Nasze Miśki - mój "dziadkowóz" bez fajerwerków ;) 

firtiris - 04-04-2011, 19:25

| Derpin napisał/a: | 	 		  szkoda że u nas tak mało osób modzi auta i szansa na uzbieranie nawet 20 osób to jest mizerna	

A weź modź przy Mitsubishi... | 	  

a co tu mozna modzić    auta same w sobie sa konkret

a pchanie sie w jakiekolwiek zmiany choćby "optyczne" kończy się tym,

że auto zaczyna w chodzić w JDM a to juz studnia bez dna   

Dlatego tak jak widzę np. u Hugo, Jogurta,  czy powiedzmy, że u mnie wystarczy czyste auto, delikatna kosmetyka i jakas kulturalna felga i już mitsu ma wygląd z ...  
												 firtiris - 14-05-2011, 21:34
  nowe fotki z dzisiaj   

Hugo - 15-05-2011, 11:02
  Na czwartej fotce wygląda bosko!
												 Psikus - 15-05-2011, 13:01
  Można zobaczyć te zdjęcia przed obróbką? ewentualnie w naturalnych kolorach? na te jakoś nie mogę patrzeć...
												 Tomii - 15-05-2011, 16:45

| Psikus napisał/a: | 	 		  | Można zobaczyć te zdjęcia przed obróbką? ewentualnie w naturalnych kolorach? na te jakoś nie mogę patrzeć... | 	  

również dołączam się do prośby Psikus'a
												 firtiris - 15-05-2011, 17:05

| Psikus napisał/a: | 	 		  | Można zobaczyć te zdjęcia przed obróbką? | 	  

da się zrobić tylko wrócę z pracy  
												 firtiris - 15-05-2011, 20:28
  proszę bardzo   

Psikus - 15-05-2011, 21:28
  Zdecydowanie lepiej. Dobrze się Twój galant prezentuje
												 sveno - 15-05-2011, 23:30
  Gal piękny, szczególnie te tylne lampy (z wersji na rynek US&A???) czynią go jeszcze bardziej unikatowym. Felgi-super wzór, tylko ten kolor... wiem, że się czepiam, ale wygląda to jak choinka: zielono-błąkitne nadwozie, czerwone zaciski i złote felgi...
												 firtiris - 16-05-2011, 09:25

| sveno napisał/a: | 	 		  | zielono-błąkitne nadwozie, czerwone zaciski i złote felgi | 	  

auto jest ciemno niebieskie z lekkim polotem zielonego (widać tylko przy mocnym świetle i odpowiednim kącie padania) w dziennym świetle niewidoczne   

ta zieleń na zdjeciach to odbijający się zielony wagon kolejowy:)

co do zacisków - wszystko w co jest za kołem bedzie pomalowane na czarno - czekam na urlop

kolor felg - miałem srebrne - chciałem inne   

stalowe lub czarne gubiłyby się na aucie, srebrnych nie chciałem więc kupiłem złote   

a że była okazja kupić te repliki advanów za 1400 z nakrętkami, piersieniami i przesyłką z 24 miesięczną gwarancja to sie nawet nie zastanawiałem   

| sveno napisał/a: | 	 		  | z wersji na rynek US&A??? | 	  

zgadza sie - US

były na sprzedaż ale nikt nie chciał a nawet mnie jeszcze tu na forum troche obsztorcowali że jak to można na auto założyć   

no i założyłem i jest git  
												 sveno - 16-05-2011, 11:18

| firtiris napisał/a: | 	 		  | auto jest ciemno niebieskie | 	   spoko, ja wiem, że mam problem z postrzeganiem kolorów (zresztą jak większość facetów chyba) i dlatego mój Gal w dowodzie ma kolor uwaga: brązowy    	  | firtiris napisał/a: | 	 		  | co do zacisków - wszystko w co jest za kołem bedzie pomalowane na czarno  | 	   no i gitara, wtedy kolor felg będzie ok   

| firtiris napisał/a: | 	 		  zgadza sie - US

były na sprzedaż ale nikt nie chciał a nawet mnie jeszcze tu na forum troche obsztorcowali że jak to można na auto założyć    | 	   coś sobie przypominam, chyba  w październiku je wystawiłeś? Pasowały P&P?
												 firtiris - 16-05-2011, 13:17

| sveno napisał/a: | 	 		  | Pasowały P&P | 	  

do budy tak   

co do żarówek z tego co pamiętam to musiałem poprzekładać oprawki i zrobić dodatkowe wejście na żarówkę we wstecznym by mieć kierunki - cała zabawa zajęła chyba godzinę
												 Psikus - 16-05-2011, 15:24

| sveno napisał/a: | 	 		  | mój Gal w dowodzie ma kolor uwaga: brązowy | 	   a które okienko w dowodzie to kolor????
												 sveno - 16-05-2011, 16:24

| Psikus napisał/a: | 	 		  | a które okienko w dowodzie to kolor???? | 	   eeee szczerze to mnie teraz zagiąłeś. Pamiętam tylko jak wypełniałem ten formularz do rejestracji w urzędzie to wpisałem tam kolor bordowy, Pani z urzędu przeczytała i kazała wybrać miedzy brązowym a czerwonym bo bordowego nie ma w ich palecie, która obejmuje 12 kolorów podstawowych (uczyli mnie że są trzy kolory podstawowe ale to szczegół) więc wybrałem brązowy    więc gdzieś tam w ich systemie moje auto jest brązowe  
												 Psikus - 16-05-2011, 19:23

| sveno napisał/a: | 	 		  | Pamiętam tylko jak wypełniałem ten formularz do rejestracji w urzędzie to wpisałem tam kolor bordowy | 	   jakiś dziwny ten formularz, w swoim urzędzie nie musiałem podawać koloru, kolor teraz jest dowolny i w dowodzie nie ma na to miejsca, to też tak się zdziwiłem     

firtiris, środek dalej smutny szary czy coś sie zmieniło?

| 

|  

|