To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - mój "dziadkowóz" bez fajerwerków ;)

firtiris - 04-04-2011, 20:25

Derpin napisał/a:
szkoda że u nas tak mało osób modzi auta i szansa na uzbieranie nawet 20 osób to jest mizerna
A weź modź przy Mitsubishi...

a co tu mozna modzić :) auta same w sobie sa konkret
a pchanie sie w jakiekolwiek zmiany choćby "optyczne" kończy się tym,
że auto zaczyna w chodzić w JDM a to juz studnia bez dna :)
Dlatego tak jak widzę np. u Hugo, Jogurta, czy powiedzmy, że u mnie wystarczy czyste auto, delikatna kosmetyka i jakas kulturalna felga i już mitsu ma wygląd z ... :)

firtiris - 14-05-2011, 22:34

nowe fotki z dzisiaj :)

Hugo - 15-05-2011, 12:02

Na czwartej fotce wygląda bosko!
Psikus - 15-05-2011, 14:01

Można zobaczyć te zdjęcia przed obróbką? ewentualnie w naturalnych kolorach? na te jakoś nie mogę patrzeć...
Tomii - 15-05-2011, 17:45

Psikus napisał/a:
Można zobaczyć te zdjęcia przed obróbką? ewentualnie w naturalnych kolorach? na te jakoś nie mogę patrzeć...

również dołączam się do prośby Psikus'a

firtiris - 15-05-2011, 18:05

Psikus napisał/a:
Można zobaczyć te zdjęcia przed obróbką?

da się zrobić tylko wrócę z pracy ;)

firtiris - 15-05-2011, 21:28

proszę bardzo :)

Psikus - 15-05-2011, 22:28

Zdecydowanie lepiej. Dobrze się Twój galant prezentuje
sveno - 16-05-2011, 00:30

Gal piękny, szczególnie te tylne lampy (z wersji na rynek US&A???) czynią go jeszcze bardziej unikatowym. Felgi-super wzór, tylko ten kolor... wiem, że się czepiam, ale wygląda to jak choinka: zielono-błąkitne nadwozie, czerwone zaciski i złote felgi...
firtiris - 16-05-2011, 10:25

sveno napisał/a:
zielono-błąkitne nadwozie, czerwone zaciski i złote felgi

auto jest ciemno niebieskie z lekkim polotem zielonego (widać tylko przy mocnym świetle i odpowiednim kącie padania) w dziennym świetle niewidoczne :)
ta zieleń na zdjeciach to odbijający się zielony wagon kolejowy:)
co do zacisków - wszystko w co jest za kołem bedzie pomalowane na czarno - czekam na urlop
kolor felg - miałem srebrne - chciałem inne :)
stalowe lub czarne gubiłyby się na aucie, srebrnych nie chciałem więc kupiłem złote :)
a że była okazja kupić te repliki advanów za 1400 z nakrętkami, piersieniami i przesyłką z 24 miesięczną gwarancja to sie nawet nie zastanawiałem :)

sveno napisał/a:
z wersji na rynek US&A???

zgadza sie - US
były na sprzedaż ale nikt nie chciał a nawet mnie jeszcze tu na forum troche obsztorcowali że jak to można na auto założyć :)
no i założyłem i jest git ;)

sveno - 16-05-2011, 12:18

firtiris napisał/a:
auto jest ciemno niebieskie
spoko, ja wiem, że mam problem z postrzeganiem kolorów (zresztą jak większość facetów chyba) i dlatego mój Gal w dowodzie ma kolor uwaga: brązowy :P
firtiris napisał/a:
co do zacisków - wszystko w co jest za kołem bedzie pomalowane na czarno
no i gitara, wtedy kolor felg będzie ok :P
firtiris napisał/a:
zgadza sie - US
były na sprzedaż ale nikt nie chciał a nawet mnie jeszcze tu na forum troche obsztorcowali że jak to można na auto założyć :)
coś sobie przypominam, chyba w październiku je wystawiłeś? Pasowały P&P?
firtiris - 16-05-2011, 14:17

sveno napisał/a:
Pasowały P&P

do budy tak ;)
co do żarówek z tego co pamiętam to musiałem poprzekładać oprawki i zrobić dodatkowe wejście na żarówkę we wstecznym by mieć kierunki - cała zabawa zajęła chyba godzinę

Psikus - 16-05-2011, 16:24

sveno napisał/a:
mój Gal w dowodzie ma kolor uwaga: brązowy
a które okienko w dowodzie to kolor????
sveno - 16-05-2011, 17:24

Psikus napisał/a:
a które okienko w dowodzie to kolor????
eeee szczerze to mnie teraz zagiąłeś. Pamiętam tylko jak wypełniałem ten formularz do rejestracji w urzędzie to wpisałem tam kolor bordowy, Pani z urzędu przeczytała i kazała wybrać miedzy brązowym a czerwonym bo bordowego nie ma w ich palecie, która obejmuje 12 kolorów podstawowych (uczyli mnie że są trzy kolory podstawowe ale to szczegół) więc wybrałem brązowy :P więc gdzieś tam w ich systemie moje auto jest brązowe :P
Psikus - 16-05-2011, 20:23

sveno napisał/a:
Pamiętam tylko jak wypełniałem ten formularz do rejestracji w urzędzie to wpisałem tam kolor bordowy
jakiś dziwny ten formularz, w swoim urzędzie nie musiałem podawać koloru, kolor teraz jest dowolny i w dowodzie nie ma na to miejsca, to też tak się zdziwiłem :shock:

firtiris, środek dalej smutny szary czy coś sie zmieniło?