Małopolskie - Spot przedorawski
karolgt - 11-09-2011, 12:19
tomek84 napisał/a: | 3. stara ekipa nie jeździ miśkami, może się wstydzicie?? |
Znajdź mi 250 konne Mitsu coupe? które można normalnie kupić, w sensie bez ściagania z Japonii, oraz auto które nie ma 20 lat i nie występuje w 2 egzemplarzach na całą Polsckę? (mam tutaj na myśli 3000GT)
no szkoda że się minęliśmy
Jackall - 11-09-2011, 12:37
A Eclipse 3G? może trochę słabsze i mniejsze od C70 ale to zawsze trzy diamenty
karolgt - 11-09-2011, 12:49
Jackall napisał/a: | A Eclipse 3G? może trochę słabsze i mniejsze od C70 ale to zawsze trzy diamenty |
właśnie, słabsze, mniejsze i droższe w utrzymaniu.
ok, nie róbmy OT
Adaho_krak - 11-09-2011, 13:04
Jackall napisał/a: | Przyznam szczerze, że byłem troszkę zaskoczony jak Adam zaproponował Wojtka na nowego moda. A po dzisiejszym spocie nie mam najmniejszych wątpliwości, że Adam znalazł godnego następcę. |
Ja wiedziałem że Wojtek sobie poradzi Dzięki Wojzi, że mnie nie zawiodłeś
sieegurd napisał/a: | Tort świetny, wojzi podziękuj jeszcze raz małżowince
|
Mimo że zebraliście się wcześniej niż ja skończyłem pracę, to tort dojechał do mnie i również bardzo dziękuję - SMAKOWY BYŁ !!!
Jackall napisał/a: | Na spocie (jak widać na zdjęciach) było sporo małych dzieci więc siedzenie do późna odpada (tak, tak godzina 20 dla dzieciaków to już bardzo późno ) a że "stara" ekipa postanowiła pojawić się po tej godzinie to się po prostu minęliśmy |
No niestety praca
Nikt na mnie nie zaczekał, jakbym wiedział, że Karol został to bym dołączył po pracy, niestety dotarła do mnie informacja, że nie ma już nikogo więc pojechałem do domu
Marcin-Krak - 11-09-2011, 22:12
Adaho_krak napisał/a: | Nikt na mnie nie zaczekał |
Była rozbieżność informacji
Ja nie ukrywam, że pojawiłem się tylko na tort
Co prawda liczyłem, że spotkam jeszcze więcej osób - ale trzeba się chyba przyzwyczajać do nowego
Jackall - 11-09-2011, 22:21
Marcin-Krak napisał/a: | ale trzeba się chyba przyzwyczajać do nowego |
Rozwiniesz myśl??
Marcin-Krak - 11-09-2011, 22:29
Jackall napisał/a: | Rozwiniesz myśl?? |
To co napisałeś wcześniej - że było dużo osób z dziećmi i o 20 już nikogo nie było.
Nie było w tym nic złośliwego itp itd...
Cieszę się, że są spoty - że coś się dzieje - po prostu przyzwyczaiłem się do niedzieli wieczór... ale jak spoty będą wcześniej w okresie poza zimowym - to będę mógł np na rowerze się pojawiać
karolgt - 11-09-2011, 22:48
no ale żeby o 20.30 już nikogo nie było? ;/
Marcin - dzięki za info
sveno - 11-09-2011, 23:52
karolgt napisał/a: | no ale żeby o 20.30 już nikogo nie było? ;/
| siebie i Magdę mogę usprawiedliwić faktem, iż do października w Krakowie jesteśmy "bezdomni", ogólnie co wakacje włóczymy się z miejsca na miejsce czytaj od Podkońc do Łomnicy i jako, że jedna i druga miejscowość są dosyć odległe od Krakowa (około 200km) to musieliśmy się urwać około 8, ale obiecuje, że jak przyjdzie rok akademicki i wszystko wróci do normy (czyli Magda będzie kierowcą a ja będę się mógł piwa napić ) to będziemy zostawali dłużej, chciałbym wreszcie poznać kolegę karolgt, i zobaczyć Wołowinę
wojzi - 12-09-2011, 00:05
Po pierwsze dziękuję wam wszystkim za udanego spota. A fotografom za zdjęcia Lancera Rafałka .
Dawid fajnie było Cię spotkać - nawet przypadkiem .
Karol niesty nie mam do Ciebie numeru. Miałem co prada słuchy, że się pojawisz na walkę Adamka, ale jak zawoziłem rodzinę ok. 20.30 do domu to byliśmy ostatni z Marcinem. Ponieważ widziałem, że nikogo nie ma - a nie mogłem mieć pewności, że ktoś się jeszcze pojawi to nie wracałem z powrotem przez całe miasto do Oberży.
Gdybym wiedział, że jesteś to bym wrócił - zapowiadałem w wątku, że po odwiezieniu rodziny wrócę - ale myślałem, że nie mam do kogo .
Adam powiedziałem, że nikogo już nie ma, bo jak wychodziłem to tak było. Sorry za dezinformację.
Jackall - 12-09-2011, 18:56
Marcin-Krak napisał/a: | było dużo osób z dziećmi i o 20 już nikogo nie było | Przypuszczam, że dlatego że to był wyjątkowy spot. Zazwyczaj nie zabieram Madzi a wtedy w piątek lub sobotę mogę być niemal do białego rana
Marcin-Krak napisał/a: | Nie było w tym nic złośliwego | serio, serio??
A że są spoty to chyba każdego cieszy
dawidoski13 - 12-09-2011, 19:21
wojzi napisał/a: | Dawid fajnie było Cię spotkać - nawet przypadkiem |
Dzięki, ale tak naprawdę to Magdalena Was zauważyła...
Szkoda mi tylko torcika bo prezentował się "wyborowo":roll:
Marcin-Krak - 12-09-2011, 19:23
Jackall napisał/a: | serio, serio?? |
Serio serio - ja tam teraz łaknę i pragnę spokoju - nawet złośliwy stałem się mniej.
dawidoski13 - 12-09-2011, 19:25
Marcin-Krak napisał/a: | Serio serio - ja tam teraz łaknę i pragnę spokoju - nawet złośliwy stałem się mniej. |
A co tak dobrze wycisza i uspokaja? Bo wiesz, może inni też by skorzystali
jaca71 - 12-09-2011, 19:31
Miałem przyjechać na spocik bo mi rodzina imprezkę zrobiła tydzień wczesniej. Zaklepany wieczór miałem i... rano o 9 po raz pierwszy wbiłem łopatę w ziemię. Jak się okazało to był błąd bo chowałem ją po 20 tego co zakopał cały dom w kawałkach w moim ogródku to bym najchętniej na suchej gałęzi powiesił. efekt taki że spod prysznica wyszedłem przed 21 i odkorkowałem piwo co było na Adamka przygotowane. Jak się okazuje to była jedyna dobra decyzja tego dnia - bo Was już o tej porze u konia nie było
|
|
|