Małopolskie - Spot w Krakowie
Anonymous - 20-10-2006, 09:35
Panowie mam nadzieje że w ta niedziele będziemy w większej grupie...
Zależy mi na tym bo prawdopodobnie będą nowi klubowicze i pasuje się jakoś odpowiednio zaprezentować
Wiem że zimno i wogóle ale to już pewnie jeden z ostatnich tego sezonu spot gdzie jeszcze możemy się w większej grupie spotkać. Później zima i wogóle... Kto wie czy parking z decathlonem bedziemy mieli odśnieżony A tam, jeśli nawet nie to zamontujemy pług do eklipsa Adaho i...
[ Dodano: 20-10-2006, 09:36 ]
a propo klubowiczów, mam juz swój nr klubowy
Marcin-Krak - 20-10-2006, 12:01
Ficu865 napisał/a: | zamontujemy pług do eklipsa Adaho i. |
to dobry pomysł :D:D
Ficu865 napisał/a: | a propo klubowiczów, mam juz swój nr klubowy |
też mam :P - już
I postaram się być , bo już dawno nie byłem .
Adaho_krak - 20-10-2006, 20:52
Ficu865 napisał/a: | zamontujemy pług do eklipsa Adaho i. |
nie trzeba już mam i to nieźle styrany tak że zima mu nie zaszkodzi a na wiosne i tak lakiernik go czeka
Anonymous - 21-10-2006, 23:49
Ja napewno pojawię sie jutro juz ostatnio bardzzo chciałem ale byłem odcięty przez kilka dni od neta i jak się juz dowiedziałem że o 19 mieliscie się spotkac a była 21 to profilaktycznie przyjechałem ale niestety juz nikogo nie było.W sumie nic dziwnego bo poprzedni weekend nie należał do najcieplejszych Ale jutro jestem na 100% o 19 tak??
Marcin-Krak - 22-10-2006, 11:18
tak o 19 za Decathlonem. Mam nadzieję że do zobaczenia
Adaho_krak - 06-11-2006, 23:57
INFO:
Gdzieś znikneła ankieta ?? Napisałem tam, że nowym miejscem spotkań Grupy Małopolskiej jest PARKING PODZIEMNY POD C.H. PLAZA wjazd od strony Al. Pokoju wjeżdzamy na parking podziemny odrazu w prawo później w lewo do końca i tam się spotykamy. Zaletą miejsca jest Fantasy Park gdzie w zimne niedziele w gronie szanownych kolegów MITSUMANIAKÓW oraz w ciepełku którego już niedługo zacznie nam brakować można zdegustować napoje bezalkoholowe oraz przedyskutować sprawy klubowe i nie tylko . Najbliższy spot planowany był na niedzielę 19.11.2006 tradycyjnie 19.oo
W tym czasie w w/w miejscu można się mnie spodziewać kogo jeszcze ??
P.S. Mam nadzieje że będzie to czas na komisyjne udekorowanie naszych Misiów w naklejeczki !!
karolgt - 07-11-2006, 00:25
ja bede tym razem juz na dluzej
czyli rozumiem ze jak odbiore naklejki to mam zakaz naklejania bez reszty mitsumaniakow
Adaho_krak - 07-11-2006, 00:52
karolgt napisał/a: | czyli rozumiem ze jak odbiore naklejki to mam zakaz naklejania bez reszty mitsumaniakow |
dobrze rozumiesz
KOMISYJNIE MA BYĆ
Marcin-Krak - 07-11-2006, 10:15
Jak zwykle postaram się być - a co z tego wyjdzie ??
Anonymous - 07-11-2006, 10:34
Heh no i dobre tak ma byc jest za komisyjjym naklejunkiem naszych herbów,aha dozszedl jeszcze jedene chetny na zamowienie nakejki-> Mugen ae sie nie udziela na forum czesto, trzeba go jakos sprowokowac ;p heh
Ficu skad wiesz o swoim numerze klubowym?
bwr
Anonymous - 07-11-2006, 14:47
Browar napisał/a: | Ficu skad wiesz o swoim numerze klubowym? |
E-mail do Fireebe
Marcin-Krak - 07-11-2006, 15:54
Browar napisał/a: | tak ma byc jest za komisyjjym naklejunkiem naszych herbów |
czy będą obowiązywac stroje galowe
I poza tym pasuje to jakoś uwiecznić- będzie ktoś miał aparat ?? jak nie to przypomnijcie to zabiorę ze sobą.
Adaho_krak - 07-11-2006, 16:18
Marcin-Krak napisał/a: | I poza tym pasuje to jakoś uwiecznić- będzie ktoś miał aparat ?? |
koniecznie trzeba uwiecznić na wszelki wypadek weźmy wszyscy aparaty przy takim założeniu napewno jeden dojedzie
Anonymous - 07-11-2006, 23:39
Heh Panowie widzialem nasze naklejery - Frykas jutro mam nadzieje beda gotowe i powycinane w calosci.
pozdrawiam
bwr
Anonymous - 08-11-2006, 16:31
No to lux:) już się nie mogę doczekać
Ja póki co w piątek wybieram się do tego gościa od wydechów ci mi Browar polecił.
Dzisiaj mój colt był chyba głośniejszy niż Browara powyżej 3 tys urywa uszy
|
|
|