To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)

krzypolo - 30-08-2011, 21:57

hm ..... no cóż nie dojechałem....:( mam tylko nie śmiałą nadzieję ze chociaz jakiś gadżet bęę mógł nabyc ...... :mrgreen:
szuwar - 30-08-2011, 22:04

Podziękowania i gratulacje dla organizatorów i wszystkich mitsumaniaków !!!

a w szczególności za życzliwe przyjęcie jako nowych na zlocie i przygarnięcie :)
nie będę wymieniał z nick'ów bo i tak wiadomo że chodzi o grupę zachodniopomorską :)

już wiem co będę robił w ostatni weekend sierpnia 2012, gdzie będę koił nerwy po występie reprezentacji na EURO2012 , .....

siema

pawlos - 30-08-2011, 22:10

szuwar napisał/a:
już wiem co będę robił w ostatni weekend sierpnia 2012, gdzie będę koił nerwy po występie reprezentacji na EURO2010 , .....

to 2010 czy 2012 bo juz nie wiem :roll: :roll: (słabe to było) :D :D

Aga - 30-08-2011, 22:37

krzypolo napisał/a:
hm ..... no cóż nie dojechałem....:( mam tylko nie śmiałą nadzieję ze chociaz jakiś gadżet bęę mógł nabyc ...... :mrgreen:

to do kogo należał czarny outek 1, na numerach WP...., który dumnie stał na parkingu obok mojego?
byłam pewna, że to Twój....

krzypolo - 30-08-2011, 23:01

Aga napisał/a:
to do kogo należał czarny outek 1, na numerach WP...., który dumnie stał na parkingu obok mojego?
byłam pewna, że to Twój....

hm ja mam srernego na nr PZ :)

juz mnie zapomnieli a na jednym zlocie nie byłem :(

Anonymous - 31-08-2011, 02:00

junior81, to ja dziękuje, pomoc takim ludziom to sama przyjemność :) :twisted: :partyman:
szuwar - 31-08-2011, 07:04

pawlos, jak zwykle czujny, tak 2012 .... nie mówię, że nie chciałbym, abyśmy wygrali co nieco, ale na bazie tego co reprezentujemy obecnie, to nici z wyjścia z grupy .... niestety
mkm - 31-08-2011, 11:25

Aga napisał/a:

Najpewniej do Maddox-a.
Bardzo ładnie razem wyglądały :D

volve - 31-08-2011, 11:44

Nie będę się specjalnie rozpisywał z podziękowaniami, bo już większość to zrobiła ;) Dziękuję każdemu kogo udało się spotkać na zlocie i choć chwilę pogadać, a w szczególności tej niewielkiej grupie z Zachodniopomorskiego, z którymi miło spędziłem dwa wieczory przy grillu ;)
Dzięki Alfred za dwa dni świetnego towarzystwa ;)

I na koniec dziękuję wszystkim organizatorom za kawał roboty odwalonej przy organizacji zlotu i podczas jego trwania(a z krótkiej rozmowy z juniorem to nawet i po zlocie mieliście trochę pracy). Dzięki Forest za szybkie rozwiązanie problemu z pokojem, ba, nawet przez chwilę miałem dwa pokoje :D

Anonymous - 31-08-2011, 11:57

UWAGA!!!! BĘDZIE DUŻO CZYTANIA!!!!

W pierwszej kolejności pragnę podziękować Organizatorom:

Pamarowi - Za przygotowanie trasy kolumny, załatwienie pozwolenia na przejazd, pomoc na ośrodku w rozwiązywaniu problemów, Rozstawianiu sponsorów i wielu innych, których nie jestem w stanie wymienić.
Madzi Pamarowej - Za wszystko co zrobiła.
Vendettcie - Za wiele ciekawych pomysłów, które zrealizowałaś bezbłędnie. Za wpinki, WALKIE-TALKIE, spisywanie ludzi na bramie, koordynowanie zdjęcia grupowego, koordynowanie dyskoteki i wielu innych, któych nawet nie pamiętam choć powinienem.
Emadzie - Za sprawną księgowość, oraz pomoc w trakcie zlotu. Za załatwienie DJ, i wielu innych rzeczy oraz za sprawną ewidencjępokoi i prostowanie recepcji.
Łukaszossowi za wszystkie sprawy, których podejmował się w trakcie zlotu i bardzo sprawnie je pozałatwiał, a także za każdą pomoc w meldowaniu ludzi i każdą tą, której nie wymieniłem.
Junior-owi81 za pomoc na ośrodku, druki, Megafon i wszystkie inne ważne sprawy.

Akbi'emu - Za pomoc telefoniczną oraz druk i wysyłkę dyplomów.

mabdzie, i colgate - za pomoc na bramie (bardzo nas odciążyłyście)

Morfi i Blondi, Seichan i pozostałym - Za pomoc na bramie i z BeeMkoWcami.

Jacek11 z małżonką - za codzienną pomoc i towarzystwo.

koszmarkowi i maretzkyemu - za przyjazd z Warszawki i wszystkie rady.

Os12 - za pełen kontakt z Japan Motors oraz załatwienie kilku dodatków

Deo - za DeoFM

Swinks_Uk i Celinie - za bycie i przemiłe rozmowy przy grillu

zezni - za zorganizowanie nam kolejnego (niedzielno-poniedziałkowego) dnia zlotu wraz ze wspaniałym catteringiem

m6riano za przemiłe towarzystwo na grillu i podczas śniadania, oraz za obiadek w Warszawie i przygarnięcie na chwilkę odpoczynku wczoraj.

Hubeeertowi - za brak RB za wygonienie opla POC z bramy :D

Raddexowi - za przemiłą rozmowę przy Martini

Shark1979 - za przygarnięcie na kolację i piffko w przelocie wieczorkiem

Yoshico i Pawlosowi - za pomoc na ośrodku i na mieście.

Ekipie Japan Motors za diagnostykę po godzinach i skasowanie błędu

Oraz wszystkim Tym, których pominąłem DZIĘKUJĘ.

vendetta - 31-08-2011, 13:32

To teraz czas na mnie :)

Forestowi za super podejście do tematu i bardzo sprawną organizację ! respekt
Pamarowi za spokój i trzymanie ręki na pulsie w każdej sprawie.
Emadzie za to, że pomimo tego, że rzadko bywa na forum na każdym kolejnym zlocie jest coraz większą mitsumaniaczką :)
Juniorowi za uśmiechniętą buźkę :) i pomoc.

Mojemu Lukaszossowi za to, że pomimo tego, że nie był w organizacji zlotu to całkowicie się temu poświęcił i mogliśmy przez całe 3 dni na niego w każdej chwili liczyć.

Madzi za pomoc przy starterach i przy organizacji.

A teraz jeszcze (kolejność przypadkowa):

- deo za umilanie zlotu swoim gadulstwem :) za całonocą wyprawę ośrodkową i w ogóle
- yoshiko, pawlosowi i krycha za powitanie na ośrodku i super fajne rozmowy
- częstochowiankom :) za pomoc przy wjeździe
- zezni, Swinks_Uk i Celinie za rozmowy do późna w niedzielny wieczór
- blondi za wsparcie na bramie i nie tylko
- Jackowi11 i Uli za codzienne wizyty i wsparcie
- grupie śląskiej, wojmiemu i wszystkim za sobotnią dyskotekę do samego rana
- m6riano za pogaduchy przy shishy
- podziękowania dla moich znajomych mary, jasia i andiego za to, że byliście! :)
- Kai'owi za rozmowy przy ognisku w piątkowy wieczór.
- Tomkowi84 za oddanie kota :P
- Japan Motors za wszystko co dla nas zrobili z uśmiechem na twarzy.
myślę, że na bank kogoś pominęłam, ale nie jestem w stanie spamiętać wszystkich, wybaczcie.
Dziękuję wszystkim za kolejny super weekend w Waszym towarzystwie. Czekam na następny:)

koszmarek - 31-08-2011, 13:38

junior81, Forest, było nam bardzo miło pomóc :)
black bear - 31-08-2011, 13:39

Dziękuję oragnizatorm za fantastyczny zlot :D i wszystkim mistumaniakom, których już znałem, których poznałem i tym, których nie zdążyłem poznać (dla wyjaśnienia: gościnnie korzystałem z nicka żony djjarosz - Zbyszek). :lol:
Do następnego równie udanego zlotu w 2012 roku!! :biggrin:

vendetta - 31-08-2011, 13:54

koszmarek napisał/a:
junior81, Forest, było nam bardzo miło pomóc :)

koszmarku ja też Ci dziękuję za rady przed zlotem :)

koszmarek - 31-08-2011, 14:02

vendetta, łe tam :P Rachunek wyślemy gołębiem :twisted: :mrgreen: