Nasze Miśki - [EA2A] Czarny Elegance
19sebo20 - 01-07-2014, 10:55
Podbijam temat, czym potraktowałeś kierownice u mnie w galu tak samo dojechana jest.
Anonymous - 01-07-2014, 11:59
Saphir renovating cream. U mnie nie była zjechana tak jak na fotce. Zdjęcia zrobiłem po przemyciu kierownicy acetonem.
19sebo20 - 02-07-2014, 10:18
bielak930 napisał/a: | Saphir renovating cream. U mnie nie była zjechana tak jak na fotce. Zdjęcia zrobiłem po przemyciu kierownicy acetonem. |
Kurcze wczoraj czytałem twój temat i dokładnie opisałeś jak to robiłeś musiałem przeskoczyć tą stronę
Przepraszam za kłopot:P już kremik zamówiony zobaczymy jaki efekt będzie
Dzięki za pomoc
Anonymous - 14-08-2014, 20:52
Zaktualizowałem pierwszy post z listą rzeczy zrobionych przy aucie.
Trochę fotek

Z woskowania:

Anonymous - 08-09-2014, 19:19
W ostatnim czasie do Galanta wpadły fajne felgi 17" z ciekawymi nakrętkami i dekielkami, zaciski zostały pomalowane na czerwono farbą Motip. A dzisiaj wymieniona została przednia szyba (już przy zakupie samochodu była rysa od wycieraczki) i zostały przyciemnione szyby z tyłu. Niebawem jakieś fotki
ALEX-77 - 09-09-2014, 00:10
Piękny ,na niektórych zdjęciach po polerce wygląda jakby był w brązie ale bardzo ładnie.
bialyjayz - 09-09-2014, 00:33
ALEX-77 napisał/a: | Piękny ,na niektórych zdjęciach po polerce wygląda jakby był w brązie ale bardzo ładnie. |
bo są dwa odcienie czarnego Galanta, wpadający w brąz jak w tym przypadku i zieleń w moim przypadku
ALEX-77 - 09-09-2014, 00:35
bialyjayz napisał/a: | ALEX-77 napisał/a: | Piękny ,na niektórych zdjęciach po polerce wygląda jakby był w brązie ale bardzo ładnie. |
bo są dwa odcienie czarnego Galanta, wpadający w brąz jak w tym przypadku i zieleń w moim przypadku |
No, w moim przypadku też w zieleń
Marcino - 09-09-2014, 09:08
Na błotniku z tyłu to reparaturka czy..... puodrowanie ?
Tomek - 09-09-2014, 09:52
bialyjayz napisał/a: | bo są dwa odcienie czarnego Galanta, wpadający w brąz jak w tym przypadku i zieleń w moim przypadku |
proponuję się przyglądnąć dobrze i pod słońce (dodać jeszcze należałoby fakt, że każdy widzi co innego)
bialyjayz, "Twój" jest jak najbardziej wpadający z brąz (popatrz na drzwi, klapę, maskę, błotniki przednie)
Tylne błotniki zostały niestety źle dobrane (wcześniej prawdopodobnie to samo się stało z listwami na drzwiach) i tam jest lakier wpadający bardziej w fiolet, widać to wyraźnie jak się pod słońce patrzy, te dwa kolory się odcinają
przynajmniej ja to tak widzę
robertdg - 09-09-2014, 20:15
Tomek napisał/a: | wcześniej prawdopodobnie to samo się stało z listwami na drzwiach | Na plastykach lakier inaczej się zachowuje, inaczej "pracuje", inaczej płowieje, etc w porównaniu do częsci metalowych
Anonymous - 09-09-2014, 21:11
Obie reperaturki były wymieniane. Zdążyłem zrobić fotkę jak już była pospawana i poszpachlowana. Prawą uchwyciłem jeszcze przed spawaniem
bialyjayz - 09-09-2014, 23:20
Tomek napisał/a: | bialyjayz, "Twój" jest jak najbardziej wpadający z brąz (popatrz na drzwi, klapę, maskę, błotniki przednie)
Tylne błotniki zostały niestety źle dobrane (wcześniej prawdopodobnie to samo się stało z listwami na drzwiach) i tam jest lakier wpadający bardziej w fiolet, widać to wyraźnie jak się pod słońce patrzy, te dwa kolory się odcinają
przynajmniej ja to tak widzę | '
na żywo zielony wina aparatu i jakiejś tam opcji "magic" dlatego tak to widzisz
Tomek - 10-09-2014, 07:36
bialyjayz napisał/a: | Tomek napisał/a: | bialyjayz, "Twój" jest jak najbardziej wpadający z brąz (popatrz na drzwi, klapę, maskę, błotniki przednie)
przynajmniej ja to tak widzę | '
na żywo zielony wina aparatu i jakiejś tam opcji "magic" dlatego tak to widzisz |
nie mówię co widzę na zdjęciach
tylko pamiętam jeszcze jak to auto wyglądało
bialyjayz - 10-09-2014, 08:42
Tomek napisał/a: | nie mówię co widzę na zdjęciach
tylko pamiętam jeszcze jak to auto wyglądało |
heh faktycznie miałeś prawo
zmieniłeś nick i miniaturkę i myślałem, że ktoś obcy się wypowiada na temat
ja tam widze pod słońce i tak czerń wpadającą w zieleń
|
|
|