To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - HYMN MITSUMANIAKÓW

Aga - 25-01-2008, 17:11

Efa! napisał/a:
słowa mają ukryty dla nowych forumowiczów sens, a my, NAJSTARSZA GWARDIA dobrze wiemy, o co chodzi :D

to może należałoby zamieścić jakieś tłumaczenie...
niefajnie tak od razu z góry skazywać tych "nowych" na niewiedzę i niezrozumienie
i tworzyć nieformalne podziały: najstarsza gwardia i nowi ;)

Efa! - 25-01-2008, 21:11

"Góral, Kaszub, czy Krzyżaki" - to pewnie Was głównie niepokoi. Otóż mili moi, my mamy prawdziwego Krzyżaka w rodzinie (pewnie go zdążyliście już dobrze poznać na forum), a i Górale, czy Kaszubi się znajdą wśród Mitsumaniaków. Wszak jesteśmy z całej Polski, a że jeździmy na zloty, to właśnie całą Polskę łączą te magiczne TRZY DIAMENTY.
Ot, i cała interpretacja.

Anonymous - 26-01-2008, 00:25

Efa! jak na przyszłym zlocie w Grudziadzu zaśpiewasz hymn osobiście to napewno wszyscy zinterpretują słowa jak należy :biggrin:
akbi - 26-01-2008, 07:20

Doniu napisał/a:
Efa! jak na przyszłym zlocie w Grudziadzu zaśpiewasz hymn osobiście to napewno wszyscy zinterpretują słowa jak należy :biggrin:

ja mialem przyjemnosc wysluchania hymnu "live" poltora roku temu w Bialymstoku ... niech zaluja Ci co nie slyszeli :D

ps, moja 5 i pol letnia corka zna hymn na pamiec i czesto mi spiewa ja jedzie ze mna galantem :D

Anonymous - 26-01-2008, 10:20

byc moze :mrgreen: pozdrawiam
Efa! - 26-01-2008, 13:18

Wydaje mi się, że osobiście to już Wam hymnu nie zaśpiewam. Nie mam w ogóle żadnego kontaktu z Tangramem i nie będę miała.
Chyba że Wy mi będziecie przygrywać, hehe!

Anonymous - 26-01-2008, 21:32

podkład muzyczny można pościć z taśmy :) )) najważniejszy śpiew !!!