około 18 - tej jadący Jagiellońską i do tego z telefonem przy uchu
W końcu zobaczyłem tę zieloną bestię. Z balkonu na 2 piętrze prezentuje się groźnie
Pozdrawiam Krissss
Anonymous - 21-09-2007, 23:37
hehe, ciekawe czy mogą wlepić mandat np. za rozmowe przez komóre z donosu alfer rozumiem że to rewanż za wcześniejsze wypatrzenie pozdroffki
stary alfer napisał/a: | i do tego z telefonem przy uchu |
ciekawe jak wypatrzyłeś z góry,że gadam przez telefon może też słyszałeś rozmowę?
stary alfer - 22-09-2007, 07:57
Krissss napisał/a: | hehe, ciekawe czy mogą wlepić mandat np. za rozmowe przez komóre z donosu |
można
Krissss napisał/a: | alfer rozumiem że to rewanż za wcześniejsze wypatrzenie pozdroffki |
no ba, specjalnie się tam ulokowałem na dwa tygodnie, aby spokojnie móc obserwować
Krissss napisał/a: | ciekawe jak wypatrzyłeś z góry,że gadam przez telefon może też słyszałeś rozmowę? |
słyszeć nie słyszałem, ja czytam z ruchu warg
Pozdrawiam Krissss
Rafal_Szczecin - 22-09-2007, 15:03
dzis kolo 10:45 rejon mickiewicza / zolnierska upolowana granatowa carisma po face liftingu, oraz pozdrowiena dla kierownika jadacego z przeciwka, kierownik rowniez odpowiedzial na pozdrowienie
oraz jakims dziwnym trafem upolowany dzis Marcin ( stary alfer ) o godzinie 11 przy weglobudzie , po czym upolowany Grzesiu ( sewenty sewen ) u siebie w pracy, wypita herbatka i zjedzony paczek bardzo mile spedzone dwie godzinki
przejazdzka Lancerem 07' oraz Lancerem 97'
stary alfer - 22-09-2007, 17:12
Rafal_Szczecin napisał/a: | oraz jakims dziwnym trafem upolowany dzis Marcin ( stary alfer ) o godzinie 11 przy weglobudzie , po czym upolowany Grzesiu ( sewenty sewen ) u siebie w pracy, wypita herbatka i zjedzony paczek bardzo mile spedzone dwie godzinki
przejazdzka Lancerem 07' oraz Lancerem 97' |
A ja pojeździłem Rafałową Cari oraz Lancem Grześka. Zabawa przednia, dziękuję za miłe przedpołudnie oraz dawkę kofeiny
arekp - 22-09-2007, 18:25
Co prawda dawałem już fotkę w dziale spotowym, ale dziś próbowałem nie stracić z pola widzenia Sebastiana, pomykającego ślicznym Evo:
phot - 22-09-2007, 19:30
Dzisiaj rano widzialem chyba seventy7 na golisza ale tylko mi smignal:)
Widzialem juz to evo ktore arekp wrzucil powyzej kolo piatku przy mojej pracy na Wojska Polskiego.. O ile mnie pamiec nie mylic kiedys ktos o nazwisku Stec scigal sie dosc ostro.. Ale nie wiem czy czegos nie pomylilem:D
Pozdrawiam
Anonymous - 23-09-2007, 23:30
phot napisał/a: | Dzisiaj rano widzialem chyba seventy7 na golisza ale tylko mi smignal:) |
Sorki ale to nie byłem ja, to ktoś inny śmigał Ja w tym czasie bajerowałem się z Rafałem i Marcinem na Zielonogórskiej
Anonymous - 24-09-2007, 18:07
arekp widziany na Piastów dziś 13.08
arekp - 24-09-2007, 18:24
MAJK napisał/a: | arekp widziany na Piastów dziś 13.08 |
Oo ... faktycznie A Ty gdzie byłeś? Tzn. z której strony?
Anonymous - 24-09-2007, 18:41
dzisiaj około 15:30 leciałem w strone parkowej i w okolicach domu marynarza rzuciła mi się w oko czarna eklipa-z zacną kierowniczką o pseudonimie HEXA
Anonymous - 24-09-2007, 22:12
Tak, tak -byłam tam Słońce mnie oślepiało, dlatego Cię pewnie nie zauważyłam.
Rafal_Szczecin - 24-09-2007, 22:17
nie zauwazyc takiego kolosa jak Pajero Sporrrrt mhm hehe sorki ale nie moglem sie oprzec zeby nic nie napisac
Anonymous - 24-09-2007, 22:23
Oj Rafał , Rafał, podpadziocho.
P.s Pajero Sport nie widziałam, ale za to widziałam Galanta srebrnego na fajnych felgach, ul. Wilcza (krzyżówka koło stacji Shell) po godz. 15:00.
Rafal_Szczecin - 24-09-2007, 23:01
HEXA napisał/a: | Oj Rafał , Rafał, podpadziocho |
przepraszam ... juz nie bede :*
|
|
|