To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011

Tomek - 15-10-2011, 10:12

z przykrością muszę oznajmić, że ja napojów wysokoprocentowych nie mogę spożywać
piwo będzie musiało mi wystarczyć :(

Jackall - 15-10-2011, 10:51

Grilla mogę zabrać :wink: a specjalnie dla Sveno mogę wziąć nawet wentylator coby szybciej go rozpalić :mrgreen:
meydey000 - 15-10-2011, 11:08

rebelias90 a tak na poważnie? tomek84 czemu nie możesz spożywać alkoholu? jeśli jedziesz na lekach to my ci podamy "antybiotyk"... :D (czyt. 40%).
dawidoski13 - 15-10-2011, 11:33

tomek84 napisał/a:
z przykrością muszę oznajmić, że ja napojów wysokoprocentowych nie mogę spożywać
piwo będzie musiało mi wystarczyć :(

Nie przejmuj sie ja też nie mogę(potem mam dziwne pomysły :mrgreen: ) ale ale jesli zachowa sie umiar to wszystko się dobrze skończy i wszyscy będziemy cali i zdrowi :wink:

[ Dodano: 15-10-2011, 11:35 ]
Jackall, to ja też zabiorę bo jeden to może być za mało na tyle ludków... co do wentylatora to niestety nie posiadam ale magda może weźmie suszarkę do włosów :P

meydey000 - 15-10-2011, 14:25

dawidoski13 ja też mam dziwne pomysły po alkoholu ale to nic złego. pamiętajcie "jest ryzyko-jest zabawa" .
dawidoski13 - 15-10-2011, 15:58

meydey000 napisał/a:
po alkoholu ale to nic złego

hmm, nie powiedział bym :P

Jackall - 15-10-2011, 18:09

meydey000 napisał/a:
mam dziwne pomysły po alkoholu ale to nic złego
To zależy czym te pomysły się kończą :P
Rebelias - 15-10-2011, 18:11

widze ze bede musial ogrodzic te domki bo tam lasy sa niedaleko i zebyscie z tymi pomyslami nie pouciekali gdzies bo kto was bedzie szukal??
Jackall - 15-10-2011, 20:18

Jak to dobrze, że mi po alkoholu nie włącza się szwendacz tylko idę spokojnie do spania :mrgreen:
meydey000 - 15-10-2011, 21:25

Jackall napisał/a:
To zależy czym te pomysły się kończą :P

jak piję z bratem (z którym przyjadę) to z reguły na komisariacie któryś z nas ląduje.
Rebelias90 napisał/a:
widze ze bede musial ogrodzic te domki bo tam lasy sa niedaleko i zebyscie z tymi pomyslami nie pouciekali gdzies bo kto was bedzie szukal??

zawsze jest MMA-damy radę.
Jackall napisał/a:
Jak to dobrze, że mi po alkoholu nie włącza się szwendacz tylko idę spokojnie do spania :mrgreen:

ja mam wprost przeciwnie... :mrgreen:

Mr V - 15-10-2011, 21:43

Rebelias90 napisał/a:
Szamanie jak pisalem kto chce niech wezmie a jak co to jest bardzo duzo sklepow w Lipnicy.

Co mi tam sklepy, ja z Natalką robimy wyroby własne :D Takich nawet w Lipnicy w sklepie nie dostaniesz. Staramy sie o tytuł Kucharzy Regionu Małoposkiego :D

I grila mam w samochodzie, nie rozstaje się z nim. Nawet czasem z nim śpie :P to też z nami przyjedzie.

ps. Wiadomo co z Fargiem ?

wojzi - 15-10-2011, 22:00

Rebelias90 napisał/a:

Ja po integracyjnym mam doświadczenie w doprowadzaniu ludzi do łóżka, a nawet usypianiu :twisted: .

A co do waszych deklaracji to każdy tak mówi, a potem ja nad ranem musiałem na integracyjnym o 6:30 iść spać bo Ci wielcy wymiękli i kimali już jakiś czas.

Więc ja z drugiej strony. Chętnie się z wami napiję w sobotę, ale dużo nie wejdzie, bo mam ogranicznik prędkości i ilości spożycia :twisted: , w związku z tym, że w niedzielę prowadzę.

meydey000 - 15-10-2011, 22:05

wojzi napisał/a:
Chętnie się z wami napiję w sobotę, ale dużo nie wejdzie, bo mam ogranicznik prędkości i ilości spożycia :twisted:

to my ci jużzdejmiemy ten ogranicznik :mrgreen:

Jackall - 15-10-2011, 23:01

meydey000 napisał/a:
jak piję z bratem (z którym przyjadę) to z reguły na komisariacie któryś z nas ląduje
meydey000 napisał/a:
zawsze jest MMA-damy radę
Mam się zaczynać martwić? Nie wiem czy wiesz ale to ma być spokojny, wręcz rodzinny zlot na którym będą małe dzieci więc z tym mma troszkę wyluzuj :evil:

Mr V napisał/a:
Staramy sie o tytuł Kucharzy Regionu Małoposkiego
To się skutecznie starajcie :wink: ja żeby zdobyć tytuł Pilota Regionu Małopolskiego musiałem przekładać licznik od angola :mrgreen:
meydey000 - 16-10-2011, 00:15

Jackall napisał/a:
Mam się zaczynać martwić? Nie wiem czy wiesz ale to ma być spokojny, wręcz rodzinny zlot na którym będą małe dzieci więc z tym mma troszkę wyluzuj :evil:

czemu masz zacząć się martwić? no i będzie spokojny , chociaż po przeczytaniu wszystkich postów i ilości alkoholu nie zapowiada się na to... :D .