To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja

Firebee - 07-09-2012, 09:30

MartinMM napisał/a:
Moge wam zaproponować ośrodek, który spełni wszystkie wymagania :) przesyłam linka cena do uzgodnienia

http://ow-fregata.pl/

zaraz obok ośrodka znajduje się ogromna działka na której spokojnie zmieścimy ponad 150 samochodów do tego na parkingu jesteśmy wstanie ulokować 80 aut gdyby miejsca brakło udostepnimy kolejne tereny zeby wszystkich pomieścic. Ośrodek jest wstanie przyjąć 450 osób na miejscu pełne wyżywienie, kawiarnia wraz z 300 metrowym otwartym tarasem, boiska do siatkowki, koszykówki, miejsca na ogniska grile. Na osrodku siłownia, kaciki dla maluchów, rowery itd itd :)

Ośrodek Fregata spełnił marzenie Krystianka sponsorując mu tygodniowe wakacje w ramach Akcji MitsuManiaki Dzieciom. Myślę, że to bardzo dobra lokalizacja, mimo, że dla osób z południa dość odległa.

W przypadku wyboru O.W. Fregata deklaruję pomoc Ośrodkowi w Organizacji zlotu :)

vendetta - 07-09-2012, 09:32

Firebee napisał/a:
W przypadku wyboru O.W. Fregata deklaruję pomoc Ośrodkowi w Organizacji zlotu

jak to ośrodkowi ? chyba organizatorom :P

Tomek - 07-09-2012, 09:35

Matejko napisał/a:

mnie sie wydaje ze na frekwencje jak na obecnym zlocie i poprzednim nie ma co liczyć jesli odbedzie sie nad morzem :|

to samo mówiłem sveno-wi, że skrajne położenia będą mniej liczne
ale ileż można jeździź w łódzkie :twisted:

Matejko napisał/a:
to by było dobre jakbyście z krakowa jadac do bielska zalatwili zlot w łebie :)

a co?? źle ? :P

Firebee napisał/a:
Ośrodek Fregata spełnił marzenie Krystianka sponsorując mu tygodniowe wakacje w ramach Akcji MitsuManiaki Dzieciom.

to jest bardzo dobry argument, przemawiający za ośrodkiem

Firebee napisał/a:
Myślę, że to bardzo dobra lokalizacja, mimo, że dla osób z południa dość odległa.

dla mnie na plus - przejadę się autem :)

stary alfer - 07-09-2012, 09:37

Zachodniopomorskie jeździło wszędzie to i reszta Polski da radę ;)

Teraz mieliśmy 500 km ;)

Yoshiko - 07-09-2012, 09:49

stary alfer napisał/a:
Zachodniopomorskie jeździło wszędzie to i reszta Polski da radę ;)

Teraz mieliśmy 500 km ;)

do Żywca było dalej a też tam byliśmy

jeżeli jest problem wyjazdu powiązany z finansami to proponuję już odkładać sobie na przyszłoroczny zlot
ja właśnie tak robię :)

a sama jazda nie jest taka zła - przynajmniej związana jest z poznawaniem i zwiedzaniem nowych miejsc :)

Bartek - 07-09-2012, 10:02

Łeba mi się podoba :thumbleft: - dwóch czarnuchów ZA
gigant87 - 07-09-2012, 10:17

Matejko napisał/a:
mnie sie wydaje ze na frekwencje jak na obecnym zlocie i poprzednim nie ma co liczyć jesli odbedzie sie nad morzem

Z drugiej strony, może to przyciągnąć ludzi, którzy zaplanują sobie wtedy urlop nad polskim morzem.

Poza tym samo morze jest kolejnym argumentem, na to by spędzić tam wakacyjny weekend.

Mi się pomysł podoba. :)

sveno - 07-09-2012, 10:35

co do odległości to dla chcącego nic trudnego, a jeśli chodzi o koszty, to ja planuje to zrobić tak, że pojedę tam na cały tydzień na wakacje, czyli zlot wciągnięty w wakacje i po sprawie.
Ja jestem jak najbardziej za Łebą, ale organizować tego nie będę :) bo za daleko.
P.S. mam namiar na firmę, która robi dobre koszulki (mam 2 z MS Patrolu) więc chociaż ten temat mogę ogarnąć.

szuwar - 07-09-2012, 13:30

Dałem ogłoszenie do portalu przetargowego. Tutaj można zobaczyć, minus taki że na każde województwo należy dodać osobno bo firmy segreguję w ten sposób wyszukiwanie.

Wygląda to tak i na prawdę trafia do wielu firm zainteresowanych ....

[ Dodano: 07-09-2012, 13:32 ]
Ogłoszenie

[ Dodano: 07-09-2012, 13:33 ]
i propozycję mam taką, proszę z regionów dać namiary telefon i email na PW dla każdego z komitetów :) regionalnych założę takie ogłoszenie. Oczywiście mile widziane uwagi do poprawienia ogłoszenia.

Morfi - 07-09-2012, 13:50

Myślę aby pozostać przy OW Fregata. Śląskie juz cieszy się z wypadu nad morze :)
vendetta - 07-09-2012, 13:55

Morfi napisał/a:
Myślę aby pozostać przy OW Fregata. Śląskie juz cieszy się z wypadu nad morze :)

Jeszcze nie mamy organizatora jeśli to ma być Fregata :)

Marcin-Krak - 07-09-2012, 13:58

Nie ma organizatora.
Nie ma pewności, czy ośrodek będzie wolny, zainteresowany - więc każda propozycja uważam dalej jest cenna jak nie w tym, to w kolejnych latach.
A biorąc pod uwagę gdzie miałby być zlot (Fregata) i gdzie jest zapał do jego organizacji to ... 2 różne strony naszego kraju raju ;)

Jest szansa, że na zlot nad morzem to się samolotem chyba wybiorę :mrgreen:

Tomek - 07-09-2012, 14:03

Marcin-Krak napisał/a:

Jest szansa, że na zlot nad morzem to się samolotem chyba wybiorę :mrgreen:

OLT już nie istnieje :)

Marcin-Krak napisał/a:
Nie ma pewności, czy ośrodek będzie wolny, zainteresowany

zainteresowany chyba jest, bo MartinMM zaproponował, a wnioskuję, że jakoś jest z tym ośrodkiem związany

Marcin-Krak napisał/a:
A biorąc pod uwagę gdzie miałby być zlot (Fregata) i gdzie jest zapał do jego organizacji to ... 2 różne strony naszego kraju raju ;)

ty też byś chciał wszystko na raz

mi "nad morzem" robi w sam raz, bo nie byłem nad polskim morzem chyba 12 lat, a jak nie zlot czy jakiś pogrzeb, to się tam nie wybiorę :biggrin:
a i mojej żonie pewnie się pomysł spodoba i jednak pojedzie na zlota, wbrew zapowiedziom

volve - 07-09-2012, 14:25

Marcin-Krak napisał/a:
Nie ma organizatora.

Spokojnie, pomysł dopiero wyszedł. Zobaczymy, jak się rozwinie.

Marcin-Krak napisał/a:
Nie ma pewności, czy ośrodek będzie wolny, zainteresowany

Jak wspomniał już tomek84, MartinMM jest związany z ośrodkiem(nie wiem czy to właściciel), swego czasu jak wspomniał Firek ośrodek ufundował wakacje jednemu z dzieci w ramach akcji MM Dzieciom. Sam Martin wyszedł z propozycją, więc myślę, że póki co termin jest wolny.

Co do organizacji, to sam też bym zapewne w dużym stopniu podjął się pomocy, jednak mam plany wyjazdowo-zarobkowe i nie mogę w tym momencie się określić niestety :( Jak sytuacja się ustabilizuje, to wtedy postaram się określić, czy i w jakim stopniu będę mógł pomóc. Jednak to nastąpi dopiero za parę miesięcy :(

m6riano - 07-09-2012, 14:48

koszmarek napisał/a:
(chociaż mówią, że najlepiej idzie mi to wszędziebycie ;) ).

No to mamy rok żebyś mnie tego nauczyła...;-)