To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot przedorawski

karolgt - 11-09-2011, 12:19

tomek84 napisał/a:
3. stara ekipa nie jeździ miśkami, może się wstydzicie??

Znajdź mi 250 konne Mitsu coupe? które można normalnie kupić, w sensie bez ściagania z Japonii, oraz auto które nie ma 20 lat i nie występuje w 2 egzemplarzach na całą Polsckę? (mam tutaj na myśli 3000GT) :P

no szkoda że się minęliśmy :)

Jackall - 11-09-2011, 12:37

A Eclipse 3G? może trochę słabsze i mniejsze od C70 ale to zawsze trzy diamenty :P
karolgt - 11-09-2011, 12:49

Jackall napisał/a:
A Eclipse 3G? może trochę słabsze i mniejsze od C70 ale to zawsze trzy diamenty :P

właśnie, słabsze, mniejsze i droższe w utrzymaniu.

ok, nie róbmy OT :P

Adaho_krak - 11-09-2011, 13:04

Jackall napisał/a:
Przyznam szczerze, że byłem troszkę zaskoczony jak Adam zaproponował Wojtka na nowego moda. A po dzisiejszym spocie nie mam najmniejszych wątpliwości, że Adam znalazł godnego następcę.

Ja wiedziałem że Wojtek sobie poradzi :) Dzięki Wojzi, że mnie nie zawiodłeś :)

sieegurd napisał/a:
Tort świetny, wojzi podziękuj jeszcze raz małżowince :)

Mimo że zebraliście się wcześniej niż ja skończyłem pracę, to tort dojechał do mnie i również bardzo dziękuję - SMAKOWY BYŁ !!!

Jackall napisał/a:
Na spocie (jak widać na zdjęciach) było sporo małych dzieci więc siedzenie do późna odpada (tak, tak godzina 20 dla dzieciaków to już bardzo późno :P ) a że "stara" ekipa postanowiła pojawić się po tej godzinie to się po prostu minęliśmy :|

No niestety praca :roll:
Nikt na mnie nie zaczekał, jakbym wiedział, że Karol został to bym dołączył po pracy, niestety dotarła do mnie informacja, że nie ma już nikogo więc pojechałem do domu :evil:

Marcin-Krak - 11-09-2011, 22:12

Adaho_krak napisał/a:
Nikt na mnie nie zaczekał

Była rozbieżność informacji ;)

Ja nie ukrywam, że pojawiłem się tylko na tort :P
Co prawda liczyłem, że spotkam jeszcze więcej osób - ale trzeba się chyba przyzwyczajać do nowego :D

Jackall - 11-09-2011, 22:21

Marcin-Krak napisał/a:
ale trzeba się chyba przyzwyczajać do nowego

Rozwiniesz myśl?? :doubt:

Marcin-Krak - 11-09-2011, 22:29

Jackall napisał/a:
Rozwiniesz myśl?? :doubt:

To co napisałeś wcześniej - że było dużo osób z dziećmi i o 20 już nikogo nie było.
Nie było w tym nic złośliwego itp itd...
Cieszę się, że są spoty - że coś się dzieje - po prostu przyzwyczaiłem się do niedzieli wieczór... ale jak spoty będą wcześniej w okresie poza zimowym - to będę mógł np na rowerze się pojawiać :D

karolgt - 11-09-2011, 22:48

no ale żeby o 20.30 już nikogo nie było? ;/

Marcin - dzięki za info :)

sveno - 11-09-2011, 23:52

karolgt napisał/a:
no ale żeby o 20.30 już nikogo nie było? ;/
siebie i Magdę mogę usprawiedliwić faktem, iż do października w Krakowie jesteśmy "bezdomni", ogólnie co wakacje włóczymy się z miejsca na miejsce czytaj od Podkońc do Łomnicy i jako, że jedna i druga miejscowość są dosyć odległe od Krakowa (około 200km) to musieliśmy się urwać około 8, ale obiecuje, że jak przyjdzie rok akademicki i wszystko wróci do normy (czyli Magda będzie kierowcą a ja będę się mógł piwa napić :) ) to będziemy zostawali dłużej, chciałbym wreszcie poznać kolegę karolgt, i zobaczyć Wołowinę :)
wojzi - 12-09-2011, 00:05

Po pierwsze dziękuję wam wszystkim za udanego spota. A fotografom za zdjęcia Lancera Rafałka :D .

Dawid fajnie było Cię spotkać - nawet przypadkiem :P .

Karol niesty nie mam do Ciebie numeru. Miałem co prada słuchy, że się pojawisz na walkę Adamka, ale jak zawoziłem rodzinę ok. 20.30 do domu to byliśmy ostatni z Marcinem. Ponieważ widziałem, że nikogo nie ma - a nie mogłem mieć pewności, że ktoś się jeszcze pojawi to nie wracałem z powrotem przez całe miasto do Oberży.

Gdybym wiedział, że jesteś to bym wrócił - zapowiadałem w wątku, że po odwiezieniu rodziny wrócę - ale myślałem, że nie mam do kogo :D .

Adam powiedziałem, że nikogo już nie ma, bo jak wychodziłem to tak było. Sorry za dezinformację.

Jackall - 12-09-2011, 18:56

Marcin-Krak napisał/a:
było dużo osób z dziećmi i o 20 już nikogo nie było
Przypuszczam, że dlatego że to był wyjątkowy spot. Zazwyczaj nie zabieram Madzi a wtedy w piątek lub sobotę mogę być niemal do białego rana :wink:

Marcin-Krak napisał/a:
Nie było w tym nic złośliwego
serio, serio?? :P

A że są spoty to chyba każdego cieszy :lol:

dawidoski13 - 12-09-2011, 19:21

wojzi napisał/a:
Dawid fajnie było Cię spotkać - nawet przypadkiem :P

Dzięki, ale tak naprawdę to Magdalena Was zauważyła... :wink:

Szkoda mi tylko torcika bo prezentował się "wyborowo":roll:

Marcin-Krak - 12-09-2011, 19:23

Jackall napisał/a:
serio, serio?? :P

Serio serio - ja tam teraz łaknę i pragnę spokoju - nawet złośliwy stałem się mniej.

dawidoski13 - 12-09-2011, 19:25

Marcin-Krak napisał/a:
Serio serio - ja tam teraz łaknę i pragnę spokoju - nawet złośliwy stałem się mniej.

A co tak dobrze wycisza i uspokaja? Bo wiesz, może inni też by skorzystali :P

jaca71 - 12-09-2011, 19:31

Miałem przyjechać na spocik bo mi rodzina imprezkę zrobiła tydzień wczesniej. Zaklepany wieczór miałem i... rano o 9 po raz pierwszy wbiłem łopatę w ziemię. Jak się okazało to był błąd bo chowałem ją po 20 :( tego co zakopał cały dom w kawałkach w moim ogródku to bym najchętniej na suchej gałęzi powiesił. efekt taki że spod prysznica wyszedłem przed 21 i odkorkowałem piwo co było na Adamka przygotowane. Jak się okazuje to była jedyna dobra decyzja tego dnia - bo Was już o tej porze u konia nie było :P