To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'

Anonymous - 02-09-2009, 10:01

wojmi1, w imieniu całej naszej wesołej rodzinki z Mogilna dziękuję za pozdrowionka. Bawiliśmy się na trzecim zlocie z kolei i nasze wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Ja co prawda z moją połówką dotarłem dopiero na wieczorną imprezkę w sobotę ok. 19 (reszta była wcześniej) ale jak najbardziej było warto pokonać te ok. 500km-ów żeby zobaczyć tyle Miśków w jednym miejscu i porozmawiać ze starymi jak i z nowymi znajomymi.
Było naprawdę super i widzimy się już za rok :biggrin:

Ekipa z Mogilna pozdrawia Wszystkich MitsuManiaków

BocianPrG - 02-09-2009, 11:34

A ktoś wie ile bylo miśków i ludzi??
krzychu - 02-09-2009, 11:38

Ja zapytam gdzie wyniki w konkurencjach? L200 z kubkiem byłem chyba dość wysoko. Z piłką na masce punto też się może gdzieś w połowie załapałem? Chciał bym też dla potomnych żeby było odnotowane że mam 4 miejsce w gokardach :mrgreen:
Marcin-Krak - 02-09-2009, 11:39

Cytat:
A ktoś wie ile bylo miśków i ludzi??

Już się o to pytałem.
Jeśli faktycznie jedyną metodą policzenia mają być podpisane regulaminy zloty - to będzie ciężko określić ilość zarówno aut, a tym bardziej ludków ;)

Co do flag - to słyszałem, że w L200 na gdańskiej rejestracji przebywał gubiciel flag. Z innymi jednak nie miał nic wspólnego - bo przyjechał na basen :P

A tak swoją droga, czy mimo nędznej pogody jaka panowała w sobotę i nie sprzyjała robieniu fot ma ktoś może zdjęcie jak odbieram puchar :?: :wink:

Kibloo - 02-09-2009, 12:10

Japan Motors napisał/a:
Na naszym parkingu mieliśmy okazję gościć Lancera RalliArt w wersji Sportback, oraz Lancera Evo X MR jednego ze zlotowiczów, jednak tymi samochodami nie jeździli pracownicy Japan Motors.
W takim przypadku przepraszam, za moją niewiedzę i za bezpodstawne oskrażenie.

Z drugiej strony wielkie dzieki kolegom z Japan Motors za kawał dobrej roboty.

Pozdrowienia

Uwex - 02-09-2009, 12:11

Marcin-Krak - tylko przypomnij za co ten puchar ?
Koyocik - 02-09-2009, 12:14

Uwex - za quiz/konkurs wiedzy o Mitsumaniakach i Mitsubishi. Ale on znał pytania wcześniej, jak nic.
kasiaa - 02-09-2009, 12:48

Wielkie podziękowania dla organizatorów. Zlot zaliczamy do bardzo udanych. Super było spotkać znajomych z poprzednich zlotów (szczególnie pozdrawiamy domki nr 1 i 3 z Neptuna, oraz znanych nam obecnych lub byłych właścicieli SpaceStarów). Świetnie się bawiliśmy i do zobaczenia za rok.

Kasiaa i Zigi z białego SpaceStara

Anonymous - 02-09-2009, 12:55

cns80 napisał/a:
Wielki minus dla ośrodka NEPTUN:
Najpierw skradziono mi na nim dwie flagi. Nie liczyłem na to że ośrodek zwróci mi za nie pieniądze (chociaż byłoby to miłym gestem), ale chciałem to po prostu zgłosić. Na moje zgłoszenie Pan recepcjonista zareagował błyskawicznie słowami: TO NA PEWNO PANA KOLEDZY PANU UKRADLI !
Po tym oskarżeniu zdecydowałem że dalsza dyskusja może się skończyć rękoczynami więc ją zakończyłem i wręczyłem swoją wizytówkę żeby przekazał Pani menedżer z prośbą o kontakt. Do dziś - Cisza !

Dodamy jeszcze zakazy, nakazy, i pyskówki, które zaczynały się od pracowników tegoż ośrodka.
Co do ośrodka, to ja również byłem tam po raz ostatni LUB jak pojedziemy następnym razem, to po zlocie będziemy mieli same PASKI pod avatarami......

Poza tym organizacja była super.

londolut - 02-09-2009, 13:04

Forest_Taft napisał/a:
zakazy, nakazy, i pyskówki, które zaczynały się od pracowników tegoż ośrodka
Możesz mi bardziej naświetlić temat na PW?
Faza - 02-09-2009, 13:24

kkkarol napisał/a:

Specjalne podziękowania dla mitsumaniaka który znalazł mój portfel (ja nawet nie wiedziałem ze go zgubiłem :lol: )kolega prawdopodobnie sprawdził z dowodu rejestracje i wrzucił mi portfel do samochodu. Pozniej jak wsiadałem to kolega podszedł i delikatnie zasegurował zebym uważał na portfel. DZIEKI JESZCZE RAZ. nicku niestety nie pamietam

Prosze bardzo:) Dokladnie tak bylo.

Uwex - 02-09-2009, 13:50

Marcin-Krak - pewnie , że mam to zdjęcie ! Zobacz w moim albumie w temacie Fotosy ze zlotu.... . :roll:
pamar - 02-09-2009, 14:01

Właściwie to szkoda słów bo, BYŁO ŚWIETNIE ale jak już poszło, to:

cns80 napisał/a:
Bardziej chodzi mi o podejście do klienta.

Byłem strasznie zawiedzony traktowaniem nas z łachy, jak piąte koło, brak komunikatywności z gospodarzami a jeśli ktoś coś odburknął to słabo się robiło. Osobna sprawa to wyżywienie, na Odysie nie można było nic kupić i zjeść :shock:

Forest_Taft napisał/a:
Dodamy jeszcze zakazy, nakazy, i pyskówki, które zaczynały się od pracowników

I nie tylko od pracowników. Na Odysie, pewien jegomość w bardzo nie kulturalny sposób wygonił CJotkę vendetty z parkingu bo, ON tu musi zaparkować :shock: (na oko nie był to pracownik)
Doba hotelowa do 10,oo :shock: :roll: (Odys)

Całe szczęście że jesteśmy kulturalnymi miśkami bo...... :axe:

Zapomniałem podziękować Andrzejowi i Tomkowi za to, że mimo mojego spóźnialstwa, znależli dla mnie fajne gadżeciki. DZIEKI :mrgreen:

miroo - 02-09-2009, 14:21

jak już jesteśmy przy wylewaniu żalów, nie będę brał w obronę wszystkich miejscowych kierowców bo i tutaj się różne przypadki zdarzają, ale kolega z czarnego Gala EAxA (sedan) na poznańskich tablicach też nie zabłysnął w piątek wieczorem około 23:00 - mówię tutaj o wyprzedzaniu na trzeciego na dojeździe do Żywca, wyszedł mi na czołówkę.
LordWolf - 02-09-2009, 16:13

My niestety przyjachalismy tylko w sobotę na pare godzin
ale i tak było warto, mimo kiepskiej pogody (akurat w sobotę) :cry:

Miło było zobaczyć tak liczne grono miśków i ich Właścicieli!

Podziekowania i gratulacje dla Organizatorów - kawał dobrej roboty :)
Super pakiety startowe :D
Do kolekcji trafiło również parę klubowych gadżetów :mrgreen:

Jeszcze raz DZIĘKI i do zobaczenia!