To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Wizytówki Mitsumaniaków

TNT - 20-01-2006, 22:20

Zglos sie do Firka on ci wszystko powie on sie tym zaja zreszta nie tylko tym ;) Koszt wizytowek jest naprawde niski a ile radochy.
Firebee - 21-01-2006, 09:41
Temat postu: Re: wizytowki
bobekm napisał/a:
U mnie w miescie jezdzi troche mitsubishi a zadnego w klubie nie widze, skad mam wziac te wizytowki?i ile to kosztuje??powtykam kazdemu niech one tylko dojda!do zlotu kazdy dostanie normalnie!!GDZIE TE KARTECZKI???:D

masz troszke lektury, ale czytaj od pierwszej strony:) wszystko znajdziesz.
Pozdro

piwkotom - 01-02-2006, 18:17

DOSTALEM!!!! :D :D:D:D
Firek, jestes dzielny!! wizytuufki sa zajefajne, juz nie moge sie doczekac, kiedy zaczne je rozdzielac pomiedzy zagubione duszyczki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 01-02-2006, 18:33

czy w poznaniu rozdawał ktoś takie wizytówki jadąc autem przeważnie mrugam światłami z myśla że będzie to klubowicz,wiem tylko że roch27 jest z poznania :D
Anonymous - 02-02-2006, 21:16

firek dzieki za wizytowki i bonusa
roch_27 - 02-02-2006, 23:13

SEBULBON napisał/a:
wiem tylko że roch27 jest z poznania

jest jeszcze troszkę osób z Poznania :D jak np. moderator Wichura1 - (srebrny lancernik) oraz pare innych osób :wink:

ps. w poznaniu jest pare klubowiczów, tylko może (chwilowo) mają inne rzeczy - ważniejsze na głowie.

Tak poza tym to szykujmy się na zlot pod koniec lutego :D

pozdro

raddex - 03-02-2006, 22:42

dzieki Firku za wizytowki i swiatelko :)
jerzyk - 03-02-2006, 23:09

Do Firka .Wysłałem juz forseczkę ( powinna być 06.02 w poniedzialek) i czekam na wizytóweczki.
Firebee - 04-02-2006, 09:45

do Jerzyk. Ok przyjalem ;)
Pozdro
Firek

Jackie - 04-02-2006, 14:21

A ja nie dostałem...chlip, chlip....;)
Czekam

Firebee - 04-02-2006, 14:52

no w mordeczke dojdzie do wszystkich dojdzie :P
prawdopodobnie trzeba bedzie troszke poczekac, zamawiam juz kolejna partie bo juz 2tysiaczki nam sie rozplynely szybciutko :)
Pozdro
Firek

Anonymous - 05-02-2006, 20:40

Jackie napisał/a:
A ja nie dostałem...chlip, chlip....;)
Czekam

Jackie ty nie zaslugujesz na wizytowki :wink:
tylko uciebie w salonie powinien zawisnac baner z logiem klubu lub jakas pleksa MitsuManiakow

Rafal_Szczecin - 05-02-2006, 21:15

zachar napisał/a:
tylko uciebie w salonie powinien zawisnac baner z logiem klubu lub jakas pleksa MitsuManiakow

w 100% popieram !!

jakas wielka flaga mitsumaniakow, z adresem strony !

Anonymous - 14-02-2006, 12:33

rozdaję te wizytówki, rozdaję ... i za każdym razem w trakcie wręczania nasuwa mi się jedna myśl - czy jednak, mimo wszystko, wbrew wcześniejszym ustaleniom na forum :) nie warto by było z drugiej strony wizytówki, nawet małym drukiem, umieścić informacji zachęcającej do odwiedzin naszej strony internetowej - w rodzaju:
witamy w rodzinie, fachowe porady, informacje o zlotach, szybki dostęp do części zamiennych ... itp, itd.
w każdym razie coś, co stanowiłoby dodatkowy bodziec do odwiedzin strony.
Co o tym myślicie?
nie każdy ma internet w domu żeby wieczorem usiąść i sprawdzić stronę
wg mnie liczy się pierwszy kontakt z wizytówką - te pierwsze 3 sekundy

tomusn - 14-02-2006, 13:17

kupiłem pisak niezmywalny i coś tam dopisuję, np. kto dał wizytówkę (że niby ja), i tak jak przedmówca, coś o poradach i inne...