To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.

Anonymous - 04-02-2007, 01:23
Temat postu: Re: hej
JACA_1978 napisał/a:
i bartek jest oki ale teraz nie mam podswietlenia zapalniczki kruca bomba jak ja sie na spocie pojawie
:) :):
Przyjedz to coś pomyślimy ;-)

Ja swojego nie umuję, nie chce by się z nim stało to samo co z Coltem Sklada :D

[ Dodano: 04-02-2007, 01:27 ]
PS
Wyczytałem że o godzinie 15:00 pod kominem mają też spotkanie samochody na "F" jak Ford Fiesta. Nie wiem czy jest sens dołwać chłopaków pokazując im jak wyglądaja prawdziwe samochody... :roll: Musimy się dobrze ukryć, żeby nie było nas widać :D

AniołekM - 04-02-2007, 10:56

Tak jak zapowiadałem się będę tyle, że nie za długo bo na 15:00 mam być w pracy na Szwederowie. Bartek pamiętam o Tobie i przywioze to co obiecałem.
Anonymous - 04-02-2007, 12:11

OK, ja bede na 100%!
Efa! - 04-02-2007, 18:57

04 lutego 2007

Na parkingu:

W kręgielni:

Anonymous - 05-02-2007, 22:05

Dziękuję całej jedenastce za przybycie :!: Jednocześnie bardzo mi przykro, że aż 5 osób nie mogło dojechać, z czego tylko jedna o tym fakcie poinformowała. Tak się nie robi...

Lista:
1. bartek_nkm
2. tomusn & Ania
3. nippo
4. sklad + rodzinka:)
5. DiPi
6. Doniu
7. wladek8
8. JACA_1978
9. yrdn
10. Bolo2219
11. dziadek (Ewa + Jacek)
12. AniołekM
13. Efa! ( być może z Tomkiem )
14. Firebee + Monia + Krecik + Cyrek (<ekipa pomocników z G-dza)
15. KrAjEs goscinnie, pierwszy raz!!
16. Włodek

- nie był, nic nie powiedział :!:
- nie był, bo nie mógł, ale poinformował
- był

Poniżej fotka firmowego znaczka poskładanego z samochodów. Pomysłodawcą oczywiście jest yrdn. Niesety z powodu braku jednego auta nie udało się ułożyć znaczka z 12 samochodów...

Anonymous - 06-02-2007, 06:42

było wesoło na lekkim kacu ale dałem rade :-) :-) no i zaraziłem się manią posiadania w 1,3 zegarów z obrotomierzem :P :P (winny yrdn), może pod koniec tygodnia będą zamontowane :twisted: :twisted: :twisted: , narazie test przeprowadzony był na zegarach od silnika 1,6 niestety obroty skaczą :? :? .Poczekamy zobaczymy :wink: :wink:
bartek_nkm napisał/a:
Poniżej fotka firmowego znaczka poskładanego z samochodów. Pomysłodawcą oczywiście jest yrdn. Niesety z powodu braku jednego auta nie udało się ułożyć znaczka z 12 samochodów...

No i tak wyszło dużo lepiej niż myślałem hehehehe trochę zły kont foty :P :P no ale fotograf amator hihihihih :wink: :wink: :wink:

Anonymous - 06-02-2007, 11:09

DiPi napisał/a:
No i tak wyszło dużo lepiej niż myślałem hehehehe trochę zły kont foty :P :P no ale fotograf amator hihihihih :wink: :wink: :wink:

Niestety z tego miejsca, z którego było robione nie dało rady wybrać innego kąta (brak dostępu) :| ale już mamy lepsze miejsce na uwadze skąd fotka może być fajna.
Jak tylko będzie odpowiednia do tego liczba aut to wypróbujemy :D

Oto i moje zdjądka - przynajmniej większość które zrobiłem :)

Parking

Kręgielnia

i... :twisted:

Anonymous - 15-02-2007, 19:31

Ktoś podejmie się organizacji kolejnego spotkania?
yrdn - 15-02-2007, 19:52

sa duze szanse na Mustanga w ten weekend, ale jak spotu nie bedzie to i tak wypadaloby pokazac taka maszynerie ktoremus z Mitsumaniakow :D

jesli natomiast chodzi o sam spot, to poczekajmy moze na ciut lepsza pogode, niekoniecznie +20st. C ale chociaz niech sloneczko wyjdzie zza chmur :D
co o tym sadzicie?

no i juz na forum sie wypowiem,ze bezwzglednie bedziemy musieli wykorzystac kogos;
no moze nie tyle kogos, co czyjąś.... działkę :mrgreen: i jakiegos majowkowego grilla czy cos :D (ja zalatwiam napoje :wink: bezalkoholowe!!! :) )

Anonymous - 15-02-2007, 20:11

W sobote wybieram sie na enTrance więc raczej w niedziele sie nie stawie z przyczyn wszystkim dobrze znanym :) . ale tego mustanga to bym z wielka przyjemnoscia zobaczyl :) .

Co do dzialeczki ja mam (no dobra rodzice maja :p ) w Janowie kolo smukaly :) )) ale brak miejsca na parking :/ gora dwa auta na teren reszta droga i to jest nie fajne bo czesto ludzie kursuja a nikt niechce zbednych rysek na autach .... ale zobaczymy co da sie zrobic :)

Anonymous - 15-02-2007, 21:20

Darku, myślisz, że ktoś będzie w stanie jechać autem ? :D Dwa w wupełności wystarczą. W końcu ilu nas będzie? ;-)
Anonymous - 15-02-2007, 21:55

a no chyba ze tak wiesz ja tam zawsze nocuje a jak bylo party to kazdy znajomy przyjechal z osoba towarzyszaca i swoja furka wiec troche tego stalo :/ .
Anonymous - 15-02-2007, 22:02

bartek_nkm napisał/a:
Darku, myślisz, że ktoś będzie w stanie jechać autem ? :D Dwa w wupełności wystarczą. W końcu ilu nas będzie? ;-)

No i przynajmniej jedno auto z Mogilna :D o ile nic się nie wydarzy

Co do najbliższego weekendu to będę niestety znowu w Poznaniu więc napewno nie zawitam do Bydgoszczy

yrdn napisał/a:
i jakiegos majowkowego grilla czy cos

Myślę, że do maja to jeszcze się spotkamy i to niekoniecznie na czyjejś działeczce. Musimy uzbierać te autka do konkretnego emblematu Mitsu na parkingu przed Łuczniczką :twisted:

Anonymous - 15-02-2007, 22:19

Doniu napisał/a:
Myślę, że do maja to jeszcze się spotkamy i to niekoniecznie na czyjejś działeczce.
a no faktycznie w kujawskim jest pare dobrych miejsc na weekendowy spend misiow moze ktos ma jakies uklady i mozna fajny zlocik zrobic ???????
Anonymous - 16-02-2007, 21:30

Efa zna wiele takich fajnych miejsc, niech cos zaproponuje, a my juz zadziałamy ;-)