Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.
Anonymous - 04-02-2007, 01:23 Temat postu: Re: hej
JACA_1978 napisał/a: | i bartek jest oki ale teraz nie mam podswietlenia zapalniczki kruca bomba jak ja sie na spocie pojawie
:): | Przyjedz to coś pomyślimy
Ja swojego nie umuję, nie chce by się z nim stało to samo co z Coltem Sklada
[ Dodano: 04-02-2007, 01:27 ]
PS
Wyczytałem że o godzinie 15:00 pod kominem mają też spotkanie samochody na "F" jak Ford Fiesta. Nie wiem czy jest sens dołwać chłopaków pokazując im jak wyglądaja prawdziwe samochody... Musimy się dobrze ukryć, żeby nie było nas widać
AniołekM - 04-02-2007, 10:56
Tak jak zapowiadałem się będę tyle, że nie za długo bo na 15:00 mam być w pracy na Szwederowie. Bartek pamiętam o Tobie i przywioze to co obiecałem.
Anonymous - 04-02-2007, 12:11
OK, ja bede na 100%!
Efa! - 04-02-2007, 18:57
04 lutego 2007
Na parkingu:
W kręgielni:
Anonymous - 05-02-2007, 22:05
Dziękuję całej jedenastce za przybycie Jednocześnie bardzo mi przykro, że aż 5 osób nie mogło dojechać, z czego tylko jedna o tym fakcie poinformowała. Tak się nie robi...
Lista:
1. bartek_nkm √
2. tomusn & Ania •
3. nippo √
4. sklad + rodzinka:) √
5. DiPi √
6. Doniu √
7. wladek8 •
8. JACA_1978 √
9. yrdn √
10. Bolo2219 •
11. dziadek (Ewa + Jacek) √
12. AniołekM √
13. Efa! ( być może z Tomkiem ) √
14. Firebee + Monia + Krecik + Cyrek (<ekipa pomocników z G-dza) √
15. KrAjEs goscinnie, pierwszy raz!! •
16. Włodek •
• - nie był, nic nie powiedział
• - nie był, bo nie mógł, ale poinformował
√ - był
Poniżej fotka firmowego znaczka poskładanego z samochodów. Pomysłodawcą oczywiście jest yrdn. Niesety z powodu braku jednego auta nie udało się ułożyć znaczka z 12 samochodów...
Anonymous - 06-02-2007, 06:42
było wesoło na lekkim kacu ale dałem rade no i zaraziłem się manią posiadania w 1,3 zegarów z obrotomierzem (winny yrdn), może pod koniec tygodnia będą zamontowane , narazie test przeprowadzony był na zegarach od silnika 1,6 niestety obroty skaczą .Poczekamy zobaczymy bartek_nkm napisał/a: | Poniżej fotka firmowego znaczka poskładanego z samochodów. Pomysłodawcą oczywiście jest yrdn. Niesety z powodu braku jednego auta nie udało się ułożyć znaczka z 12 samochodów... |
No i tak wyszło dużo lepiej niż myślałem hehehehe trochę zły kont foty no ale fotograf amator hihihihih
Anonymous - 06-02-2007, 11:09
DiPi napisał/a: | No i tak wyszło dużo lepiej niż myślałem hehehehe trochę zły kont foty no ale fotograf amator hihihihih |
Niestety z tego miejsca, z którego było robione nie dało rady wybrać innego kąta (brak dostępu) ale już mamy lepsze miejsce na uwadze skąd fotka może być fajna.
Jak tylko będzie odpowiednia do tego liczba aut to wypróbujemy
Oto i moje zdjądka - przynajmniej większość które zrobiłem
Parking
Kręgielnia
i...
Anonymous - 15-02-2007, 19:31
Ktoś podejmie się organizacji kolejnego spotkania?
yrdn - 15-02-2007, 19:52
sa duze szanse na Mustanga w ten weekend, ale jak spotu nie bedzie to i tak wypadaloby pokazac taka maszynerie ktoremus z Mitsumaniakow
jesli natomiast chodzi o sam spot, to poczekajmy moze na ciut lepsza pogode, niekoniecznie +20st. C ale chociaz niech sloneczko wyjdzie zza chmur
co o tym sadzicie?
no i juz na forum sie wypowiem,ze bezwzglednie bedziemy musieli wykorzystac kogos;
no moze nie tyle kogos, co czyjąś.... działkę i jakiegos majowkowego grilla czy cos (ja zalatwiam napoje bezalkoholowe!!! )
Anonymous - 15-02-2007, 20:11
W sobote wybieram sie na enTrance więc raczej w niedziele sie nie stawie z przyczyn wszystkim dobrze znanym . ale tego mustanga to bym z wielka przyjemnoscia zobaczyl .
Co do dzialeczki ja mam (no dobra rodzice maja ) w Janowie kolo smukaly )) ale brak miejsca na parking :/ gora dwa auta na teren reszta droga i to jest nie fajne bo czesto ludzie kursuja a nikt niechce zbednych rysek na autach .... ale zobaczymy co da sie zrobic
Anonymous - 15-02-2007, 21:20
Darku, myślisz, że ktoś będzie w stanie jechać autem ? Dwa w wupełności wystarczą. W końcu ilu nas będzie?
Anonymous - 15-02-2007, 21:55
a no chyba ze tak wiesz ja tam zawsze nocuje a jak bylo party to kazdy znajomy przyjechal z osoba towarzyszaca i swoja furka wiec troche tego stalo :/ .
Anonymous - 15-02-2007, 22:02
bartek_nkm napisał/a: | Darku, myślisz, że ktoś będzie w stanie jechać autem ? Dwa w wupełności wystarczą. W końcu ilu nas będzie? |
No i przynajmniej jedno auto z Mogilna o ile nic się nie wydarzy
Co do najbliższego weekendu to będę niestety znowu w Poznaniu więc napewno nie zawitam do Bydgoszczy
yrdn napisał/a: | i jakiegos majowkowego grilla czy cos |
Myślę, że do maja to jeszcze się spotkamy i to niekoniecznie na czyjejś działeczce. Musimy uzbierać te autka do konkretnego emblematu Mitsu na parkingu przed Łuczniczką
Anonymous - 15-02-2007, 22:19
Doniu napisał/a: | Myślę, że do maja to jeszcze się spotkamy i to niekoniecznie na czyjejś działeczce. | a no faktycznie w kujawskim jest pare dobrych miejsc na weekendowy spend misiow moze ktos ma jakies uklady i mozna fajny zlocik zrobic ???????
Anonymous - 16-02-2007, 21:30
Efa zna wiele takich fajnych miejsc, niech cos zaproponuje, a my juz zadziałamy
|
|
|