Off Topic - Palenie - e-papieros
Anonymous - 13-07-2010, 20:57
Dla e-palaczy mam naklejki - kto jest chętny przykleić sobie np. na autko proszę o informację.
Naklejki są darmowe, może dojść ewentualnie koszt przesyłki, ale to już do ustalenia.
Kolory naklejek dostępnych na tą chwilę: czarny, czerwony, zielony, żółty, niebieski.
Rozmiar to ok. 4/4,5 cm.
atsar - 17-01-2011, 22:40
a ja polecam tabletki Tabex, dostępne tylko na receptę.
10.01.2011 rzuciłem drugi raz za ich pomocą...
wczesniej nie palilem ponad pół roku, ale cos mi odbilo i siegnalem poraz drugi, teraz wiem ze latwiejszego sposobu chyba nie ma (przynajmniej dla mnie, a żulem i przyklejałem na siebie prawie wszystko e-papierosy za słabe dla mnie były - może dlatego że paliłem paczkę dziennie). Jedyne co to trzeba przestrzegac ulotki i dawkowania, no i najważniejsze, choćby nie wiem jak korciło to po 3 dniu kuracji, przestać palić, najgorszy dla mnie był własnie ten dzień, tym bardziej ze w domu każdy pali Jak sie okazało ten 4 dzien jest tym magicznym...
swoja droga jak ktos ma przegladarke Chrome, to przyda sie
kalkulator
Hubeeert - 18-01-2011, 16:55
Dni: 413
Papierosy: 15293 (765 paczek)
Oszczędności: 8564.19zł
cabaniarz - 18-01-2011, 17:09
Skoro już trafiłem na ten wątek to i ja się pochwalę. Nie palę od 1 stycznia 2010. Postanowienie podjąłem ok. miesiąca wcześniej, więc trochę mogłem się przygotować przede wszystkim mentalnie. Nie wspierałem się żadnymi specyfikami poza świadomością, że moje dzieciaki nie muszą już przebywać w śmierdzącym środowisku i może dbałością o swoje i innych zdrowie. Dobrym argumentem może być przeznaczenie kasy (z fajek) na inny cel np. jakieś raty.
Wszystkim walczącym życzę powodzenia, wytrwałości i wygranej
|
|
|