To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Galant kombi 2.0GLS `98

eggforever - 17-05-2015, 15:43

masz rację, myślałem o czym innym jednak przy naprawie blacharskiej wymiana tego nie będzie dla mnie stanowiła problemu. Większy problem to znaleźć osobę, która fachowo mi naprawi samochód przed konserwacją podwozia.
eggforever - 14-07-2015, 23:55

Dziś mitsubishi zmienił właściciela. Szwagier go odkupił a w jego miejsce zawitała Honda Accord VII w kombi. Człowiek myśli, że kupi nowszy i problemy znikną jednak Hankę ruda też już zaatakowała a co więcej to się okaże przy użytkowaniu.

Mitsubishi na do widzenia dostał nowe wtryski gazu herkulesa, filtry fazy lotnej i ciekłej, świece denso oraz czyściutką, wypraną tapicerkę.

Dla potomnych licznik HC wskazuje dokładnie o 24815km mniej niż fabryczny analogowy.

Fotorelacja z dnia dzisiejszego

Trochę mi go szkoda, ponad 5 lat w moim posiadaniu ale póki co będę znał jego dalsze losy. Szwagier być może będzie tutaj zaglądał, temat jest mu znany. Dzięki za wszelką pomoc na forum, pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.

cybuch - 28-07-2015, 00:00

Witam wszystkich ;)

To mój pierwszy post na forum, a ja jestem szczęśliwym nabywcą tytułowego gala. Jest to mój pierwszy samochód i to na nim będę się uczył jak obchodzić się z nim jak i kolejnymi nabytkami. Nie da się ukryć, że jestem w temacie kompletnie zielony. Póki co zrobiłem nim ok 1200 km, dostał nowe tablice, sprawdziłem wszystkie płyny i razem z ojcem poszperaliśmy trochę przy wycieraczkach, bo są nieco zgnite i skrzypiały niemiłosiernie. Po szybkiej kuracji wd-40 problem zniknął, a przynajmniej tymczasowo ;)

mkm - 28-07-2015, 19:24

cybuch, zapraszam do założenia tematu o Twoim aucie :wink: