Nasze Mi¶ki - Matejo i Colt GTI 

Matejo - 30-10-2011, 10:47
  Kilka Fotek z małej sesyjki w starej odlewni żeliwa

BeNeK - 09-01-2012, 16:44
  Jak tam , co¶ nowego u colcika ?
												 Matejo - 09-01-2012, 17:02

| BeNeK napisał/a: | 	 		  | Jak tam , co¶ nowego u colcika ? | 	  

siemka,

Jak narazie Colcik stoi na czerwonych stalówkach, 

kompletuje sie dolot, 

czekam na nowe fotele (o takie)

, 

niedługo rozpocznie się walka z blach± i wymiana sprzęgłai może jaki¶ końcowy tłumik ale nie wiem jeszcze co, narazie to tyle hehe,

aktualne foto:

BeNeK - 09-01-2012, 17:48
  co to za fotele ? bo wygl±daj± na takie które dobrze trzymaj± ;  
												 Matejo - 09-01-2012, 18:08

| BeNeK napisał/a: | 	 		  co to za fotele ? bo wygl±daj± na takie które dobrze trzymaj± ;    | 	  

To s± przerobione fotele z Astry GSI, autorstwa kumpla, teraz robi sobie fotele bazuj±ce w wygl±dzie na fotelach z Porshe , widziałem stelaż i zapowiadaj± się nieĽle.
												 Matejo - 02-02-2012, 20:45
  Pan kurier przyniósł mi wczoraj dokładnie paczuszkę z tak± oto naklejk± na niej hehe 

BeNeK - 02-02-2012, 21:03

Springi ? 

Obecnie jest już nisko , a jak zamontujesz te springi to będzie nissssssssko i twardo ale za to zyskasz dużo na prowadzeniu  w zakrętach . A jak tam temat foteli ?
												 Matejo - 03-02-2012, 10:12

| BeNeK napisał/a: | 	 		  Springi ?

Obecnie jest już nisko , a jak zamontujesz te springi to będzie nissssssssko i twardo ale za to zyskasz dużo na prowadzeniu w zakrętach . A jak tam temat foteli ? | 	  

Tak Springi   

W sprawie foteli narazie cisza czekam aż Reaper skończy swoje nowe fotele żebym mógł odkupić od niego te co pokazywałem ;-P my¶lę że na wiosne spokojnie już bed± siedzieć w Żuczku jak to moja dziewczyna mówi na Colta. ;-P
												 mkm - 03-02-2012, 12:46
  Sprężyny takie jak już miałe¶ czy kupiłe¶ co¶ innego?
												 Matejo - 03-02-2012, 14:15

| mkm napisał/a: | 	 		  | Sprężyny takie jak już miałe¶ czy kupiłe¶ co¶ innego? | 	  

Takie jak miałem ale proponowali mi jeszcze jakie¶ inne, nie słyszałem o tamtej firmie nigdy więc wzi±łem te
												 Matejo - 15-02-2012, 17:36
  Najnowsze fotki Mi¶ka:

za dużo się nie zmienia i nic nowego jak narazie nie modzone bo nie ma warunków niestety.

mini sesyjka z dzi¶

Matejo - 21-03-2012, 07:43
  a wczoraj wieczorem przyszłedł dodatek w postaci płaskich kierunkowskazów bocznych (jak u Kleja w Mirage i u kogo¶ jeszcze na forum) do Colta w zwi±zku że obecnie stoi u blacharza jak dostane go po robocie zalożę i zrobie fotki.

dzi¶ też może odbiorę boczki drzwi od Reapera bo obszywał mi nowym materiałem to też się pochwalę.

pzdr
												 Matejo - 30-03-2012, 18:24
  Dzi¶ odebrałem Mi¶ka z malowania teraz na mi¶ku brak rudej i wymienione nadkole .

Odrazu wrzuciłem boczki drzwi obszyte i już dłuższy czas czekaj±ce na osadzenie na swoim miejscu

prezentuje się tak:

Sorki za jako¶c fotek ale na szybko robione telefonem
												 Matejo - 16-04-2012, 18:07
  I nareszcie jest, nowy nabytek dla Mi¶ka:

londolut - 17-04-2012, 07:49
  Matejo, główka MIVEC?

| 

|  

|