To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - A może urozmaicić miejsca spotów warszawskich?

macieekg - 13-03-2010, 14:45

Hubeeert napisał/a:
Cytat:
Po wczorajszym spotkaniu Mitsumaniaków - Galeria Mokotów, godz. 18 - zdałem sobie sprawę że nie za bardzo tam pasuję...
Młodzi ludzie, nastawieni na palenie gumy (przynajmniej grupka przy której stałem), zimno i wietrznie. I ta ponad godzina spędzona na dachu parkingu.

To tak w temacie podsumowania spota... Maila znaczy dostałem...

to bardzo ciekawe... Byłem tam prawie od 18 i nie zauważyłem czegoś takiego? :roll: Chyba ktoś przeinaczył treść rozmowy i to mocno.
Nikt nie był nastawiony na żadne upalanie ani nikt niczego takiego nie robił! Nie rozumiem po co ktoś wysyła takie fałszywe informacje :?

koszmarek - 13-03-2010, 15:14

Ja chyba wiem o co chodzi i o kim mówi autor maila. :| I przykro mi, że zostaliśmy posądzeni o to jako grupa dzięki właśnie tym osobom, które o upalaniu rozmawiały.
Żadnego upalania nie było, poza rozmową przy stole, że na forum się za to goni.

Nie rozumiem pretensji o stanie na parkingu skoro dopiero była dyskusja, że tego jest za mało. Ba, wystarczyło poprosić, jak zaproponował Owczar w pewnym momencie, żeby pójść usiąść i zjeść.

Moje odczucia odnośnie spota były bardzo pozytywne i
macieekg napisał/a:
nikt niczego takiego nie robił! Nie rozumiem po co ktoś wysyła takie fałszywe informacje :?

I przykro mi Hubercie, że mówisz to jako podsumowanie spota, skoro wypowiedzi kilku obecnych są pozytywne- poza tym jednym, więcej takich nie słyszałam. :doubt:

mlun - 13-03-2010, 15:21

Mi tu się nasuwa wypowiedziane kilka razy przez macieekg zdanie co do tych wypowiedzi :wink:
koszmarek - 13-03-2010, 15:22

mlun, jakie?
mlun - 13-03-2010, 15:36

O osobach nieobecnych i ich uwagach.
Maretzky85 - 13-03-2010, 16:01

Ja i koszmarek byliśmy parę minut po 18 i zastaliśmy jednego użytkownika z Galantem EAx. Wyglądał jak dla mnie jak ktoś kto o upalaniu gada a także stosuje (ale może to być jedynie autosugestia ;) ), aczkolwiek niczego takiego nie zaobserwowałem - ani gdy staliśmy na zewnątrz ani tym bardziej wewnątrz. Zauważyłem natomiast, że osoba która przyjechała L200 stała razem z właścicielem EA i jego kolegami i nie zdziwiłbym się jakby to on odniósł takie wrażenie, gdyż z resztą użytkowników nie spędził zbyt dużo czasu i zmył się przed wejściem do środka (co prawda dziwić się nie ma co bo faktycznie było zimnawo). Szkoda, że odniósł takie wrażenie o spotach i szkoda, że nie spędził więcej czasu w "kółku" ze mną, Koszmarkiem, Owczarem i innymi osobami, które moim zdaniem bardzo dobrze reprezentowali idee forum i nie zachowywali się jakby chcieli tylko i wyłącznie pali gumę...
Fakt, średnia wieku nie była zbyt duża na spocie, ale chyba winić za to nikogo nie można ;)
Podsumowując, trafił na nie te osoby co trzeba i się z nimi trzymał, ale przecież nikt go siłą ciągnąć nie będzie żeby z nami posiedział i pogadał. Szkoda jedynie, że odniósł takie wrażenie...

BTW. To tylko moje subiektywne spostrzeżenia i zaznaczam, że nie chciałem nikogo urażać ani szufladkować ;)

Hubeeert - 13-03-2010, 16:38

koszmarek napisał/a:
I przykro mi Hubercie, że mówisz to jako podsumowanie spota, skoro wypowiedzi kilku obecnych są pozytywne- poza tym jednym, więcej takich nie słyszałam.

:roll: zacytowałem tylko maila żebyście wiedzieli jak spot został odebrany i jakie są wrażenia. Nie dfoszukuj się w tym czegokolwiek więcej bo nie ma.
mlun napisał/a:
O osobach nieobecnych i ich uwagach.
Wiesz co :?: ja nie oceniam a cytuję cudze wrażenia które dostałem na maila. To różnica :roll:

Bartek od pewnego juz czasu mam wrażenie, że w niektórych przypadkach róznica wieku może być nie do przeskoczenia niestety. Bo w pewnym wieku palenie gumy juz nie jest atrakcyjną formą zwrócenia na siebie uwagi - tak samo jak gadanie o tym i przechwałki.

Pozostaje mieć nadzieję, że spoty będą przyciągać różnych ludziów bo jeżeli zamkniemy się w tym samym gronie to się podzielimy. Na modele, plaskacze i nieplaskacze itd.
Fajnie byłoby zrobić spota ogólnowojskowego a w maju proponuje gokarty dla tych co cih energia rozpiera.

BTW
Gadam o powtórzeniu akcji sprzed kilku lat - tzn o Akademii Jazdy Opel. Jacyś chętni?

Maretzky85 - 13-03-2010, 16:48

Hubeeert napisał/a:
Gadam o powtórzeniu akcji sprzed kilku lat - tzn o Akademii Jazdy Opel. Jacyś chętni?

Możesz rozwinąć ?

koszmarek - 13-03-2010, 16:48

Już się nie doszukuje, natomiast osoby o tym opowiadające nie sprawiały wrażenia młodych i zachłyśniętych autami czy miśkami. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć tak na dobrą sprawę. Z jednej strony próbowaliśmy znaleźć (lub sam się znalazł) złoty środek między spotem miesiąc temu a tematem poruszanym tutaj w ciągu ostatnich kilku dni i się chyba w miarę udało. a tutaj się okazuje, że jednak tak też jest niedobrze.
Hubeeert - 13-03-2010, 17:37

:arrow: Maretzky85, :arrow: http://forum.mitsumaniaki...&highlight=opel
Maretzky85 - 13-03-2010, 17:49

Jeszcze jakbyś się podzielił ceną za taką imprezę to można zacząć się zastanawiać :)
Ja osobiście bardzo chętnie :)

mlun - 13-03-2010, 19:17

Hubert nie chciałem żeby to tak zabrzmiało. Czemu tylko ta osoba napisała do Ciebie maila a nie publiczne powiedziała o co jej chodzi?
Hubeeert - 13-03-2010, 19:27

Maretzky85 napisał/a:
Jeszcze jakbyś się podzielił ceną za taką imprezę to można zacząć się zastanawiać
Cena pierwsza jaką dostałem przekracza budżet jaki mógłbym zapłacić i nakłada ograniczenia. Będę chciał ponegocjować i wtedy powiem co i jak.
Maretzky85 - 13-03-2010, 21:41

Hubeeert, znaczy się chcesz za imprezę płacić jakoś inaczej niż zrzuta wszystkich chętnych czy jakoś źle rozumuję ?
Tak czy inaczej z niecierpliwością czekam na dalsze informacje :)

Hubeeert - 13-03-2010, 21:50

Maretzky85 napisał/a:
źle rozumuję ?
dokładnie. Daj mi wynegocjowac cenę.