To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Matejo i Colt GTI

Matejo - 30-10-2011, 10:47

Kilka Fotek z małej sesyjki w starej odlewni żeliwa

BeNeK - 09-01-2012, 16:44

Jak tam , co¶ nowego u colcika ?
Matejo - 09-01-2012, 17:02

BeNeK napisał/a:
Jak tam , co¶ nowego u colcika ?

siemka,
Jak narazie Colcik stoi na czerwonych stalówkach,
kompletuje sie dolot,
czekam na nowe fotele (o takie)
,

niedługo rozpocznie się walka z blach± i wymiana sprzęgłai może jaki¶ końcowy tłumik ale nie wiem jeszcze co, narazie to tyle hehe,
aktualne foto:

BeNeK - 09-01-2012, 17:48

co to za fotele ? bo wygl±daj± na takie które dobrze trzymaj± ; :P
Matejo - 09-01-2012, 18:08

BeNeK napisał/a:
co to za fotele ? bo wygl±daj± na takie które dobrze trzymaj± ; :P

To s± przerobione fotele z Astry GSI, autorstwa kumpla, teraz robi sobie fotele bazuj±ce w wygl±dzie na fotelach z Porshe , widziałem stelaż i zapowiadaj± się nieĽle.

Matejo - 02-02-2012, 20:45

Pan kurier przyniósł mi wczoraj dokładnie paczuszkę z tak± oto naklejk± na niej hehe

BeNeK - 02-02-2012, 21:03

Matejo napisał/a:
Pan kurier przyniósł mi wczoraj dokładnie paczuszkę z tak± oto naklejk± na niej hehe
[url=http://img854.images....th.jpg]Obrazek[/url]

Springi ?
Obecnie jest już nisko , a jak zamontujesz te springi to będzie nissssssssko i twardo ale za to zyskasz dużo na prowadzeniu w zakrętach . A jak tam temat foteli ?

Matejo - 03-02-2012, 10:12

BeNeK napisał/a:
Springi ?
Obecnie jest już nisko , a jak zamontujesz te springi to będzie nissssssssko i twardo ale za to zyskasz dużo na prowadzeniu w zakrętach . A jak tam temat foteli ?

Tak Springi :-)

W sprawie foteli narazie cisza czekam aż Reaper skończy swoje nowe fotele żebym mógł odkupić od niego te co pokazywałem ;-P my¶lę że na wiosne spokojnie już bed± siedzieć w Żuczku jak to moja dziewczyna mówi na Colta. ;-P

mkm - 03-02-2012, 12:46

Sprężyny takie jak już miałe¶ czy kupiłe¶ co¶ innego?
Matejo - 03-02-2012, 14:15

mkm napisał/a:
Sprężyny takie jak już miałe¶ czy kupiłe¶ co¶ innego?

Takie jak miałem ale proponowali mi jeszcze jakie¶ inne, nie słyszałem o tamtej firmie nigdy więc wzi±łem te

Matejo - 15-02-2012, 17:36

Najnowsze fotki Mi¶ka:

za dużo się nie zmienia i nic nowego jak narazie nie modzone bo nie ma warunków niestety.
:-(
mini sesyjka z dzi¶

:mrgreen:

Matejo - 21-03-2012, 07:43

a wczoraj wieczorem przyszłedł dodatek w postaci płaskich kierunkowskazów bocznych (jak u Kleja w Mirage i u kogo¶ jeszcze na forum) do Colta w zwi±zku że obecnie stoi u blacharza jak dostane go po robocie zalożę i zrobie fotki.
dzi¶ też może odbiorę boczki drzwi od Reapera bo obszywał mi nowym materiałem to też się pochwalę.
pzdr

Matejo - 30-03-2012, 19:24

Dzi¶ odebrałem Mi¶ka z malowania teraz na mi¶ku brak rudej i wymienione nadkole .
Odrazu wrzuciłem boczki drzwi obszyte i już dłuższy czas czekaj±ce na osadzenie na swoim miejscu
prezentuje się tak:

Sorki za jako¶c fotek ale na szybko robione telefonem

Matejo - 16-04-2012, 19:07

I nareszcie jest, nowy nabytek dla Mi¶ka:

londolut - 17-04-2012, 08:49

Matejo, główka MIVEC?