Outlander II GEN Techniczne - Reflektory dalekosiężne HELLA
kaniak - 12-03-2011, 16:43
lexus napisał/a: | Tak jak piszesz Swiatła na Auto i zapominasz o światłach wjazd w tunel po sekundzie automat. przełączją sie na mijania(ledy gasną) ,wyjeżdzasz z tunelu po 3sek. powrót autom.do ledów ,robi sie ciemno to same autom.załączają się mijania.Mam 5 ledów za 400zł z alledrogo.Po wyłączeniu motoru 10 sek odprowadzają cię do domu ,Jak spadnie napięcie w aku to się wyłączą ,Założyłem je z lenistwa i są de best.ledy weszły w miesce które jest dla nich i nieżle tam wyglądają trochę wystają jak się patrzy z boku ,ale mądry sie nie pozna a głupi nie zapyta.Acha no i jak palą sie ledy to z tyłu pozycje się nie palą.ale to zależy od rocznika auta coś chyba od 2008 muszą sie palić i z tyłu .ale tu akurat nie ma problemu kwestia podłaczenia przez elektryka. |
Podoba mi się ten sposób podłączenia i umiejscowienia LEDÓW. Czy możesz dodać jeszcze kilka fotem jak to wygląda? Jak możesz to fajnie by było zobaczyć jak je tam zamontowałeś. Co do samego ustawienia, to można zrobić tak, aby LEDY paliły się tylko wtedy, kiedy światła są w pozycji auto? Chodzi mi o to, że jak jest pozycja 0 - żeby były wyłączone. Pozdrawiam
lexus - 18-03-2011, 10:25
Nie można ustawić tak aby ledy nie świeciły tak to jest w sterowniku ledów, że wyłączają się tylko kiedy świecą się inne światła. Co do fotek przejżyj wątek"diody led do jazdy dziennej." Mitsuu00 zrobił całą instrukcję montażu bo kiedyś miał światła zamontowane tu gdzie ja
|
|
|