Zloty i Spoty - Elbetreffen 2013
Wojciech Bogacz - 25-04-2013, 21:56
mjsystem napisał/a: | Listę zapłaconych będę uzupełniał na zielono raz na kilka dni, ale widzę już wpłaty |
Ja za to widzę nas wszystkich w tych świetnie wyglądających koszulkach na zlocie
Juiceman - 03-05-2013, 12:33
Moi drodzy Wielka Prośba od Kai'a odnośnie oddawania krwi.
Bardzo proszę osoby które chcą oddać krew o potwierdzenie mi z Imienia i Nazwiska na PW informacje że zgadzają się na oddanie krwi. Następnie taka informacja trafi bezpośrednio do Kai'a który będzie trzymał piecze nad akcją oddania krwi, co by wszystko i ładnie szło bez wiekszych kolejek i problemów.
Proszę Was w jego i swoim imieniu o w miarę szybkie wysłanie takiego potwierdzenia.
Z góry Bardzo Wam dziękujemy
szuwar - 07-05-2013, 09:59
Powoli zbliżamy się do wyjazdu, niby półtora miesiąca, ale zleci jak z bicza trzasnął ....
może jakieś porady od kolegów którzy już uczestniczyli w poprzednich edycjach, na co się przygotować, co zabrać ....
Rozumiem wpłaty i wypełnianie kart na miejscu z tłumaczem
Jakie noclegi polecacie: autko, namiot ?
etc.
[ Dodano: 07-05-2013, 10:02 ]
aaaaa
i czy mamy się czym przejmować ? Startnummer ist nicht reserviert und noch zu haben
??
wojtas - 07-05-2013, 11:06
Szuwar, najważniejsze! Zatankuj gala , przejściówki do gazu Ci nie pożyczę.
[ Dodano: 07-05-2013, 11:07 ]
Polecam nocleg przy ognisku pod gołym niebem
volve - 07-05-2013, 11:44
wojtas napisał/a: | Polecam nocleg przy ognisku pod gołym niebem |
tzw. Pit Stop ?
Przepraszam za OT
szuwar - 07-05-2013, 12:07
wojtas napisał/a: | przejściówki do gazu Ci nie pożyczę. |
o widzisz kto pyta nie błądzi zaopatrzę się.
Jadę sam, ewentualnie z kumplem to:
wojtas napisał/a: | nocleg przy ognisku pod gołym niebem |
niewykluczony, tylko przy wschodzie słońca bo on siedzi jak volve,
mjsystem - 07-05-2013, 17:11
szuwar napisał/a: | może jakieś porady od kolegów którzy już uczestniczyli w poprzednich edycjach, na co się przygotować, co zabrać .... |
Porady:
1. Piwo
2. Piwo
3. Piwo
4. Namiot, śpiwór,
5. Zapas jedzenia i picia(poza piwem )
6. Kilka Euro, gdyby brakło - patrz pkt 1
7. Napisał to już Wojtek
Juiceman - 07-05-2013, 17:33
Dokładnie Co do listy to będę ją potwierdzał i pertraktował tak aby każde Polskie auto wjechało
BTW. odnośnie oddawania krwi przykro mi stwierdzić ale tylko dwie osoby się pofatygowały aby zgłosić się na oddanie krwi na zlocie Elbetreffen 2013
Jak na tak olbrzymią grupę jaka pojedzie to Panowie i Panie kiepsko...
mjsystem - 07-05-2013, 17:36
Juiceman napisał/a: | Jak na tak olbrzymią grupę jaka pojedzie to Panowie i Panie kiepsko... |
Ja odpadam z powodów leków...
Przemek, zapisz się na koszulkę zlotowa EB
wojtas - 07-05-2013, 17:39
Przemo, ja odpadam bo spuszczam się regularnie
mjsystem - 07-05-2013, 18:17
wojtas napisał/a: | Przemo, ja odpadam bo spuszczam się regularnie |
Bizi78 - 07-05-2013, 18:19
wojtas napisał/a: | Przemo, ja odpadam bo spuszczam się regularnie |
Czyli zdrowy chłop .
szuwar napisał/a: | może jakieś porady od kolegów którzy już uczestniczyli w poprzednich edycjach, na co się przygotować, co zabrać .... |
-Przedłużacz, jak dobrze pamiętam można było się gdzieniegdzie podłączyć do prundu .
-Grill mile widziany jak masz miejsce a aucie, skoro będzie nas więcej niż rok temu .
-Dobry humor .
-Zatyczki do uszu, na wypadek karaoke w wykonaniu sąsiadów za miedzy .
szuwar - 08-05-2013, 08:32
Z tego co koledzy wymienili, dzięki za wskazówki, nie liczyłem przedłużacza, a miejsce powinno być w wagonie, chyba że nie dostanę przedłużki na Niemcy i zatankuję trochę LPG w kanistry
Bizi78 - 08-05-2013, 15:18
szuwar napisał/a: | zatankuję trochę LPG w kanistry |
Słyszałem, że lepiej zatankować w materac .
mjsystem - 08-05-2013, 19:10
Cytat: |
Z tego co koledzy wymienili, dzięki za wskazówki, nie liczyłem przedłużacza, a miejsce powinno być w wagonie, chyba że nie dostanę przedłużki na Niemcy i zatankuję trochę LPG w kanistry |
To ja wezmę euro - przedłużacz
|
|
|