Śląskie - II ZLOT ŚLĄSKI - TYCHY - 12 CZERWIEC 2011
racer1972 - 29-05-2011, 00:11
Reszta myśli nad tematem...
Arturro-86 - 29-05-2011, 10:32
pitbu77 napisał/a: | Tylko wiecie jak to jest, jak nie ma gdzie parkować a do tego taki szukający miejsca widzi odgrodzone "pole" dla VIP'ów (czyli nas) to niestety we krwi Polaka jest zaparkować właśnie tam zgrywając Kozaka i nie zapominając nabluzgać i zdewastować taśmy odgradzające ... Ale to tylko takie moje spostrzeżenia... Panowie Tyszanie, znacie okolice, pomóżcie... |
Z mojego punktu widzenia pomysł z taśmą nie jest do końca "trafny", bo w realiach paprocańskich przy dobrej pogodzie będzie tam od groma ludzi i nikt się nie zgodzi na to, żebyśmy zarezerwowali przy pomocy taśmy zabezpieczającej dużą część parkingu...
Druga sprawa, że to parking publiczny, więc nie można go sobie "przywłaszczyć"
krzychu - 29-05-2011, 13:38
kuzi napisał/a: |
Gdzie reszta? pitbu77, Artii, robertdg, misjonarz, pyjte, brodzky, JCH, krzychu, koyocik, lestat, mirc23, racer1972... i wielu, wielu innych??? |
Śledzę pobieżnie temat, ustaliliście już o której godzinie? Przed południem mi pasowało, a 15-sta tak średnio bo jestem w Bielsku rano, a tak to ani jechać, ani się wracać do domu
coolluk - 29-05-2011, 19:55
napisze wszystkim że lepiej rano lub blisko południa są jeszcze 2 alternatywne miejsca jadąc w stronę piramidy przed mostkiem w prawo i po lewej stronie kawałek za barem 13-stką jest parking. Lub nie wiem czy ktoś pamięta daleko wdłuż rzeczki praktycznie do samego końca drogi były klub zapaśniczy obecnie dyskoteka chyba Gala przed budynkiem dużo wolnego miejsca spokojnie na 50 samochodów nikt tam nie parkuje są tylko 2 minusy trzeba dosyć daleko iść do beach baru lub na pętlę oraz z uwagi że troche na odludziu to może aczkolwiek nie musi być trochę strach zostawiać miśki w takim miejscu.
JCH - 29-05-2011, 20:36
pitbu77 napisał/a: | ... No dobra... dwie osoby głosowały przeciwko, które to | Ja
Ja zawsze głosuję przeciw
Guga_deLux - 30-05-2011, 01:36
1. kuzi
2. Madź
3. Tomii ?
4. Bucza
5. coolluk
6. coolmadzia
7. Martinos ?
8. Arturro-86
9. Dj Sebuś ( CM )
10. mjsystem jak zwykle 3 osoby
11. Realistka + junior
12. marcin4g
13. Morfi
14. londolut
15. Jogurt Team na 2 misie
16. Jogurt Team na 2 misie
17. Perki1985
18. Pawliku
19. Guga (tak na 90%)
Arturro-86 - 30-05-2011, 10:59
No to trzeba ustalić konkrety. Mój plan jest następujący:
-o godzinie 10-11 spotykamy się na parkingu pod TESCO na towarowej (duży sklep, spory parking wszyscy się zmieścimy)
-następnie, gdy będziemy w komplecie jedziemy wszyscy razem na parking za "Piramidą" - jeśli będzie miejsce dla wszystkich to zostajemy i jesteśmy "na miejscu"
-gdyby nie było wystarczającej ilości miejsc parkingowych podjedziemy na inny parking przed knajpą "Ale widok" (o tej godzinie na 90% powinno być wystarczająco dużo miejsca).
Zresztą, jak będziemy na miejscu wszyscy razem to zawsze coś się wymyśli
Pozdrawiam
mjsystem - 30-05-2011, 18:03
Arturro-86 napisał/a: | o godzinie 10-11 spotykamy się na parkingu pod TESCO na towarowej |
...o ile ktos nie zechce przyjechac na 12, 14 lub jeszcze później
Arturro-86 - 30-05-2011, 21:14
mjsystem napisał/a: | Arturro-86 napisał/a: | o godzinie 10-11 spotykamy się na parkingu pod TESCO na towarowej |
...o ile ktos nie zechce przyjechac na 12, 14 lub jeszcze później |
To cały czas jest tylko propozycja. Ja też bym wolał godzinę np. 15 czy 17, ale doskonale wiem, że jeśli będzie ładna pogoda to nie ma szans żebyśmy się pomieścili na parkingu za piramidą (najbliżej "beach baru")
coolmadzia - 30-05-2011, 21:52
Arturro-86 napisał/a: | No to trzeba ustalić konkrety. Mój plan jest następujący:
-o godzinie 10-11 spotykamy się na parkingu pod TESCO na towarowej (duży sklep, spory parking wszyscy się zmieścimy)
-następnie, gdy będziemy w komplecie jedziemy wszyscy razem na parking za "Piramidą" - jeśli będzie miejsce dla wszystkich to zostajemy i jesteśmy "na miejscu"
-gdyby nie było wystarczającej ilości miejsc parkingowych podjedziemy na inny parking przed knajpą "Ale widok" (o tej godzinie na 90% powinno być wystarczająco dużo miejsca).
Zresztą, jak będziemy na miejscu wszyscy razem to zawsze coś się wymyśli |
tj bardzo dobry pomysł i teraz wszystko jest jasne , moim zdaniem do przyjęcia bez większych kombinacjii, a pozatym większośc ludzi chyba wie gdzie się znajduje duże TESCO w Tychach
MartinMM - 30-05-2011, 22:39
Arturro-86 napisał/a: | o godzinie 10-11 spotykamy się na parkingu pod TESCO | i tam grilujemy
Anonymous - 30-05-2011, 22:50
Ja mam grilla z węglem na stałe w bagażniku.
pitbu77 - 30-05-2011, 23:34
O matko... jeszcze chwila i spotkamy się pod Lidlem o 6.00 żeby podjechać na 8 pod Kaufland a potem na 10 pod Tesco... kombinujecie jak konie pod górkę... Temat żyje własnym życiem i to jam wystrugał tego Pinokia...
Gepetto.
A na poważnie to chyba będę musiał zrobić mały rekonesans za tydzień na tydzień przed spotem zlotem śląskim 2...
Guga_deLux - 31-05-2011, 01:28
coolmadzia napisał/a: | większośc ludzi chyba wie gdzie się znajduje duże TESCO w Tychach |
Ja nie wiem. Ale mam nawigację
krzychu - 31-05-2011, 10:51
pitbu77 napisał/a: | O matko... jeszcze chwila i spotkamy się pod Lidlem o 6.00 żeby podjechać na 8 pod Kaufland a potem na 10 pod Tesco... kombinujecie jak konie pod górkę... Temat żyje własnym życiem i to jam wystrugał tego Pinokia... |
Spoko to może z tymi co z Bielska to spotkamy się o 5:30 pod Tesco w BB żeby razem pojechać pod tego Lidla w Tychach (nie wiem gdzie jest)?
|
|
|