Nasze Miśki - Nareszcie jest Avance !!!:D:D
KamilR10 - 25-03-2011, 13:35
Rafal_Szczecin napisał/a: | lachony jeszcze klamek nie wyrwaly ? |
Hehe no jak widać nie
Rafal_Szczecin napisał/a: | znajac zycie, to ludzie sie ogladaja |
No pewnie, tym bardziej jak się auto umyje, to na prawdę przyciąga spojrzenia I czasami się ktoś spyta jaka marka itp.
KamilR10 - 30-03-2011, 17:38
Porcja kolejnych zdjęć ale tym razem z kolegą z Accord Klub Polska
luckyluck - 30-03-2011, 17:47
Gdzie tej Akordzinie do naszych Galów...
Anonymous - 30-03-2011, 17:54
świetna sesja
KamilR10 napisał/a: | Gdzie tej Akordzinie do naszych Galów... |
prawda, chociaż felgi i 2 końcówki wydechu całkiem nieźle komponują się z resztą
pewnie a AKP napiszą, że gdzie galantowi do tego akorda
KamilR10 - 30-03-2011, 17:59
Derpin napisał/a: | pewnie a AKP napiszą, że gdzie galantowi do tego akorda |
Każdy chwali co swoje Patrząc właśnie na Accorda, widzę u siebie podwójny wydech
sveno - 30-03-2011, 23:05
KamilR10 napisał/a: | widzę u siebie podwójny wydech | tez nad tym myślalem, ale miejsca jest tyle co kot naplakał, z drugiej strony Avance mam dokładkę do zderzaka, więc nie trzeba by tak bardzo upychać tej drugiej rury, bo można ją poprowadzić niżej.
Co do sesji to nie wiem jak nazywa się ten efekt, który zastosowałeś (auta mają ładne kolory a tło czarno-białe) ale mocno przesadziłeś-auta wygladają jak wklejone w photoshopie, szczególnie trzecie zdjęcie, szkoda, bo moglo być super, chyba, że masz oryginały przed "poprawieniem" ostatnie 2 zdjęcia ok Akord fajna bryka, pod maska 2.2Vtec??
Edit; jak odpaliłeś same halogeny? Przeróbka w instalacji, czy może brak postojówek?
KamilR10 - 30-03-2011, 23:27
sveno napisał/a: | Co do sesji to nie wiem jak nazywa się ten efekt, który zastosowałeś (auta mają ładne kolory a tło czarno-białe) ale mocno przesadziłeś-auta wygladają jak wklejone w photoshopie, szczególnie trzecie zdjęcie, szkoda, bo moglo być super, chyba, że masz oryginały przed "poprawieniem" ostatnie 2 zdjęcia ok | heh, jeszcze godzinę temu wszystkie zdjęcia były oryginalne, oprócz pierwszego oczywiście że oryginały też są
sveno napisał/a: | Akord fajna bryka, pod maska 2.2Vtec?? |
Fura kolegi z Akord Klub Polska, fajny, fajny i zadbany silnik to 2.0 Vtec
sveno napisał/a: | Edit; jak odpaliłeś same halogeny? Przeróbka w instalacji, czy może brak postojówek? | Pisałem już o tym w tym temacie http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
na końcu pierwszej strony
Jarek90 - 31-03-2011, 00:02
KamilR10 napisał/a: |
Derpin napisał/a:
pewnie a AKP napiszą, że gdzie galantowi do tego akorda
Każdy chwali co swoje |
Może i tak, ale na forum HAKP, Galant nie dostał żadnej złej opinii - kilka cytatów na potwierdzenie
Cytat: | niezłe zdjęcia i sesyjka widzę udana Accord jaka i Galant dwa słuszne modele
|
Cytat: | ten galant ładniejszy nawet od mojego acco
od zawsze mi się podobały te modele |
Cytat: | Piękny ten Galant. |
Jarek90 - 31-03-2011, 00:10
Jeszcze dodam dwi ciekawe od siebie
a to zdjęcie wg mnie jest najj
robertdg - 31-03-2011, 07:42
Ktoś powiedział, że w Galancie jest miejsca jak kot napłakał, aby zrobić podwójny wydech A może mi się poprostu przesłyszało
sveno - 31-03-2011, 15:38
robertdg napisał/a: | A może mi się poprostu przesłyszało | nie przesłyszało Ci się, przerabiałem ten temat i nic z tego nie wyszło, napewno się da, ale wymaga to dużo rzeźby i dokładnego wykonania, tak coby nie przyjarać zderzaka, chyba, że chciałbyś pociągnać drugi wydech już gdzieś z okolicy złącza elastycznego i puścić drugą rurę prawą stroną auta, co też nie będzie łatwe, bo z tego co pamiętam nie ma podcięcia w baku na wydech z drugiej strony. Jedyne sensowne rozwiązanie to wypuszczenie drugiej rury z tłumika końcowego i poprowadzenie jej zaraz za zderzakiem. Zawsze pozostaje też trzecia opcja czyli zrobienie fejka
robertdg - 31-03-2011, 16:55
sveno napisał/a: | Jedyne sensowne rozwiązanie to wypuszczenie drugiej rury z tłumika końcowego i poprowadzenie jej zaraz za zderzakiem | Jest jeszcze jedna bramka A nawet dwie
KamilR10 - 14-05-2011, 21:05
Dawno mnie tutaj nie było, trzeba coś napisać ostatnimi czasy Galantowi przybyło trochę KM, w ciągu miesiąca jakieś 3 tys, na szczęście nie po naszych ,,pięknych" drogach tylko u zachodnich sąsiadów. Muszę powiedzieć że spalanie pozytywnie mnie zaskoczyło, w jedna stronę jadąc do Holandii wyszło około 8,5 l/100 km prędkość 130,140km/h, w drugą stronę już troszkę więcej, prędkość była nie równa i czasami większa Od zakupu zrobiłem 7 tys Km i auto spisuje się bez zarzutu oby tak dalej
KamilR10 - 01-06-2011, 19:43
No i jest 60 tys
Anonymous - 01-06-2011, 19:46
no to wreszcie dotarty
|
|
|