Outlander II Ogólne - [II 2.4 MIVEC] Prośba o informacje.
skaut - 06-10-2010, 14:00
dab napisał/a: | w mitsu jest inaczej (jak zwykle) bo jak ja kupowalem to tez oferowali tylko to co mial zapytany salon..dziwne |
Dario2409 napisał/a: | Nie jest najwyraźniej to regułom,bo gdy wiosną kupowałem swojego miśka sprzedawca obdzwonił innych dilerów i znalazł gdzieś w Polsce interesujący mnie kolor i wyposażenie. Z tego co wiem doszło do wymiany samochodów.... |
No właśnie i w tym jest sedno. Nie zawsze dilerowi udaje się dokonać zamiany aut. Zdarza się tak, że diler który ma "oddać" auto stawia "zaporowe" warunki wymiany.
Dario_W - 06-10-2010, 18:12
dab napisał/a: | wiem wiem..o gustach i tak dalej.....ale ten kolor mnie osobiscie "martwi" na tym aucie |
gusty... ja właśnie go wybrałem, bo nie chciałem standardowego czarnego czy srebrnego. Jakoś nikt nie powiedział jeszcze, że ten kolor jakiś nie taki jest. Wszystkim się podoba. Oglądałem go w salonie i na słońcu. No taki wybór, co zrobić. Będzie O.K.
Jeżeli chodzi o zamianę, to jak najbardziej w Grafixie chcieli to uczynić, ale jedyny dostępny CVT w brązie był zarezerwowany w Plichcie. Jak na razie Plichta nie ma jakichś negatywnych opinii. Może dlatego, że to nowy dealer MM. Jak odbiorę to nie omieszkam się pochwalić jak to wszystko wyglądało.
MetalMania - 06-10-2010, 18:24
Dario_W napisał/a: | ak odbiorę to nie omieszkam się pochwalić jak to wszystko wyglądało |
fajnie masz,że już odbierasz, ja tam muszę do marca czekać... wolne japońce i ujarani Holendrzy
Dario_W - 06-10-2010, 18:34
zobaczymy kiedy go dostanę i jak długo będą tę homologację robić. Na dzisiaj mówią, że po 20tym października auto ma być gotowe do odbioru.
mitsu00 - 06-10-2010, 23:17
MetalMania napisał/a: | fajnie masz,że już odbierasz, ja tam muszę do marca czekać... wolne japońce i ujarani Holendrzy |
Nie zamartwiaj się kolego. Oczekiwanie jakieś 5-6 miesięcy na zamówione auto stało się juz chyba regułą nie tylko w Polsce. Obecnego misia zamówiłem w Szwecji w lipcu 2007r., odebrałem 3 stycznia 2008r.
regon - 07-10-2010, 16:19
mitsu00 napisał/a: | MetalMania napisał/a: | fajnie masz,że już odbierasz, ja tam muszę do marca czekać... wolne japońce i ujarani Holendrzy |
Nie zamartwiaj się kolego. Oczekiwanie jakieś 5-6 miesięcy na zamówione auto stało się juz chyba regułą nie tylko w Polsce. Obecnego misia zamówiłem w Szwecji w lipcu 2007r., odebrałem 3 stycznia 2008r. |
No co ty? W zeszłym roku odebrałem od ręki - no małe z dwa tygodnie.
mitsu00 - 07-10-2010, 19:41
regon napisał/a: |
No co ty? W zeszłym roku odebrałem od ręki - no małe z dwa tygodnie. |
Jak zamawiałem nie bylo jeszcze fabryki w Gent w Holandii. Misie płynęły do Europy z Japonii. Japońce nie nadążali z zamówieniami i dlatego tyle to trwalo.
medyc - 02-11-2010, 10:05
Podłączę się pod temat. Mnie interesuje wersja z 2 litrowym silnikiem benzynowym. Miał ktos doświadczenie z takowym ?
13zbyszek13 - 02-11-2010, 12:34
medyc napisał/a: | Podłączę się pod temat. Mnie interesuje wersja z 2 litrowym silnikiem benzynowym. Miał ktos doświadczenie z takowym ? |
Ja osobiście nie miałem
dab - 02-11-2010, 13:50
Dario_W napisał/a: | Jakoś nikt nie powiedział jeszcze, że ten kolor jakiś nie taki jest. Wszystkim się podoba. |
Jak to nikt? Ja tu na forum, nawet w jakiejs odpowiedzi na twojego posta tak powiedzialem..."ze jest taki jakis nie ten"
13zbyszek13 - 03-11-2010, 09:45
dab napisał/a: | Jak to nikt? Ja tu na forum, nawet w jakiejs odpowiedzi na twojego posta tak powiedzialem..."ze jest taki jakis nie ten" |
BRĄZ jest super
Mnie się bardzo podoba
mitsu00 - 03-11-2010, 09:50
13zbyszek13 napisał/a: | dab napisał/a: | Jak to nikt? Ja tu na forum, nawet w jakiejs odpowiedzi na twojego posta tak powiedzialem..."ze jest taki jakis nie ten" |
BRĄZ jest super
Mnie się bardzo podoba |
Nawet Rysio Rynkowski śpiewa że szczegolnie "Dziewczyny lubią brąz......"
medyc - 03-11-2010, 10:16
ja mam beżowy /cafe ../ i jest super. Dlatego, że nie widać na nim brudu ! Moja żona umyje samochód /czarny/ i na drugi dzień już jest brudny, mój można nie myć miesiąc...
Dario_W - 03-11-2010, 10:42
też chciałem ten beżowy ale nie ma już go na nowym OII.
13zbyszek13 - 03-11-2010, 10:47
Dario_W napisał/a: | też chciałem ten beżowy ale nie ma już go na nowym OII. |
Beż to znacy taki złotawy delikatny.
Mnie się nie podoba
|
|
|