Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
koszmarek - 21-09-2010, 17:49
Moja siostra(była na Zlocie- niektórzy powinni kojarzyć) znalazła Galanta (SAMA Z SIEBIE!!) Na allegro
Co najlepsze, jadą za rok bo im się tak podobało z Wami
robertdg - 21-09-2010, 18:08
Efa! napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | Efa! napisał/a: | Najwyżej wody mi w aucie odejdą |
woź zawsze ze sobą jakąś Dobrawę czy Kroplę bez kitu - to sobie dolejesz w razie czego |
Musiałabym na głowie stanąć |
Zakorkuj i problem z głowy
Marcin-Krak - 21-09-2010, 20:19
Zaliczyłem dziś klasycznego hat - tricka w podpapadaniu szefowej
Nie napiszę jednak kto miał rację
Pytanie tylko co z premią - będzie, czy będzie przekichane
Aga - 21-09-2010, 20:25
Marcin-Krak napisał/a: | Zaliczyłem dziś klasycznego hat - tricka w podpapadaniu szefowej
Nie napiszę jednak kto miał rację
Pytanie tylko co z premią - będzie, czy będzie przekichane |
cóż, młody jesteś
jeszcze się nauczysz, ze szef ma zawsze rację
a szczególnie szefowa
Marcin-Krak - 21-09-2010, 20:28
Aga napisał/a: | a szczególnie szefowa |
Warto zaznaczyć jakiego koloru upierzenie ma
Bynajmniej nie blondynka
Aga napisał/a: | jeszcze się nauczysz, ze szef ma zawsze rację |
Czarno na białym wychodzi, że to jednak jest teoria do obalenia - choć ja wolę obalać co innego
robertdg - 21-09-2010, 20:29
Aga napisał/a: | jeszcze się nauczysz, ze szef ma zawsze rację |
Prawo pracy:
1. Szef ma zawsze racje
2. Jeżeli szef nie ma racji - patrz punkt pierwszy
stary alfer - 21-09-2010, 20:50
Właśnie wpisałem się na listę chętnych do uczestnictwa w Zlocie 2011 i mam nadzieję, że w moim 4 roku na Forum pojawię się tam 1 raz
vendetta - 21-09-2010, 20:52
stary alfer napisał/a: | Właśnie wpisałem się na listę chętnych do uczestnictwa w Zlocie 2011 i mam nadzieję, że w moim 4 roku na Forum pojawię się tam 1 raz |
oby
Juiceman - 21-09-2010, 20:57
stary alfer napisał/a: | Właśnie wpisałem się na listę chętnych do uczestnictwa w Zlocie 2011 i mam nadzieję, że w moim 4 roku na Forum pojawię się tam 1 raz |
A spróbujesz nie to
Aga - 21-09-2010, 20:58
to Ty jeszcze nie byłeś na żadnym zlocie??!!
nieładnie, nieładnie....
Marcin - popraw się
stary alfer - 21-09-2010, 21:01
Juiceman napisał/a: | A spróbujesz nie to |
Wiedziałem, że będą groźby
vendetta napisał/a: | oby |
Też mam taką nadzieję
Aga napisał/a: | to Ty jeszcze nie byłeś na żadnym zlocie??!!
nieładnie, nieładnie....
Marcin - popraw się |
Jakiś taki się uchowałem
Uroczyście obiecuję poprawę
EDIT:
chciałem zaznaczyć, że te obietnice składam mając 38.4 na termometrze, więc zawsze się wymigam mówiąc, że majaczyłem w gorączce
Juiceman - 21-09-2010, 21:04
stary alfer napisał/a: |
EDIT:
chciałem zaznaczyć, że te obietnice składam mając 38.4 na termometrze, więc zawsze się wymigam mówiąc, że majaczyłem w gorączce |
Spoko spoko wyzdrowiejesz to poprosimy o potwierdzenie jej
akbi - 21-09-2010, 21:12
... że 8 strona tematu, a ja tu dopiero pierwszy post
Kaucz - 22-09-2010, 03:10
Poważnie się zastanawiam nad rzuceniem w cholerę obecnej roboty Tylko nerwy, beznadziejna płaca, firma o zerowym prestiżu
To już chyba lepiej 8h na magazynie zasuwać ! Miesiąc posiedzę i powiem im papa. Przynajmniej będzie motywacja, żeby co innego znaleźć.
Pexu - 22-09-2010, 08:05
zupełnie jak i ja tylko mam staż na forum o połowę krótszy
[ Dodano: 22-09-2010, 08:06 ]
Kaucz napisał/a: | Poważnie się zastanawiam nad rzuceniem w cholerę obecnej roboty Tylko nerwy, beznadziejna płaca, firma o zerowym prestiżu
To już chyba lepiej 8h na magazynie zasuwać ! Miesiąc posiedzę i powiem im papa. Przynajmniej będzie motywacja, żeby co innego znaleźć. |
doskonale rozumiem Twoje rozterki...
|
|
|