Komputery, RTV, AGD, Komorki - Operatorzy komórkowi
Hubeeert - 25-06-2013, 14:01
Czy ktoś może mi doradzić/odradzić njumobile?
elektryk - 25-06-2013, 14:44
Juiceman napisał/a: | A powiedźcie mi proszę mam orange na firme, chce wymienić telefon płacić stały abonament do 90plnów i mieć nie limitowane połączenia. | Ja bym się zastanowił czy potrzebujesz mieć "nielimitowane połączenia", może jednak lepiej wziąć jakiś duży pakiet typu 500minut/miesiąc i darmowe w określonej sieci.
Juiceman - 26-06-2013, 09:46
Mam pakiety po 500min. Nie wystarcza mi to
londolut - 26-06-2013, 13:22
Juiceman, ja mam za 89 abo 840min + 1,5gb netu. Może takie coś cię urządzi.
Hubeeert, kup starter i zobacz jak będzie z zasięgiem bo to Orange.
Juiceman - 23-07-2013, 09:22
No i chyba dokonałem wyboru za 69plnów nielimitowane rozmowy/smsy do wszystkich sieci i 1.5gb neta. Z komorka bylo by 89pln. Ale po wyliczeniu lepiej sobie odlozyc na S4 tym bardziej że ceny fajnie spadaja
Marcin-Krak - 23-07-2013, 18:21
Juiceman napisał/a: | No i chyba dokonałem wyboru za 69plnów nielimitowane rozmowy/smsy do wszystkich sieci i 1.5gb neta. |
A pochwalisz się gdzie?
irekmiecz - 23-07-2013, 20:33
Miesiąc temu szukając coś dla syna zdecydowałem się na ofertę http://virginmobile.pl/ch.../oferta/cennik/
Mam dwa numery na abonament w T-mobile i kontaktując się z nimi pytałem o jakąś specjalną ofertę z myślą o synu. Dostałem niby całkiem dobrą ofertę lecz uznałem że opcja którą wybrałem wydaje się być na tyle atrakcyjna że sam mam ochotę przenieść numer do Virginmobile.
Jakiś czas później znalazłem http://www.my-mobile.com..../#comment-11414
Juiceman - 23-07-2013, 21:17
Marcin-Krak napisał/a: | Juiceman napisał/a: | No i chyba dokonałem wyboru za 69plnów nielimitowane rozmowy/smsy do wszystkich sieci i 1.5gb neta. |
A pochwalisz się gdzie? |
67pln+Vat - czyli jakies ~82pln
Bez limitów sms i dzwonienie 2 GB neta.
53pln+Vat - ~65pln
bez limitów sms i dzwonienei - brak neta
Operator Orange. (dostaje rabat 20pln za przedłużenie umowy)
Krzyzak - 24-07-2013, 09:11
Juiceman napisał/a: | Operator Orange. (dostaje rabat 20pln za przedłużenie umowy) | ostatnio i mnie zaskoczyli - mojej mamie się kończyła umowa i już miałem przygotowane teksty jako to wspaniale i tanio mam w Play ale zanim coś powiedziałem, to operatorka dała mojej mamie taką ofertę, że od razu zaakceptowałem...
chyba czują presję, bo tracili rynek w zastraszającym tempie
Morfi - 24-07-2013, 10:24
Mi konczy się umowa w orange, wiec tez jestem gotów do negocjacji. Dzieki za info
Yuppy - 24-07-2013, 13:14
Sprawdźcie najpierw aktualną ofertę Orange na stronie. Całkiem niedawno obniżyli dość mocno ceny (albo raczej zwiększyli limity) w porównaniu do poprzedniej oferty. Jakieś 2-3 miesiące temu zadzwoniła babka z Orange do żony z niby nową indywidualnie przygotowaną ofertą, żona już miała się zgodzić, ale dobrze że dała jeszcze porozmawiać mi Okazało się, że proponowana przez telefon oferta była identyczna z tą, jaką można w każdej chwili wziąć przedłużając umowę przez ich stronę. Poprosiłem więc panią z Orange, aby zaproponowała coś lepszego niż ogólnodostępna oferta, chociażby ze względu na długi staż w sieci. Odparła, że nie może i na tym rozmowa się skończyła. Czas umowy abonamentu skończył się właśnie kilka dni temu, a oni ani razu nie odezwali się ponownie. Na dniach planujemy wybrać się do salonu, jeśli tam nie zaproponują nic ponad ofertę ze strony, pomyślimy nad przejściem do Nju (czyli też Orange ).
Morfi - 24-07-2013, 14:45
t-mobile ma ciekawa ofertę
Marcin-Krak - 02-09-2013, 22:32
Byłem dziś w t mobile celem przedłużenia 2 umów.
Załamałem się najkrócej pisząc. Tak fatalnych warunków jak 10 lat jestem nie było.
Chciałem przedłużyć z wymianą na jakiś sensowny smartfon za 1 zł i abonament koło 70 zł - nie da się niczego sensownego zrobić.
W takim razie bez wymiany telefonu abonament do 50 zł max i więcej minut i paczka netu 1 GB w tym - nie da się...
A co się da? Abonament za 20 zł (nic w nim w zasadzie nie mam)i tablet na 3 lata za 60 zł miesięcznie (4GB)
Jutro będę się licytował telefonicznie o coś ekstra w abonamencie za 30 zł bez wymiany telefonu
A jak nie - to zastanawiam się nad Playem ... 4.0 jest teoretycznie za 40 zł ...
Ciężka sprawa.
Cezar - 02-09-2013, 23:20
Marcin-Krak napisał/a: | Abonament za 20 zł |
200min do wszystkich i umowa na 18miesiecy - bez telefonu - w T-mobile
elektryk - 03-09-2013, 00:11
Cezar napisał/a: | Marcin-Krak napisał/a: | Abonament za 20 zł |
200min do wszystkich i umowa na 18miesiecy - bez telefonu - w T-mobile | Chyba ich zabolało że 7 na 10 osób zmieniających operatora idzie do play.
Czy w tej ofercie t-mobile jest jakiś haczyk? Bo play niby daje coś podobnego za 14zł, ale haczyk jest taki że te 200 minut od drugiego miesiąca kosztuje +10zł/miesiąc.
|
|
|