Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia
mabda - 30-08-2010, 22:25
Cacper, o tym trwa dyskusja w osobnym temacie
Morfi - 30-08-2010, 22:25
Cacper, http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=55951
Aga - 30-08-2010, 22:26
Cacper napisał/a: | Gdzie będzie następny zjazd? |
w Olsztynie....?
a poważnie - jest temat o tym, poczytaj
[ Dodano: 30-08-2010, 22:27 ]
proszę ile odpowiedzi w jednym czasie
mabda - 30-08-2010, 22:27
ale ktorym olsztynie? aga, precyzuj wypowiedzi
hmm... moze to okazja, zebysmy sie poklocily, skoro przez tydzien nam sie nie udalo? :>
Aga - 30-08-2010, 22:31
mabda napisał/a: | ale ktorym olsztynie? aga, precyzuj wypowiedzi
|
w tym w którym mieszka Cacper
no przecież nie w naszym!!
londolut - 30-08-2010, 22:31
Heheh zaraz trzeba będzie przenieść temat do OT
Aga - 30-08-2010, 22:33
londolut napisał/a: | Heheh zaraz trzeba będzie przenieść temat do OT |
pewnie jakiś gorliwy admin to zrobi
porządek musi być !!
Misiek :) - 30-08-2010, 23:18
Jeśli chodzi o outlandera i Dzikiego...
Na mnie też kolega sprawił lekkie wrażenie że chce zaszpanować... Ale jako, że nie znam bliżej to wole nie oceniać. Czasem można się bardzo pomylić patrząc na kogoś powierzchownie. Ocenie jak kiedyś uda się bliżej poznać, bo Dziki jest baardzo miły.
Co do autka, to fajne nagłośnienie, mroczne nadwozie, tylko moim gustem za mało mrocznych akcentów i kolorów w środku. Przynajmniej ja bym dał jakieś mroczne np trumny podświetlone na czerwono, czy fioletowo, jakieś płaskorzeźby czaszki czy coś w tym stylu...
ale, że to nie moje auto to nie mnie musi się podobać.
Ja bym wybrał Stariona, bo uwielbiam japońskie Young-timery i starsze auta sportowe...
Matejko - 30-08-2010, 23:36
no to po kolei - kogo udalo mi sie spotkac z organizatorow przed wyjazdem, to dziekowalem, niektorzy nie uwierzą, ale pomagalem troche przy zlocie w grudziadzu i jakos nie dziwie sie tym, ktorzy juz raz organizowali, ze nie zrobili tego drugi raz, respekt dla Firka, tylko, ze go nie ma z nami - ciekawe czemu ??
Niektorzy potrafia tylko krytykowac, odnosi sie to zarowno do organizacji jak i tego ze grupa basenowa sie dobrze bawi w swoim gronie, to nie znaczy, ze nie mozna do niego dolaczyc, a wiele osob przez wszystkie zloty dołączyło, bo sam nawet nie wiem jaka jest ona duża, nie ukrywam - jeżdze na zloty żeby sie spotkać z ludzmi, a nie dla konkursów i konkurencji bo mnie sie nic nie stanie jak nie wezme w tym udziału, a zawsze bedzie miejsce dla kogos innego
kontynuujac - z kim moglem sie pozegnalem, nikogo wodka nie polalem, a jesli tak to nie specjalnie, jesli nie przeprosilem za to wtedy, to przepraszam teraz.
Niestety ani mnie ani Rajmundowi nie udało sie kupić baru tam w hotelu, nad czym bardzo ubolewam, bo wtedy mogłbym u siebie szalec do woli
Koszmarek lub kto tam byłby wcześniej na miejscu w Wilkasach - proszę z mojej strony przekazać naprawdę szczere przeprosiny dla Pani kierownik sali w hotelu.
Z mojej strony tyle, jeśli kogoś bolało nasze zachowanie to wydaje mi się, że był czas na zwrócenie uwagi tam, nawet w sobotni wieczor, a nie teraz na forum
dlatego serdeczne pozdrowienia dla wszystkich, buziaczki i takie tam
Za rok też będziemy
TRAWOR76 - 30-08-2010, 23:39
Jak deklarował Dziki to 60% w aucie jest zrobione tego co chce zrobić przy nim ,więc jeszcze pewnie na następnym zlocie będzie co podziwiać ,ewentualnie grymasić;-)
To są dwa światy ze Starionem jak pisał Kolega wcześniej ,ale według mnie dajmy im
1 -miejsce egzequo dla Stariona i Dzikiego Outlandera
Obydwa były fenomenalne , nadały wyjątkowy klimat temu Zlotowi
Piękne starcie nowoczesności i pasji z pasją i tradycją.
Ja wierzę że pojawia się te auta za rok i będziemy dalej podziwiać i wyrażać opinie.
Każdy ma swoją
Maretzky85 - 30-08-2010, 23:41
Matejko napisał/a: | grupa basenowa sie dobrze bawi w swoim gronie, to nie znaczy, ze nie mozna do niego dolaczyc |
Próbowałem dołączyć się do ostatniego konkursu, ale niestety się nie dało...
Aga - 30-08-2010, 23:59
Matejko napisał/a: |
był czas na zwrócenie uwagi tam, nawet w sobotni wieczor, a nie teraz na forum
|
w sobotę mnie nie rozśmieszyłeś wygłupami
za to teraz baaaardzo!!
Ty naprawdę nie pamiętasz ile osób Wam zwracało uwagę?
ale nie daliście się - byliście dzielni, bo byliście w grupie!
dobra, jeszcze przeprosiny Derpina i będzie komplecik
i kończymy temat
Anonymous - 31-08-2010, 00:50
Aga napisał/a: | dobra, jeszcze przeprosiny Derpina i będzie komplecik
i kończymy temat |
dobre.... może powinniśmy otworzyć nowy topic, bo moich przeprosin w tym nikt nie zobaczy.
a dlaczego ? bo uważam, że grupa/y z którą się bawiłem naprawdę nie zrobiła nic strasznego, pijąc alkohol uważałem żeby nie rozlewać na współbawiących się mitsumaniaków spoza "grupy" oraz szanowałem i chętnie sam nawiązywałem kontakt z nowymi osobami których wcześniej nie miałem okazji poznać. (był nawet dialog z grupą z DL która ostatnio za mną nie przepadała )
NIKT osobiście nie podszedł do mnie i nie powiedział "Ej może trochę ciszej, może trochę spokojniej" więc skoro nikt się nie sprzeciwiał, a co więcej, co niektórzy nawet dołączali do naszego wesołego grona to dlaczego mam przepraszać po fakcie? bo teraz przyszła co niektórym odwaga na wypowiedzenie swojego zdania na forum? miejsce na zwracanie uwagi było w trakcie nie po fakcie. jakoś w czasie konkursu o wiedzy o MM Akbi potrafił zapanować nad nami, i sprawić by chęć szaleństw trochę się uspokoiła na rzecz odbycia konkursu.
niestety, już tak to jest, że malkontenci będą narzekać, a to na pogodę, a to że za dużo alko, a to że konkursy były żle rozmieszczone i ustawione, a to że nie było konkursów, a to że grupy zamknięte, a to że za daleko, i tak w nieskończoność. Niestety nie wszyscy wszystkim dogodzą. Szanujmy się i kochajmy jak w rodzinie w tych dobrych i gorszych chwilach.
za to mogę, i chcę PODZIĘKOWAĆ organizatorom za świetną zabawę, za możliwość uczestniczenia w konkursach do których nie byłem zapisany(TAK TAK była taka możliwość), oraz za przede wszystkim chęci!
PS. najładniejszy youngtimer zlotu STARION.
najlepsze caraudio zlotu OUTEK DZIKIEGO.
najlepszy tuning zlotu LEGNUM ROCHA.
każde z tych aut jest tak różne, że nie sposób wybrać jednego.
Pozdrawiam i DO ZOBACZENIA ZA ROK!
ps2. Aguś, nie wymuszaj na mnie w taki sposób przeprosin chyba, że chcesz żebym przeprosił tylko po to żeby to napisać. lepsza brutalna szczerość niż słodkie kłamstwa.
i_Lolek - 31-08-2010, 01:33
kamilek napisał/a: | Byłem na zlocie przez krótki czas, ale coś tam zdążyłem pozwiedzać i poobserwować. Największą wadą tego zlotu był fakt, że starsze auta wyjątkowo nie dopisały Całe 3 sztuki Galantów E3, w tym jeden mój, jeden Starion, Wszycowy E5, jedna Sigma kombi, i to wszystko (wiem że Sigmy miały swój zlot gdzieś niedaleko i wpadły do Wilkas, ale ja już za późno przyjechałem i Sigm nie było ) Powiem Wam, że jestem osobą, która na taki zlot jedzie bardziej z chęci postania przy autach i pogadania o nich, niż o plotkowaniu o pierdołach i prywatnych sprawach. Niestety, na zlocie nie miałem z kim pogadać za bardzo, własnie z racji małej ilości "staruszków", a te nowsze modele ani trochę mnie nie interesują... Nie wiem czy właściciele się wstydzą przyjechać na zlot, czy jak Ale na ogólnopolskim zlocie, myślałem że będzie więcej tych autek.
|
mam pododne zdanie na temat "weteranów". również dla mnie największą atrakcją, byłoby zobaczenie ich z bliska. żeby oprócz Stariona dotarły jakieś Sapporo, to byłoby coś.
a co do postania przy samochodach i pogadania o nich, to też jestem za i nie widzę nic na przeszkodzie, żeby tak zrobić następnym razem. trzeba się najpierw zmówić żeby zaparkować weterany obok siebie. youngtimery jak najbardziej mile widziane.
może najwyższy prezes też zawita swoim Galantem DOHC
adaśko - 31-08-2010, 06:55
co do autka to mi gal TRAWORA się podobał tylko nie było czasu na jazdę nim a później reszta ekipy wie mam nadzieję że też odrobinę pomogłem w organizacji swoim przedwojennym laptopem o bluzie już nie wspomnę która pojechała hen hen daleko. Autek było troszkę więc każdy znalazł coś na pewno dla siebie tak jak ja. A organizatorom szczególne podziękowania za opiekę nad nowym zlotowiczem który później też się opiekował starymi weteranami :) jednym słowem integracja i jeszcze raz integracja
|
|
|